SeniorWeb Computerhulp

Computercafé Berkel en Rodenrijs

In de maanden september tot en met december kunt u elke donderdag van de maand van 13.30 en 15.30 uur terecht in de vestiging van Bibliotheek Oostland in Berkel en Rodenrijs met al uw vragen over computers, tablets en smartphones.

Vrijwilligers van SeniorWeb zitten dan klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. Loop gewoon even binnen, de toegang is gratis. U kunt ook vooraf een afspraak maken. Mail dan naar seniorweblansingerland@gmail.com om een afspraak te maken. Vermeld dan ook om welk probleem of vraag het gaat en om welk apparaat (Windows of Mac PC/Laptop, Android smartphone of tablet, iPad of iPhone).

Inloopspreekuur Bleiswijk

U kunt in de maanden september tot en met december ook elke donderdag van 13.30 tot 15.30 uur terecht met al uw vragen over computers, tablets en smartphones in De Leeuwerik (ruimte “De Mus”). Iedereen is welkom tijdens dit inloopspreekuur in de Leeuwerikstraat 2. Er zijn vrijwilligers van SeniorWeb aanwezig die kunnen helpen wanneer u met vragen of een probleem zit. Buiten het spreekuur kunt U ook bellen of mailen, bij geen gehoor spreekt u een boodschap in. U wordt dan terug gebeld

Tel: 06-38006763.

Blijf in contact met Beeldbellen via Jitsi Meet

Iedereen die wil leren beeldbellen met Jitsi Meet kan zich via een email naar seniorweblansingerland@gmail.com aanmelden. Jitsi Meet is een veilig en relatief eenvoudig alternatief voor al die andere meer bekende beeldbelprogramma’s zoals Zoom, Google Meet en Skype. Er is geen abonnement of registratie nodig. Jitsi Meet biedt de mogelijkheid om met meerdere personen binnen bijvoorbeeld de familie- of de vriendenkring tegelijkertijd contact te hebben. Dat kan met behulp van de computer maar ook met elk type tablet of smartphone.

PCHulp per Telefoon, via Internet of aan Huis

PCHulp is de computerhulpdienst voor leden van SeniorWeb. Vrijwilligers helpen u op weg bij uw digitale problemen. Of het nu om uw Windows-pc, tablet, Mac of smartphone gaat. U wordt geholpen door leeftijdgenoten in begrijpelijke taal. Let op: PCHulp is alleen beschikbaar voor leden van SeniorWeb. Nog geen lid? Kijk dan voor meer informatie op www.seniorweb.nl