Nieuws

Resultaat 41 - 50 (van 57)

Weergaveopties:

 • Het Geef & Neem-kastje bij Buurt & Zo Bekijk details

  13 juli 2023

  Op allerlei plekken in Nederland zijn tegenwoordig de zogenaamde Geef & Neem-kastjes te vinden. In deze kastjes kun je iets achterlaten dat voor een ander waardevol is. Op die manier help je een ander zonder dat het veel moeite kost!

 • Leestips van Rosa Bekijk details

  30 juni 2023

  Bij de Bibliotheek Oostland houden we vanzelfsprekend van boeken. Veel collega’s vinden het leuk om hun enthousiasme te delen en daarom vind je regelmatig de leukste boekentips hier op onze website. Deze maand komt de tip van Rosa van Kleef, Specialist Allround en Coördinator Schoolmaatjes Lansingerland

 • Geniet van de vakantie bij de bibliotheek Bekijk details

  30 juni 2023

  De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent vaak dat alles in een lagere versnelling gaat. Ook wel komkommertijd genoemd. Bij de Bibliotheek Oostland staan de medewerkers gewoon voor je klaar zoals je gewend bent!

 • Steunouder aanwezig bij de bibliotheek Bekijk details

  21 juni 2023

  Op donderdag 29 juni is coördinator van Steunouder, Mathilde Boonstoppel, in de vestiging Berkel en Rodenrijs aanwezig. Zij is beschikbaar voor vragen, een praatje en/of het verstrekken van meer informatie over Steunouder. Dit is een initiatief voor ouders en kinderen die soms even een helpende hand kunnen gebruiken.

 • We maken lezen in de vakantie leuk! Bekijk details

  21 juni 2023

  In de zomervakantie biedt de Bibliotheek Oostland met VakantieLezen een leuk digitaal leesspel aan, speciaal voor kinderen in groep 3 en 4 van de basisschool.

 • Feestelijke lancering theaterprogramma 2023-2024 Bekijk details

  26 mei 2023

  Theater CulturA & Zo lanceert op 31 mei tijdens de braderie in Nootdorp het programmaboekje voor het aankomende theaterseizoen 2023-2024. Cultuurwethouder Hanneke van de Gevel krijgt om 11.00 uur het eerste exemplaar officieel uitgereikt door theaterdirecteur Petra Togni.

 • Ontdek ZomerLezen bij de bibliotheek Bekijk details

  24 mei 2023

  Van juni tot en met eind augustus doen we mee aan de jaarlijkse landelijke campagne ZomerLezen. De bibliotheek laat graag zien dat de zomer hét moment is om weer eens een boek te pakken en te lezen.

 • Voorlezen met plezier tijdens de BoekStartdag Bekijk details

  24 mei 2023

  Kom op zaterdag 3 juni naar de landelijke BoekStartdag in de Bibliotheek Oostland waar de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders een extra hartelijk welkom krijgen.

 • Aangepaste openingstijden Jeugdpunten Bekijk details

  17 mei 2023

  Tijdens de vakantie en de periode die eraan vooraf gaat, hebben onze Jeugdpunten in Bergschenhoek en Delfgauw afwijkende openingstijden.

 • BOEKverkoop Bekijk details

  16 mei 2023

  Op maandag 12 juni start de zomereditie van de BOEKverkoop bij de bibliotheek. Uitgelezen boeken en andere materialen kun je voor een zacht prijsje meenemen naar huis. Kom snel langs om extra leesvoer in te slaan voor de zomermaanden.

Paginanavigatie