Steunouder aanwezig bij de bibliotheek

Gepubliceerd op: 21 juni 2023 12:00

Op donderdag 29 juni is coördinator van Steunouder, Mathilde Boonstoppel, in de vestiging Berkel en Rodenrijs aanwezig. Zij is beschikbaar voor vragen, een praatje en/of het verstrekken van meer informatie over Steunouder. Dit is een initiatief voor ouders en kinderen die soms even een helpende hand kunnen gebruiken.

Wat is Steunouder?

Steunouders zijn volwassen vrijwilligers met een groot hart voor kinderen en ouders. Een gezin, een echtpaar (jong of oud) of iemand die alleen woont met ruimte in huis, leven en hart. Eén of twee dagdelen per week bieden zij een gastvrij thuis aan een kind. Zo heeft het kind een fijne tijd en geven zij de ouder een steuntje in de rug.

Voor wie?

Je wilt het liefste zelf voor je kind zorgen. Soms kun je hier om uiteenlopende redenen wat hulp bij gebruiken. Een steuntje in de rug kan dan het verschil al maken. Steunouder kan je hierbij helpen, kosteloos en op vrijwillige basis.

Hoe?

Ben je geholpen met een vertrouwd adres waar jouw kind af en toe terecht kan? Neem dan contact op. We kijken samen naar een passende steunouder waar jouw kind wat extra aandacht krijgt en kan genieten van een ontspannen tijd. Als ouder kun je de zorg voor je kind een beetje delen en sta je er minder alleen voor.

Steunouder worden?

Heb je tijd en ruimte om een gezin een hart onder de riem te steken door heel praktisch een gastvrij thuis te bieden aan één of meerdere kinderen? Dan leren we jou graag kennen. Misschien is steunouder worden iets voor jou. Neem contact op en samen kijken we hoe Steunouder in jouw leven past.

Waar: vestiging Berkel en Rodenrijs
Wanneer: Donderdag 29 juni 2023 | 9.00 – 12.00 uur
Voor wie: Ouders en kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken
Kosten: Gratis

Meer informatie vind je op www.steunouder.nl/lansingerland

Contactgegevens Mathilde Boonstoppel
Telefoon: 06 3870 1727
E-mail lansingerland@steunouder.nl

Steunouder Nederland

Steunouder uitgelegd