SeniorWeb Computerhulp

Computercafé Berkel en Rodenrijs

In de maanden januari tot en met mei kunt u elke 2e en 4e donderdag van de maand van 13.30 tot 15.30 uur terecht met al uw vragen over computers, tablets en smartphones in de bibliotheek van Berkel en Rodenrijs.

Iedereen is welkom in het Computer- en Tablet Café in de vestiging van Bibliotheek Oostland in de Nieuwstraat 25. Er zijn vrijwilligers van SeniorWeb aanwezig die kunnen helpen wanneer men met vragen of een probleem zit.

Inloopspreekuur Bleiswijk

In de maanden januari tot en met mei kunt u elke donderdag van 13.30 tot 15.00 uur terecht met al uw vragen over computers, tablets en smartphones in De Leeuwerik (ruimte 'de Mus').
Iedereen is welkom tijdens dit inloopspreekuur in de Leeuwerikstraat 2. Er zijn vrijwilligers van SeniorWeb aanwezig die kunnen helpen wanneer men met vragen of een probleem zit.

PCHulp per Telefoon, via Internet of aan Huis

PCHulp is de computerhulpdienst voor leden van SeniorWeb. Vrijwilligers helpen u op weg bij uw digitale problemen. Of het nu om uw Windows-pc, tablet, Mac of smartphone gaat. U wordt geholpen door leeftijdgenoten in begrijpelijke taal. Let op: PCHulp is alleen beschikbaar voor leden van SeniorWeb. Nog geen lid? Kijk dan voor meer informatie op www.seniorweb.nl