Ik wil mensen ontmoeten en Nederlands praten

Taalcafé online

Mis jij gezellige koffiemomenten? Zet dan iedere donderdag- en zaterdagochtend je cappuccino klaar. En log in bij het Online Taalcafé van het Taalhuis. Taalvrijwilligers en cursisten kletsen een uur over allerlei onderwerpen. Iedereen is welkom.

Taalcafé Online op donderdag

Taalcafé Online op zaterdag

Thee & Taal

Elke eerste vrijdag van de maand van 8:45 – 10:30 uur is er Thee & Taal in de Buren van Delfgauw, op de Florijnstraat 1 in Delfgauw.

Tijdens Thee & Taal komen vrouwen bij elkaar om te praten over verschillende thema’s zoals eten, onderwijs en nog meer.
Iedereen is welkom om Nederlands te praten.

Wandelen en Gezondheid

Wil jij de Nederlandse taal oefenen, bewegen en gezonder leven?
Elke week komen wij samen om daar aan te werken. Tijdens de bijeenkomsten wordt er alleen Nederlands gesproken en helpen wij jou om gezonder te gaan leven.

De ene week maken we een wandeling, de andere week gaan we naar een sportvereniging of hebben we het over gezonde voeding.
Ook praten wij over stress, hoe herken je dat en wat kan je er tegen doen.

Taalcafé Oostland

Nieuwe mensen leren kennen, tevens je Nederlands oefenen? Het Taalcafé is een ontmoetingsplek voor iedereen die met taal bezig is. Nederlanders en anderstaligen praten in groepjes over het thema van de dag, doen taalspelletjes en delen ervaringen.

Samen Koken, Samen Eten

Elke maand komen vrijwilligers en deelnemers van het Taalhuis bij elkaar in onze vestiging in Pijnacker om lekkere gerechten met elkaar te maken en natuurlijk op te eten. Dit project staat in het teken van ontmoeting en taal.

Taalhuis Oostland Agenda

• Taalpunt Spreekuur

Het Taalpunt is het fysieke punt in de bibliotheek waar inwoners terecht kunnen voor informatie en advies over taal.

Van 14:00 tot 16:00

vestiging Nootdorp, CulturA & Zo

wo 04 aug

Van 09:00 tot 11:00

vestiging Bergschenhoek, Ontmoet!

do 05 aug

Van 10:00 tot 12:00

vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

vr 06 aug

• Taalcafé online

Nieuwe mensen leren kennen? En ook je Nederlands oefenen? Bij het Taalcafé ontmoet je andere mensen om met taal bezig te zijn.

Van 10:00 tot 11:00

via Zoom