Mooie plannen met CulturA in Nootdorp

Video met interview gehouden door journalist Paul Houkes van Pijnacker-Nootdorp Actueel met directeur van Bibliotheek Oostland, Petra Togni. Zij legt uit hoe Bibliotheek Oostland met de samenwerkingspartners de SWOP, Jeugd- en Jongerenwerk (verenigd in SBJ | SamenSterk) het beheer van Theater CulturA wil gaan uitvoeren. Het idee van een sociaal cultureel ontmoetingscentrum is het gevolg van de kennis en ervaring die is opgedaan met Buurt & Zo (Pijnacker) en Theater 't Web (Bleiswijk).

Het cultureel kloppend hart van Nootdorp

Storyhouse

Deze video laat goed zien wat Bibliotheek Oostland wil bereiken door het beheer van Theater CulturA over te nemen. Door het samenbrengen van de sociaal maatschapelijke partners in deze culturele omgeving, waar al jarenlang diverse huurders hun activiteiten organiseren, komen cultuur en het sociaal domein eindelijk bij elkaar. De video laat zien hoe Bibliotheek Oostland ge├»nspireerd werd door het Storyhouse in Chester (Groot-Brittani├ź)