Hulp nodig?

De Bibliotheek helpt

Natuurlijk is de bibliotheek de plek om op je gemak een mooi boek te zoeken en te lezen. Maar je kunt hier ook terecht voor informatie en hulp bij veel verschillende vragen of problemen.

Hulp nodig bij het inloggen?

Geen e-mail ontvangen?

Wanneer jij van ons een e-mail verwacht, maar niet ontvangt, neem dan eerst een kijkje bij je spam-berichten. Om mogelijke typefouten uit te sluiten, kun je het wachtwoord of gebruikersnaam eventueel nogmaals opvragen. Als dat ook niet helpt, neem dan alsjeblieft contact met ons op, of kom langs in je eigen bibliotheekvestiging.

Waarom is het inlogscherm aangepast?

Alle Nederlandse bibliotheken schakelen geleidelijk over naar één gezamenlijk inlogsysteem. Dit maakt inloggen niet alleen veiliger, maar ook gemakkelijker. Je kunt dan namelijk met jouw account voor álle bibliotheekdiensten inloggen. Of je nou een boek wilt reserveren of bijvoorbeeld bij de online Bibliotheek een e-book wilt lenen.

Hulp bij e-books lezen

Digitaal advies op maat

Lukt het maar niet om de digitale producten van de online Bibliotheek op een tablet of e-Reader te zetten of zich te registreren bij de online Bibliotheek? Of is er een andere vraag over het lenen van e-Books, luisterboeken of de apps van de bibliotheek? Maak dan een afspraak met Rachel, zij geeft graag persoonlijke, een-op-een uitleg en technische ondersteuning. De uitleg is gratis. Vraag bij de Informatiepunt voor meer hierover.

Mailen kan ook via: r.anderson@bibliotheekoostland.nl.