Nieuws in de breedte

Resultaat 21 - 30 (van 68)

Weergaveopties:

• Terugblik: Meestervervalsers in Pijnacker

30 maart 2016

Op dinsdag 29 maart heeft burgemeester Ravestein in de vestiging Pijnacker de tentoonstelling Meestervervalsers geopend. Het is een tentoonstelling van foto’s die kinderen van groep 5-6 van de Schatkaart en groep 6 van de Josephschool gemaakt en bewerkt hebben.

Bekijk details van Terugblik: Meestervervalsers in Pijnacker

• Sociaal Cultureel Centrum heet nu Buurt & Zo

21 januari 2016

Burgemeester Francisca Ravestein van de gemeente Pijnacker-Nootdorp heeft woensdagavond de nieuwe naam onthuld van het sociaal- en cultureel centrum aan de Prins Hendrikstraat: Buurt & Zo.

Bekijk details van Sociaal Cultureel Centrum heet nu Buurt & Zo

• Terugblik: Lulu Wang bezocht vestigingen Pijnacker en Berkel.

5 oktober 2015

In de Week Tegen Eenzaamheid bracht de bekende schrijfster Lulu Wang op initiatief van de telefonische- en chathulpdienst Sensoor een bezoek aan twee vestigingen van de Bibliotheek.

Bekijk details van Terugblik: Lulu Wang bezocht vestigingen Pijnacker en Berkel.

15 juni 2015

Woensdagmiddag 10 juni was het nationale buitenspeeldag.

Bekijk details van Terugblik Buitenspeeldag

• Terugblik: BoekStart in de Kinderopvang

4 juni 2015

Feestelijke opening van BoekStart bij kinderdagverblijf Just Kiddies

Bekijk details van Terugblik: BoekStart in de Kinderopvang

• Terugblik workshop Positief denken

21 mei 2015

Op woensdag 20 mei heeft een medewerkster van Doel Preventie , in vestiging Pijnacker, de workshop Positief Denken gegeven. Veertien bezoekers hebben hieraan deelgenomen.

Bekijk details van Terugblik workshop Positief denken

• Terugblik Opening expositie Doel

20 mei 2015

Op dinsdag 12 mei opende wethouder Minderhoud, van Pijnacker-Nootdorp, een kleinschalige expositie in de bibliotheek van Pijnacker.

Bekijk details van Terugblik Opening expositie Doel

11 mei 2015

In deze bijeenkomst, op 23 april in vestiging Berkel en Rodenrijs, is het thema "schuldgevoelens" voor mantelzorgers aan de orde geweest. Van welke schuldgevoelens kunnen mantelzorgers last hebben?

Bekijk details van Terugblik Schuldgevoelens

• Terugblik: Bevrijdingsdag: ’t Sprekende koffertje en 12.599 boeken!

8 mei 2015

Bibliotheek Oostland in Nootdorp was open op Bevrijdingsdag 2015. Op de Markt werd het jaarlijkse straatvoetbaltoernooi gehouden en de bibliotheek was erbij. De Tuk-Tuk van de bibliotheek was tot marktkraam verbouwd. Hier was informatie over de bibliotheek, de markt en het Taalhuis te krijgen. Ook had de bibliotheek een prijsvraag uitgeschreven. De vraag was ‘Hoeveel boeken heeft de bibliotheek in Nootdorp?’.

Bekijk details van Terugblik: Bevrijdingsdag: ’t Sprekende koffertje en 12.599 boeken!

• Terugblik workshop Stress en ontspannen

24 april 2015

Woensdag 22 april werd deze workshop gegeven in vestiging Pijnacker, door Isabel den Engelsman, werkzaam bij DOEL Preventie GGZ Delfland, voor een twaalftal belangstellenden.

Bekijk details van Terugblik workshop Stress en ontspannen