Video Overzicht

Resultaat 1 - 10 (van 65)

 • 5 Jaar Taalhuis Oostland! Bekijk details

  Taalhuis Oostland; wat is het en wat betekent het.

  Bekijk details van 5 Jaar Taalhuis Oostland!

 • Workshop Muziekvereniging Excelsior Bekijk details

  Tijdens 'Meedoen = Meetellen' op 17 mei 2014 in vestiging Pijnacker

  Bekijk details van Workshop Muziekvereniging Excelsior

 • Wil jij met mij in gesprek? Bekijk details

  Beza zoekt iemand om Nederlands mee te praten. Wil jij met Beza in gesprek over koken? Ga naar www.wiljijmetmijingesprek.nl en meld je aan als taalcoach of coördinator.

  Bekijk details van Wil jij met mij in gesprek?

 • Week van de Alfabetisering 2018 Bekijk details

  Op dinsdag 4 september 2018 organiseerde de Bibliotheek Oostland, in samenwerking met de Gemeente Lansingerland en Stichting Lezen & Schrijven, een bijeenkomst in het kader van de Week van de Alfabetisering.

  Bekijk details van Week van de Alfabetisering 2018

 • Bekijk details van Week van de Alfabetisering 2013

 • Week Tegen Eenzaamheid (28 sept / 2 okt 2015) Bekijk details

  In de Week Tegen Eenzaamheid bracht de bekende schrijfster Lulu Wang op initiatief van de telefonische- en chathulpdienst Sensoor een bezoek aan twee vestigingen van de Bibliotheek. Op maandag 28 september was er een lezing in vestiging Pijnacker en op vrijdag 2 oktober was zij aanwezig bij een kraam van de telefonische- en chathulpdienst Sensoor in vestiging Berkel en Rodenrijs.

  Bekijk details van Week Tegen Eenzaamheid (28 sept / 2 okt 2015)

 • Vrijwillig maar niet vrijblijvend Bekijk details

  Deze film is een ode aan al die vrijwilligers die zich elke dag op hun eigen gebiedje inzetten om de maatschappij draaiende te houden en een stukje leuker te maken. Ze doen dat vrijwillig, maar dat is niet vrijblijvend.

  Bekijk details van Vrijwillig maar niet vrijblijvend

 • Vluchtelingenbegeleiding Pijnacker-Nootdorp Bekijk details

  Het team van Vluchtelingenbegeleiding Pijnacker-Nootdorp bestaat uit enkele vaste medewerkers en een groot aantal enthousiaste vrijwilligers. Samen zetten zij zich in voor alle vluchtelingen die onlangs in de gemeente Pijnacker-Nootdorp zijn komen wonen.

  Bekijk details van Vluchtelingenbegeleiding Pijnacker-Nootdorp

 • Taallunch in Sociaal Café Ontmoet! in het kader van de Week van de Alfabetisering Bekijk details

  Lezen, schrijven en rekenen is niet voor iedereen even vanzelfsprekend en makkelijk. In de Week van de Alfabetisering, van 4 t/m 10 september, stond men hier bij stil. De Week van de Alfabetisering is daarom voor Bibliotheek Oostland ook een mooie kans om het Taalhuis eens extra onder de aandacht te brengen door een taallunch in het Sociaal Café Ontmoet! te houden.

  Bekijk details van Taallunch in Sociaal Café Ontmoet! in het kader van de Week van de Alfabetisering

 • Taallunch 2015 Bekijk details

  Op maandag 7 september organiseerde de Bibliotheek Oostland, met medewerking van Doel Pijnacker-Nootdorp, een interactieve taallunch in vestiging Pijnacker. De lunch was voor alle actieve deelnemers en vrijwilligers van het Taalhuis en de leden van de gemeenteraden van Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland. Elkaar ontmoeten, samen zijn en natuurlijk lekker eten stonden centraal. Wethouders Ankie van Tatenhove en Bernhard Minderhoud waren die middag bij de lunch aanwezig.

  Bekijk details van Taallunch 2015