Resultaat 1 - 10 (van 187)

Weergaveopties:

• Wil jij het verschil maken? Bekijk details

27 maart 2023

Dan is de functie van docent NT2 bij de Bibliotheek Oostland perfect voor jou! Jij gaat nieuwkomers in allerlei vormen de Nederlandse taal bijbrengen. Kom jij ons team versterken? (28-32 uur per week)

• Certificering van de Bibliotheek Oostland Bekijk details

21 maart 2023

De openbare bibliotheken in Nederland vervullen een belangrijke maatschappelijke rol en moeten aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Om ervoor te zorgen wij aan die eisen voldoen, wordt elke vijf jaar een controle uitgevoerd door een onafhankelijke organisatie.

• 12e Week van het Geld in Pijnacker-Nootdorp! Bekijk details

21 maart 2023

De Week van het Geld - maandag 27 maart tot en met vrijdag 31 maart - is een week vol activiteiten rondom geld voor kinderen, jongeren en volwassenen.

• Boekenweek met Arthur Japin en Oostlandse schrijversmarkt Bekijk details

6 maart 2023

Op zondag 19 maart om 14:00 uur geeft meesterverteller Arthur Japin bij de Bibliotheek Oostland een lezing over zijn nieuwste boek ‘Wat stilte wil’ in vestiging Pijnacker, Buurt & Zo.

• Nationale Voorleeswedstrijd Bekijk details

27 februari 2023

Ieder jaar vindt in mei de landelijke finale van de Nationale Voorleeswedstrijd plaats in Nederland en Bibliotheek Oostland verzorgt de voorrondes in Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp. Na noodgedwongen twee jaar lang de wedstrijd via filmpjes te hebben gehouden, konden de deelnemers in 2023 gelukkig weer het podium op! Het aantal aanmeldingen was dan ook boven verwachting groot. Rosanne Kolvers, Mees Roeland en Otis in de Maur uit groep 8 plaatsten zich voor de kwartfinales in DOK Delft op 22 maart.

• Blijf jezelf ontwikkelen: Gratis computercursus ook in CulturA & Zo in Nootdorp Bekijk details

24 februari 2023

Voor inwoners die (beter) om willen leren gaan met computer en internet, organiseert de Bibliotheek Oostland de cursus Klik & Tik in meerdere vestigingen. Vanaf februari 2023 zijn de eerste deelnemers uit Nootdorp begonnen en er is nog genoeg plek voor iedereen die digitaal vaardig(er) wilt worden.

• Haal de gratis Kidsweek Ontdek-je-BIEB-special Bekijk details

17 februari 2023

Haal voor je (klein)kind de Kidsweek ‘Ontdek je BIEB special’ gratis op bij de Bibliotheek Oostland. Het is een special uitgave van Kidsweek waarin aandacht wordt besteed aan wat de bibliotheek allemaal te bieden heeft.

• De maatschappelijke waarde van de Bibliotheek Oostland onderzocht Bekijk details

16 februari 2023

Afgelopen jaar heeft de Bibliotheek Oostland in samenwerking met adviesbureau Strategos onderzoek gedaan naar hoe tevreden men is over de dienstverlening van de bibliotheek en wat daarbij de impact is op de inwoners van Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland.

• Vrijwilliger gezocht voor de Speelotheek in Bleiswijk Bekijk details

3 februari 2023

De Bibliotheek Oostland is op zoek naar gezellige vrijwilligers voor de Speelotheek De Vlieger in de vestiging Bleiswijk ’t Web. Werk je graag met mensen en vind je het leuk om met speelgoed bezig te zijn? Door vrijwilliger te worden bij de speelotheek draag je echt iets bij aan het plezier van kinderen en ouders!

• KinderTheaterWeek van 19 tot en met 26 februari Bekijk details

30 januari 2023

Kom kennismaken met theater in CulturA & Zo! Kleuters, peuters, basisschoolleerlingen, leerlingen voortgezet onderwijs en studenten hoeven zich geen moment te vervelen tijdens de eerste KinderTheaterWeek.

Paginanavigatie