Ik wil mensen ontmoeten en Nederlands praten

Taalcafé Oostland

Nieuwe mensen leren kennen, tevens je Nederlands oefenen? Het Taalcafé is een ontmoetingsplek voor iedereen die met taal bezig is. Nederlanders en anderstaligen praten in groepjes over het thema van de dag, doen taalspelletjes en delen ervaringen.

Samen Koken, Samen Eten

Elke maand komen vrijwilligers en deelnemers van het Taalhuis bij elkaar in onze vestiging in Pijnacker om lekkere gerechten met elkaar te maken en natuurlijk op te eten. Dit project staat in het teken van ontmoeting en taal.

Thee & Taal

Elke eerste vrijdag van de maand van 8:45 – 10:30 uur is er in de Buren van Delfgauw Thee & Taal.

Tijdens Thee & Taal komen vrouwen bij elkaar om te praten over verschillende thema’s zoals eten, onderwijs en nog meer.
Iedereen is welkom om Nederlands te praten.

Stof tot Taal

Op woensdagmiddag kun je in de vestiging Berkel en Rodenrijs terecht om gezamenlijk creatief bezig te zijn. Zoek je gezelligheid, wil je graag tips bij het handwerk of wil je de Nederlandse taal oefenen, iedereen is welkom. Er zijn materialen aanwezig om te haken en te breien maar je mag uiteraard ook eigen werk meenemen.

Woensdag van 14:30 tot 16:00 uur
Elke week in vestiging Berkel en Rodenrijs
Deelname is gratis en je krijgt een lekker kopje koffie of thee.

Taalhuis Oostland Agenda

• Taalcafé (een op een) met Bertha

Helaas kunnen de Taalcafés niet doorgaan in de bibliotheek, gelukkig is er nog wel een manier om Nederlands te praten.

Van 19:30 tot 20:30

via WhatsApp

ma 13 jul

• Taalpunt Spreekuur

Het Taalpunt is het fysieke punt in de bibliotheek waar inwoners terecht kunnen voor informatie en advies over taal.

Van 12:00 tot 13:00

vestiging Nootdorp, CulturA & Zo