Video Overzicht

Resultaat 1 - 10 (van 75)

 • Ontmoet Dichters Online Bekijk details

  Ontmoet Dichters Online: kijk en luister naar dichters Tsead Bruinja, Iduna Paalman, Maureen Ghazal en Daniëlle Zawadi. De presentatie van de avond was in handen van de Rotterdamse dichter Daniël Dee.

  Bekijk details van Ontmoet Dichters Online

 • Overzicht SeniorWeb Lansingerland cursussen Voorjaar 2021 Bekijk details

  Hier kunt u het nieuwe overzicht Computer-, Tablet- en Smartphonecursussen Voorjaar 2021 in onze vestigingen in Lansingerland bekijken.

  Bekijk details van Overzicht SeniorWeb Lansingerland cursussen Voorjaar 2021

 • Joris' Kerstboom weer in CulturA & Zo Bekijk details

  Ook dit jaar staat er weer een kerstboom klaar waar je wenskaartje in kunt hangen. Wie zou jij graag in het licht zetten? Iemand die je graag wilt bedanken? Wil je een ode brengen aan een belangrijk persoon in jouw leven? Wil je misschien wel sorry zeggen tegen iemand? Of juist iemand de liefde verklaren? Luister naar Joris, hij deed vorig jaar in CulturA & Zo al een oproep om ook dit jaar weer wensen in de boom te komen hangen. 🎄CulturA & Zo is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot...

  Bekijk details van Joris' Kerstboom weer in CulturA & Zo

 • Foute boeken? Bekijk details

  Vanaf 1 september is de tentoonstelling 'Foute boeken?' te zien in onze vestiging in Nootdorp. De tentoonstelling die dit jaar bij Huis van het Boek in Den Haag te zien was, gaat over boeken die door een andere tijdgeest en voortschrijdend inzicht controversieel zijn geworden. De bezoeker kan zijn mening geven.

  Bekijk details van Foute boeken?

 • Zomerritme Bekijk details

  Wil je kennismaken met percussie, poëzie of dans? Of schrijf jij zelf gedichten maar wil je jouw teksten of performance verbeteren? Jay’s Place en Bibliotheek Oostland bieden inwoners van Lansingerland op 28 augustus verschillende workshops voor alle leeftijden en instapniveaus. Doe mee aan een van de interessante workshops op het gebied van muziek, dans en woordkunst die ervoor zorgen dat jij nog nét even wat langer in dat zomerritme blijft. Bekijk de website van Lansingerland Beweegt om te zien...

  Bekijk details van Zomerritme

 • Wanddecoratie in het Balletstudio Bekijk details

  De mannen van #BusinessPrintNootdorp plaatsen een prachtige foto op behang uitgeprint in de balletzaal van CulturA & Zo in Nootdorp.

  Bekijk details van Wanddecoratie in het Balletstudio

 • 'Ben blij dat de bibliotheek weer open is, de boeken zijn een keer uitgelezen thuis' Bekijk details

  De bibliotheken mogen weer open en daar maken de klanten van de bibliotheek in Pijnacker dankbaar gebruik van. Reportage van Omroep West.

  Bekijk details van 'Ben blij dat de bibliotheek weer open is, de boeken zijn een keer uitgelezen thuis'

 • Bibliotheek is weer open! Bekijk details

  Op maandag 11 mei zijn we weer open gegaan, maar wel heel voorzichtig. Alleen de vestigingen Berkel en Rodenrijs, Pijnacker (Buurt & Zo) en Nootdorp (CulturA & Zo) zullen op maandag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur geopend zijn.

  Bekijk details van Bibliotheek is weer open!

 • Berkelse bibliotheek bezorgt boeken aan huis, ook bij niet-leden Bekijk details

  Reportage van RTV Rijnmond over onze vestiging in Berkel en Rodenrijs, onze boekenbezorgservice en het 5000ste boek wordt bij de familie van Huffelen bezorgd.

  Bekijk details van Berkelse bibliotheek bezorgt boeken aan huis, ook bij niet-leden

 • Het Verhaal van CulturA & Zo Bekijk details

  Dit is het verhaal over het ontstaan van CulturA & Zo. In Nootdorp worden verhalen verteld. Door het lezen van een boek, via dans of muziek of met een kop koffie aan elkaar, op een plek waar iedereen welkom is, waar je jezelf kunt zijn.

  Bekijk details van Het Verhaal van CulturA & Zo