Openingstijden

 • Berkel en Rodenrijs Bekijk details

  Bibliotheek Oostland, vestiging Berkel en Rodenrijs De vestigingen Berkel & Rodenrijs en Pijnacker zijn elke dag (behalve zondag) vanaf 10.00 uur geopend. Van 10.00-14.30 uur is het uitsluitend zelfbediening (behalve zaterdag) Voor informatie en advies, om lid te worden en voor assistentie door een informatie medewerker kunt u terecht tijdens de informatie en advies uren.

  Bekijk details van Berkel en Rodenrijs

 • Pijnacker Bekijk details

  Bibliotheek Oostland, vestiging Pijnacker De vestigingen Berkel & Rodenrijs en Pijnacker zijn elke dag (behalve zondag) vanaf 10.00 uur geopend. Van 10.00-14.30 uur is het uitsluitend zelfbediening (behalve zaterdag) Voor informatie en advies, om lid te worden en voor assistentie door een informatie medewerker kunt u terecht tijdens de informatie en advies uren. De Kunstuitleen is geopend op dinsdag en woensdag van 13.30 - 16.00 uur. Het Taalhuis spreekuur is woensdag van 14.00 - 16.00 uur...

  Bekijk details van Pijnacker

 • Bergschenhoek, Ontmoet! Bekijk details

  Het servicepunt is elke werkdag vanaf 9.00 uur geopend tot 17.00 uur, op vrijdag tot 19.30 uur en op zaterdag van 10.30 tot 14.00 uur. Tijdens de service & informatie-uren op maandag-, woensdag-, vrijdagmiddag en vrijdagavond en zaterdag is een informatie medewerker aanwezig. U kunt dan terecht voor informatie en advies, om lid te worden en voor assistentie. De overige uren is het uitsluitend zelfbediening. De jeugdcollectie in deze vestiging is van 0 t/m 8 jaar.

  Bekijk details van Bergschenhoek, Ontmoet!

 • Bekijk details van Bibliotheek Oostland; Bleiswijk 't Web

 • Servicepunt Nootdorp Bekijk details

  Jeugdcollectie, romans en beperkte non-fictie voor volwassenen servicepunt Nootdorp

  Bekijk details van Servicepunt Nootdorp

 • Jeugdpunt Delfgauw Bekijk details

  Jeugdpunt Delfgauw; collectie 0-18 jaar en top 100-kast voor volwassenen

  Bekijk details van Jeugdpunt Delfgauw

 • Bergschenhoek, Jeugdpunt Driesprong Bekijk details

  Let op: ingang aan het Landmeterplein Jeugdpunt Driesprong; collectie 0-18 jaar en top 100-kast voor volwassenen

  Bekijk details van Bergschenhoek, Jeugdpunt Driesprong