Speelotheek Harlekino

Speelotheek Harlekino

Wanneer je een gratis Jeugdabonnement hebt van de Bibliotheek Oostland kun je voor € 27,50 per jaar ook lid worden van Speelotheek Harlekino. Deze is gevestigd in de vestiging Pijnacker, Buurt & Zo. Bij de speelotheek kun je telkens 2 stuks speelgoed lenen voor een periode van 4 weken. Speelgoed lenen en inleveren kan tijdens de openingstijden van de bibliotheek.

Wanneer je een lidmaatschap wilt afsluiten kun je mailen naar: pijnacker@bibliotheekoostland.nl.

Heb je vragen over de uitleen, wil je weten of bepaald speelgoed op voorraad is, of is er. iets mis met het geleende speelgoed? Mail dan naar harlekino@bibliotheekoostland.nl. Een van de medewerkers neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Meer informatie over de werkwijze van de speelotheek en de leenvoorwaarden vind je op de website van Speelotheek Harlekino.

Speelgoed

Speelotheek Harlekino heeft een ruime collectie speelgoed in de uitleen. De collectie is met name gericht op kinderen van 0 t/m 8 jaar, maar bevat ook speelgoed voor oudere kinderen. Het speelgoed is in de bibliotheek catalogus geregistreerd, hierin kan ook bekeken worden of een item beschikbaar is of uitgeleend.

Het speelgoed is ondergebracht in categorieën:

B – Bewegingsmateriaal 
C – Constructiemateriaal
E – Expressiemateriaal en muziekmateriaal
F – Fantasiemateriaal
G – Gezelschapsspellen
L – Leerzaam materiaal
T – Themadozen
V – Verkleedkleren
Z – Zintuiglijk materiaal 

Feestpakket

Met een Speelotheek abonnement kun je voor een (kinder)feestje een van onze feestpakketten lenen of een combinatie van losse feestelijke spellen/speelsets. We hebben kant-en-klare pakketten met meerdere feestelijke spellen die direct te leen zijn (op basis van beschikbaarheid) en een feestpakket dat je zelf kunt samenstellen.

Klik hier voor meer informatie over het lenen van een feestpakket.

Vrijwilligers gezocht

Speelotheek Harlekino draait op vrijwilligers. Zij kunnen advies geven, controleren het ingeleverde speelgoed en zorgen voor de aanschaf en reparatie van speelgoed. We zijn nog op zoek naar vrijwilligers voor ondersteuning van verschillende taken en activiteiten.

Klik hier voor meer informatie als je ons als vrijwilliger zou kunnen helpen.

Vragen?

Heb je een vraag? Mail ons via

harlekino@bibliotheekoostland.nl

Volg Speelotheek Harlekino op sociale media: