Vier de lente!

Voorjaarstips

Het is eindelijk lente en alles om ons heen groeit en bloeit! Een heerlijke tijd om in het zachte lentezonnetje te genieten van een goed boek. Met onderstaande tips helpen we je alvast op weg!

Tuinieren

Katie Fforde Een liefde in de lente

Een moeder en dochter vragen zich beiden af of de nieuwe mannen in hun leven hun nieuwe liefdes zijn of gewoon vrienden.

Bekijk dit boek

Fietsen

Leuke tip!

Wil je er samen op uit en meteen je Nederlands oefenen? Vanuit het Taalhuis Oostland organiseren we Wandelen en Gezondheid waarbij je van alles leert over stress, ontspanning, bewegen en gezonde voeding.

Wandelen en Gezondheid

Go green

duurzame trips in Nederland, België & Duitsland

Selectie van achtendertig duurzame trips voor een dagje uit of weekendje weg in elf groene steden in drie landen die per trein te bereiken zijn: Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen en Amsterdam in Nederland; Gent, Antwerpen, Leuven en Mechelen in België;...

Bekijk dit boek

Reizen vanuit je stoel

Best road trips Europe: escapes on the open road

Deze gids is geheel gericht op de mogelijke ideeën en trips die je kunt gaan doen. Van dagtrips tot enkele meerdaagse mogelijkheden. De auteurs creëerden een ‘classic trips’, routes langs de topactiviteiten en daarnaast vermelden ze welke bezienswaardigheden er nog meer in de buurt zijn, welke activiteiten op je to-do-lijstje moet staan, welke afslag je kunt nemen als je langer in het gebied wil blijven en waar je absoluut eens moet eten.

Bekijk dit boek