Informatiepunt Digitale Overheid inloopspreekuur

Dinsdag 16 april 2024, van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

Kosten: Gratis toegang, ook voor niet-leden

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Heb je vragen over de digitale overheid? Kom langs in de bibliotheek. Wij denken met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt. Wij kunnen ook een afspraak voor je maken met een organisatie die je verder helpt.

Tegenwoordig kun je van alles regelen via internet. Ook contact met de overheid gaat steeds vaker digitaal. Veel mensen vinden dit lastig. Kun je wel wat hulp gebruiken of ken je iemand die hulp nodig heeft? Kom langs bij het spreekuur in onze vestiging in Berkel en Rodenrijs. Wij denken met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt. Wij kunnen ook een afspraak voor je maken met een organisatie die je verder helpt. Je hoeft geen lid te zijn. 

vestiging spreekuur
Pijnacker, Buurt & Zo maandag van 18:30 tot 20:00 uur
Berkel en Rodenrijs dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur
Pijnacker, Buurt & Zo vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur
Berkel en Rodenrijs vrijdag van 18:30 tot 20:00 uur

IDO-aan-Huis

Niet voor iedereen is het even makkelijk om naar de bibliotheek te komen voor hulp bij het regelen van de digitale overheidszaken. Voor diegenen bieden we hulp in de vorm van IDO-aan-Huis. Meld je telefonisch aan tijdens de service & informatie-uren, en wij zorgen dat een ervaren IDO-vrijwilliger bij je langs komt om je verder te helpen.