Ik wil mijn Nederlands verbeteren

Het Taalpunt is het fysieke punt in de bibliotheek waar inwoners terecht kunnen voor informatie en advies over taal. Als je een vraag hebt over taal, graag een cursus wil volgen om je Nederlands te verbeteren en je weet niet welke, of informatie wil over het taalaanbod in de regio kun je terecht op de spreekuren. Onze taalvrijwilligers helpen je graag.

In het Taalpunt staan ook diverse materialen: makkelijke leesboeken, cursusboeken voor de Nederlandse taal, woordenboeken, boeken over grammatica en taalspelletjes.

Taalpunt Spreekuur:

Tijd Vestiging
Woensdag 12.00 - 13.00 uur Nootdorp, CulturA & Zo
Vrijdag 10.00 - 11.00 uur Berkel en Rodenrijs
Vrijdag 10.00 - 11.00 uur Pijnacker, Buurt & Zo

vestiging Berkel en Rodenrijs

vestiging Nootdorp, CulturA & Zo

vestiging Bergschenhoek, Ontmoet!

vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Taalhuis Oostland Agenda

• Taalcafé (een op een) met Bertha

Helaas kunnen de Taalcafés niet doorgaan in de bibliotheek, gelukkig is er nog wel een manier om Nederlands te praten.

Van 19:30 tot 20:30

via WhatsApp

ma 13 jul

• Taalpunt Spreekuur

Het Taalpunt is het fysieke punt in de bibliotheek waar inwoners terecht kunnen voor informatie en advies over taal.

Van 12:00 tot 13:00

vestiging Nootdorp, CulturA & Zo