SeniorWeb Computerhulp

Wilt u zich aanmelden voor één van onze cursussen of workshops?

Aanmelden kan door online het aanmeldingsformulier in te vullen

Klik hier om het aanmeldingsformulier in te vullen

Computercafé Berkel en Rodenrijs

In de maanden september tot en met december kunt u elke 2e en 4e donderdag van de maand van 13.30 tot 15.30 uur terecht met al uw vragen over computers, tablets en smartphones in vestiging Berkel en Rodenrijs. Er zijn vrijwilligers van SeniorWeb aanwezig die kunnen helpen wanneer men met vragen of een probleem zit.

Inloopspreekuur Bleiswijk

In de maanden september tot en met december kunt u elke donderdag van 13.30 tot 15.00 uur terecht met al uw vragen over computers, tablets en smartphones in De Leeuwerik (ruimte 'de Mus'). Iedereen is welkom tijdens dit inloopspreekuur in de Leeuwerikstraat 2. Er zijn vrijwilligers van SeniorWeb aanwezig die kunnen helpen wanneer men met vragen of een probleem zit.

PCHulp per Telefoon, via Internet of aan Huis

PCHulp is de computerhulpdienst voor leden van SeniorWeb. Vrijwilligers helpen u op weg bij uw digitale problemen. Of het nu om uw Windows-pc, tablet, Mac of smartphone gaat. U wordt geholpen door leeftijdgenoten in begrijpelijke taal. Let op: PCHulp is alleen beschikbaar voor leden van SeniorWeb. Nog geen lid? Kijk dan voor meer informatie op www.seniorweb.nl

Programmaboekje downloaden

Hier kunt u het nieuwe programmaboekje Computer-, Tablet- en Smartphonecursussen Najaar 2019 downloaden

Klik hier om het PDF bestand te downloaden