Theater CulturA & Zo Agenda

Resultaat 1 - 10 (van 28)

Weergaveopties:

 • Kinderfilm: Bolt (NL) Bekijk details

  14:00 | CulturA & Zo, Dorpsstraat 7, Nootdorp

  Bolt vertelt het verhaal over dé TV-held, een hond met verrassende superkrachten. Zijn leven is iedere dag gevuld met spanning, actie en avontuur; tenminste alleen als de camera's in de studio's draaien. Want wat Bolt niet weet is dat zijn superkrachten alleen werken in de Hollywood studio's en zeker niet daarbuiten. Wanneer de populaire TV ster per ongeluk van de set terecht komt in New York City, begint pas echt zijn grootste avontuur. Op zijn reis door 'onze' wereld gaat Bolt op zoek naar zijn baasje en tegenspeelster Penny...

  za 22 feb

 • Kinderfilm: Plop en Prins Carnaval Bekijk details

  10:30 | CulturA & Zo, Dorpsstraat 7, Nootdorp

  Alaaf! Kabouter Plop en zijn vrienden vieren carnaval. Maar voor het zover is en iedereen zich kan gaan verkleden, moet er eerst een prins carnaval verkozen worden. Lui maakt grote kans, tenslotte is hij nog nooit aan de beurt geweest. Maar ook Klus wil dolgraag een keertje prins carnaval zijn. Wie wordt het dit jaar…?

  zo 23 feb

 • Kinderfilm: Ratatouille (NL) Bekijk details

  14:00 | CulturA & Zo, Dorpsstraat 7, Nootdorp

  Bekijk Parijs vanuit een geheel nieuw oogpunt met betoverende nieuwe figuren. In één van de beste restaurants in Parijs droomt Remy, een rat met een eigen willetje, ervan om een beroemde Franse kok te worden. Hij staat in tweestrijd tussen wat zijn familie wil en zijn roeping. Samen met zijn vriendje Linguini zet Remy op hilarische wijze de Stad der Liefde op z'n kop. Ratatouille is een heerlijke film die naar meer blijft smaken!

  ma 24 feb

 • Kinderfilm: De schippers van de Kameleon Bekijk details

  10:30 | CulturA & Zo, Dorpsstraat 7, Nootdorp

  Hielke en Sietse zijn de beroemde en 'beruchte' tweeling van smid Klinkhamer uit het Friese dorp Lenten. De twee belhamels hebben één grote wens: een eigen boot. Hun droom komt uit wanneer een opduwboot het pal achter de smederij begeeft... Als het dorp onverwachts door een zware orkaan wordt getroffen, redt de tweeling het leven van de dokter die met z'n auto te water is geraakt. Deze heldendaad wordt beloond met de motor uit het wrak. Die kunnen ze mooi in hun nieuwe boot monteren! Hielke en Sietse hebben dan eindelijk hun eigen speedboot... De boot wordt geschilderd in alle kleuren van de regenboog en De Kameleon kan te water.

  di 25 feb

 • Spider-Man: Into The Spider-Verse (NL) Bekijk details

  14:00 | CulturA & Zo, Dorpsstraat 7, Nootdorp

  Miles Morales is een tienerjongen uit Brooklyn die op een dag door een mysterieuze spin gebeten wordt en superkrachten ontwikkelt. Hij ontmoet Spider-Man, die een reusachtige deeltjesversneller van de Kingpin probeert te ontmantelen, maar hier helaas niet in slaagt. Via deze deeltjesversneller komt Miles in contact met de Peter Parker/Spider-Man van een parallel universum. Miles ontdekt vervolgens dat er nog meer universa met elk hun eigen Spider-Man zijn. Zo ontmoet hij onder meer Spider-Gwen,Spider-Man Noir en Peni Parker. Samen proberen ze de plannen van de Kingpin te dwarsbomen om te voorkomen dat alle universa vernietigd worden.

  wo 26 feb

 • Kinderfilm: Meester Kikker Bekijk details

  14:00 | CulturA & Zo, Dorpsstraat 7, Nootdorp

  Een gewone klas, gewone kinderen en een gewone meester. Of toch niet? Het leven van de kinderen uit de klas van Meester Frans staat op zijn kop als blijkt dat de meester soms in een kikker verandert. Sita is zo dol op haar meester Frans dat ze hem kost wat kost wil beschermen in de gevaarlijke dierenwereld.

  do 27 feb

 • Kinderfilm: Toy Story 4 (NL) Bekijk details

  14:00 | CulturA & Zo, Dorpsstraat 7, Nootdorp

  Andy is inmiddels te oud voor speelgoed en heeft zijn collectie gegeven aan de 4-jarige Bonnie die steeds minder met cowboy Woody speelt. Wanneer ze tijdens haar kennismakingsdag een poppetje maakt van een plastic vorkje en afval, heeft ze een nieuwe favoriete pop: Forky. Die begrijpt echter niet wat hij moet doen en tijdens een familiereisje verdwijnt hij spoorloos. Woody, die weet hoe belangrijk Forky is voor Bonnie, besluit alles op alles te zetten om Forky terug te brengen. Daarvoor moet hij zijn weg zien te vinden in een voor hem onbekende wereld vol spannende avonturen en verrassende ontmoetingen.

  vr 28 feb

 • Film: Den Skyldige Bekijk details

  20:00 | CulturA & Zo, Dorpsstraat 7, Nootdorp

  In afwachting van een rechtszaak omtrent zijn handelen bij een incident, is politie-agent Asger uit zijn functie ontheven en gedwongen om te werken bij de alarmcentrale. Hij beantwoordt een noodoproep van een verwarde vrouw die vermoedelijk slachtoffer is van een ontvoering. Met de telefoon als enige hulpmiddel begint Asger aan een race tegen de klok om de vrouw op te sporen.

  za 29 feb

 • Kinderfilm: Brammetje Baas Bekijk details

  10:30 | CulturA & Zo, Dorpsstraat 7, Nootdorp

  Brammetje Baas denkt veel na over de wereld om hem heen. Hij heeft ontzettend veel zin om naar groep drie te gaan. Maar dan komt hij bij de strenge meester Vis in de klas. De ouderwetse meester Vis heeft geen oog voor de binnenwereld van het bewegelijke ongeconcentreerde jongetje en zet alles op alles om Brammetje in de pas te laten lopen. De ouders van Brammetje worstelen met de vraag in hoeverre zij van hun zoontje moeten verlangen dat hij zich aanpast zonder doodongelukkig te worden.

  zo 01 mrt

 • Wouter Monden: 'Zomaar (in Nootdorp)' Bekijk details

  20:00 | CulturA & Zo, Dorpsstraat 7, Nootdorp

  Stand-up comedian Wouter Monden vuurt in zijn show 'Zomaar' aan de hand van vragen van zijn dochter een spervuur aan grappen af over o.a. kickboxles met huisvrouwen, verhuizen naar het platteland en verkleinwoorden.

  za 07 mrt