Nieuws in de breedte

Resultaat 31 - 40 (van 81)

Weergaveopties:

• Terugblik: Voorlichting Anders Lezen

10 juni 2016

Medewerkers van Koninklijke Visio waren op 27 mei aanwezig in Bibliotheek Oostland om informatie en advies te geven over diverse leeshulpmiddelen. Van 15.00 uur tot 17.00 uur konden leden en niet-leden in vestiging Pijnacker terecht met al hun vragen.

Bekijk details van Terugblik: Voorlichting Anders Lezen

• Terugblik: Rollatorloop in Nootdorp

3 juni 2016

Op dinsdag 31 mei organiseerde Buurtzorg voor de vierde keer de Rollatorloop, op het sportterrein van voetbalclub RKDEO in Nootdorp. De Rollatorloop was voor iedereen die wil bewegen, omdat bewegen de manier is om zo lang mogelijk gezond te blijven. Daarnaast was de Rollatorloop een manier om andere actieve ouderen te ontmoeten.

Bekijk details van Terugblik: Rollatorloop in Nootdorp

• Terugblik: Start eerste Café Werk & Zo

20 april 2016

Voor werkzoekenden, ZZP’ers en vrijwilligers uit Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw worden netwerkbijeenkomsten georganiseerd onder de naam Café Werk & Zo. De start was afgelopen woensdag 13 april.

Bekijk details van Terugblik: Start eerste Café Werk & Zo

• Terugblik: Meestervervalsers in Pijnacker

30 maart 2016

Op dinsdag 29 maart heeft burgemeester Ravestein in de vestiging Pijnacker de tentoonstelling Meestervervalsers geopend. Het is een tentoonstelling van foto’s die kinderen van groep 5-6 van de Schatkaart en groep 6 van de Josephschool gemaakt en bewerkt hebben.

Bekijk details van Terugblik: Meestervervalsers in Pijnacker

• Sociaal Cultureel Centrum heet nu Buurt & Zo

21 januari 2016

Burgemeester Francisca Ravestein van de gemeente Pijnacker-Nootdorp heeft woensdagavond de nieuwe naam onthuld van het sociaal- en cultureel centrum aan de Prins Hendrikstraat: Buurt & Zo.

Bekijk details van Sociaal Cultureel Centrum heet nu Buurt & Zo

• Terugblik: Lulu Wang bezocht vestigingen Pijnacker en Berkel.

5 oktober 2015

In de Week Tegen Eenzaamheid bracht de bekende schrijfster Lulu Wang op initiatief van de telefonische- en chathulpdienst Sensoor een bezoek aan twee vestigingen van de Bibliotheek.

Bekijk details van Terugblik: Lulu Wang bezocht vestigingen Pijnacker en Berkel.

15 juni 2015

Woensdagmiddag 10 juni was het nationale buitenspeeldag.

Bekijk details van Terugblik Buitenspeeldag

• Terugblik: BoekStart in de Kinderopvang

4 juni 2015

Feestelijke opening van BoekStart bij kinderdagverblijf Just Kiddies

Bekijk details van Terugblik: BoekStart in de Kinderopvang

• Terugblik workshop Positief denken

21 mei 2015

Op woensdag 20 mei heeft een medewerkster van Doel Preventie , in vestiging Pijnacker, de workshop Positief Denken gegeven. Veertien bezoekers hebben hieraan deelgenomen.

Bekijk details van Terugblik workshop Positief denken

• Terugblik Opening expositie Doel

20 mei 2015

Op dinsdag 12 mei opende wethouder Minderhoud, van Pijnacker-Nootdorp, een kleinschalige expositie in de bibliotheek van Pijnacker.

Bekijk details van Terugblik Opening expositie Doel