Ik wil mijn Nederlands verbeteren

Het Taalpunt is het fysieke punt in de bibliotheek waar inwoners terecht kunnen voor informatie en advies over taal. Als je een vraag hebt over taal, graag een cursus wil volgen om je Nederlands te verbeteren en je weet niet welke, of informatie wil over het taalaanbod in de regio kun je terecht op de spreekuren. Onze taalvrijwilligers helpen je graag.

In het Taalpunt staan ook diverse materialen: makkelijke leesboeken, cursusboeken voor de Nederlandse taal, woordenboeken, boeken over grammatica en taalspelletjes.

Taalpunt Spreekuur:

Werkdag Tijd Vestiging
Dinsdag 10.00 - 12.00 uur Berkel en Rodenrijs
Woensdag 14.00 - 16.00 uur Nootdorp, CulturA & Zo
Donderdag 9.00 - 11.00 uur Bergschenhoek, Ontmoet!
Vrijdag 10.00 - 12.00 uur Pijnacker, Buurt & Zo

vestiging Nootdorp, CulturA & Zo

vestiging Bergschenhoek, Ontmoet!

Taalhuis Oostland Agenda

• Taalpunt Spreekuur

Het Taalpunt is het fysieke punt in de bibliotheek waar inwoners terecht kunnen voor informatie en advies over taal.

Van 10:00 tot 12:00

vr 21 feb

• Taalcafé Oostland

Nieuwe mensen leren kennen en je Nederlands oefenen? Het Taalcafé is een ontmoetingsplek voor iedereen die met taal bezig is.

Van 09:30 tot 11:30

vr 21 feb

• Stof Tot Taal

Nederlands oefenen en creatief bezig zijn.

Van 14:30 tot 16:00

wo 26 feb

• Taalpunt Spreekuur

Van 09:00 tot 11:00

vestiging Bergschenhoek, Ontmoet!

do 27 feb

• Samen Koken, Samen Eten

Elke maand komen vrijwilligers en deelnemers van het Taalhuis bij elkaar in onze vestiging in Pijnacker om lekkere gerechten met elkaar te maken en natuurlijk op te eten. Dit project staat in het teken...

Van 11:00 tot 13:00

ma 02 mrt

• Taalcafé Oostland

Nieuwe mensen leren kennen, tevens je Nederlands oefenen? Het Taalcafé is een ontmoetingsplek voor iedereen die met taal bezig is.

Van 19:30 tot 21:00

ma 02 mrt