Openingstijden

 • TaalcafĂ©

  Nieuwe mensen leren kennen, tevens je Nederlands oefenen? Het Taalcafé is een ontmoetingsplek voor iedereen die met taal bezig is.

  Van 09:30 tot 11:30

  vestiging Berkel en Rodenrijs

  za 19 okt

 • Taalpunt Spreekuur

  Het Taalpunt is het fysieke punt in de bibliotheek waar inwoners terecht kunnen voor informatie en advies over taal. Als je een vraag hebt over taal, graag een cursus wil volgen om je Nederlands te verbeteren...

  Van 10:00 tot 12:00

  vestiging Berkel en Rodenrijs

  di 22 okt

 • Maak kennis met de Micro:Bit

  Tijdens de herfstvakantie kun je in 't Lab van CulturA & Zo kennis maken met programmeren met de micro:bit tijdens een inloopworkshop op 23 oktober van 13.30 tot 16.30 uur. Maak zelf eenvoudige programmaatjes,...

  Van 13:30 tot 16:30

  vestiging Nootdorp, CulturA & Zo

  wo 23 okt

 • Berkel en Rodenrijs Bekijk details

  Bibliotheek Oostland, vestiging Berkel en Rodenrijs De vestigingen Berkel & Rodenrijs en Pijnacker zijn elke dag (behalve zondag) vanaf 10.00 uur geopend. Van 10.00-14.30 uur is het uitsluitend zelfbediening (behalve zaterdag) Voor informatie en advies, om lid te worden en voor assistentie door een informatie medewerker kunt u terecht tijdens de informatie en advies uren.

  Bekijk details van Berkel en Rodenrijs

 • Pijnacker, Buurt & Zo Bekijk details

  Bibliotheek Oostland, vestiging Pijnacker De vestigingen Berkel & Rodenrijs en Pijnacker zijn elke dag (behalve zondag) geopend. Van 10.00-14.30 uur is het uitsluitend zelfbediening (behalve zaterdag) Voor informatie en advies, om lid te worden en voor assistentie door een informatie medewerker kunt u terecht tijdens de informatie en advies uren. Het Taalhuis spreekuur is op vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. De speel-o-theek is geopend op woensdag en zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur.

  Bekijk details van Pijnacker, Buurt & Zo

 • Bergschenhoek, Ontmoet! Bekijk details

  Het servicepunt is elke werkdag geopend en op zaterdag. Tijdens de service & informatie-uren op maandag-, woensdag-, vrijdagmiddag en zaterdag is een informatiemedewerker aanwezig. U kunt dan terecht voor informatie en advies, om lid te worden en voor assistentie. De overige uren is het uitsluitend zelfbediening. De jeugdcollectie in deze vestiging is van 0 t/m 8 jaar.

  Bekijk details van Bergschenhoek, Ontmoet!

 • Bekijk details van Bleiswijk, 't Web

 • Nootdorp, CulturA & Zo Bekijk details

  Jeugdcollectie, romans en beperkte non-fictie voor volwassenen

  Bekijk details van Nootdorp, CulturA & Zo

 • Bergschenhoek, Jeugdpunt Driesprong Bekijk details

  Let op: ingang aan het Landmeterplein Jeugdpunt Driesprong; collectie 0-18 jaar en top 100-kast voor volwassenen

  Bekijk details van Bergschenhoek, Jeugdpunt Driesprong

 • Delfgauw, Jeugdpunt Triangel Bekijk details

  Jeugdpunt Delfgauw; collectie 0-18 jaar en top 100-kast voor volwassenen

  Bekijk details van Delfgauw, Jeugdpunt Triangel