Cadeautip

Bibliotheekabonnement in de schoen of onder de boom

In de aanloop naar de feestdagen is bijna iedereen druk op zoek naar het perfecte schoencadeau of pakje onder de boom. De Bibliotheek Oostland helpt graag met goede ideetjes!

Want heb je grote of kleine lezers in je familie of vriendenkring? Ken je iemand die nooit genoeg boeken heeft om te lezen? Vind je het te kostbaar om iedere keer een boek te kopen? Of ben je graag duurzaam bezig? Geef dan eens - in plaats van een boek - onbeperkt toegang tot boeken, tijdschriften, e-books luisterboeken en zelfs muziek cadeau. Met de Bibliotheek Oostland cadeaubon kun je op een leuke manier een jaar lang lidmaatschap weggeven aan iemand anders!

Geef een bibliotheekabonnement cadeau

Lenen bij de bibliotheek heeft vele voordelen. Voor de prijs van twee gekochte boeken leen je een jaar lang onbeperkt boeken en andere materialen via de bibliotheek. Met een Standaard of Plus abonnement heb je ook meteen toegang tot de online Bibliotheek. Via de handige app leen je e-books, tijdschriften en luisterboeken, geschikt voor pc, laptop, mobiel of tablet.

Een lidmaatschap op de bibliotheek biedt veel gemak: je kunt altijd en overal je gegevens inzien en beheren. Je kunt vanuit huis verlengen, boeken reserveren en materialen downloaden met onze apps. Ook heb je gratis toegang tot veel online diensten zoals Muziekweb en Theorie.nl en een groot aanbod van online cursussen.

Soms kan het zijn dat het boek dat je zoekt niet bij onze vestigingen aanwezig is. Dan kunnen wij het voor je reserveren of je kunt met Landelijk Lenen bij bijna alle andere openbare bibliotheken in Nederland terecht.

Tot 18 jaar is het lidmaatschap van de bibliotheek helemaal gratis. Vanaf 18 jaar is er keus uit verschillende soorten abonnementen, ieder met hun eigen voorwaarden en voordelen. Zo zijn er mooie kortingen in combinatie met de Rotterdampas en de Actiefpas Lansingerland. Ook kun je kiezen voor maandelijkse betalingen of juist √©√©nmalige automatische incasso waarbij je korting krijgt op het jaarbedrag. Bekijk hier alle tarieven.

Duurzaam bezig zijn door boeken te lenen? Word lid!

Flexabonnement

Behalve de verschillende jaarabonnementen biedt de bibliotheek ook het Flexabonnement. Als je kiest voor het Flexabonnement profiteert je o.a. van de volgende voordelen:

  • Je betaalt 5,50 per maand
  • Na drie maanden lidmaatschap is dit abonnement per maand opzegbaar

Word lid!