Video Overzicht

Resultaat 1 - 10 (van 63)

 • CulturA & Zo krijgt vorm Bekijk details

  De verbouwing van CulturA & Zo is in volle gang. Het gebouw in de Dorpsstraat in Nootdorp wordt straks het culturele en sociale hart van het dorp, een plek waar iedereen zeven dagen per week welkom is voor een kopje koffie, een cursus, muziekles, een voorstelling, of voor een plek om rustig te werken of te vergaderen. Maandagochtend kreeg de pers de kans om te horen wat de plannen zijn en om een blik achter de schermen te werpen.

  Bekijk details van CulturA & Zo krijgt vorm

 • Mooie plannen met CulturA in Nootdorp Bekijk details

  Video met interview gehouden door journalist Paul Houkes van Pijnacker-Nootdorp Actueel met directeur van Bibliotheek Oostland, Petra Togni. Zij legt uit hoe Bibliotheek Oostland met de samenwerkingspartners de SWOP, Jeugd- en Jongerenwerk (verenigd in SBJ | SamenSterk) het beheer van Theater CulturA wil gaan uitvoeren. Het idee van een sociaal cultureel ontmoetingscentrum is het gevolg van de kennis en ervaring die is opgedaan met Buurt & Zo (Pijnacker) en Theater 't Web (Bleiswijk).

  Bekijk details van Mooie plannen met CulturA in Nootdorp

 • Wil jij met mij in gesprek? Bekijk details

  Beza zoekt iemand om Nederlands mee te praten. Wil jij met Beza in gesprek over koken? Ga naar www.wiljijmetmijingesprek.nl en meld je aan als taalcoach of coördinator.

  Bekijk details van Wil jij met mij in gesprek?

 • Open Dag Buurt & Zo Bekijk details

  Op zaterdag 22 september 2018 stonden de deuren van Buurt & Zo in Pijnacker wagenwijd open.

  Bekijk details van Open Dag Buurt & Zo

 • Week van de Alfabetisering 2018 Bekijk details

  Op dinsdag 4 september 2018 organiseerde de Bibliotheek Oostland, in samenwerking met de Gemeente Lansingerland en Stichting Lezen & Schrijven, een bijeenkomst in het kader van de Week van de Alfabetisering.

  Bekijk details van Week van de Alfabetisering 2018

 • Het mysterie van de ingang van de Driesprong Bekijk details

  Tijdens de zomervakantie is ons jeugdpunt in Bergschenhoek ook gewoon open. Maar let op! De ingang is aan de achterkant van de scholen, aan het Landmeterplein.

  Bekijk details van Het mysterie van de ingang van de Driesprong

 • Expositie 'Het Boerenleven in Pijnacker' Bekijk details

  Expositie van het Historisch Genootschap Oud-Pijnacker in de Bibliotheek Oostland in Pijnacker: 'Het boerenleven in Pijnacker’. Samengesteld door de medewerkers van het Historisch Informatie Punt (HIP).

  Bekijk details van Expositie 'Het Boerenleven in Pijnacker'

 • Poëzieweek 2018: Literaire Lunch in Pijnacker Bekijk details

  Tijdens een heerlijke lunch in Buurt & Zo in Pijnacker trad zaterdag 27 januari 2018 j.l. de bekende dichter Ingmar Heytze op samen met de Oostlandse dichters Willem de Vreede, Mark Boninsegna en Arie van Driel. Dit alles ter gelegenheid van de Landelijke Poëzieweek

  Bekijk details van Poëzieweek 2018: Literaire Lunch in Pijnacker

 • Poëzieweek 2018: Gedichtendag in Bergschenhoek Bekijk details

  Op 25 januari 2018 j.l. was er in Ontmoet! in Bergschenhoek een poëziemiddag op de Gedichtendag, tegelijkertijd is de start van de landelijke Poëzieweek. Vier Oostlandse dichters (Jeroen den Harder, Hans Cieremans, Arie van Driel en Cora van der Lee) droegen voor uit eigen werk. De optredens tijdens deze middag werden omlijst door muziek van een aantal singer-songwriters, o.a. Anne Bakker en Marja Kemp.

  Bekijk details van Poëzieweek 2018: Gedichtendag in Bergschenhoek

 • Alternatieve Geraniummarkt 2017 Bekijk details

  Op zaterdag 18 november 2017 organiseerden de Stichting Welzijn & Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp en de Bibliotheek Oostland, in samenwerking met het Repair Café Nootdorp, een “Alternatieve Geraniummarkt“ in CBS de Regenboog in Nootdorp

  Bekijk details van Alternatieve Geraniummarkt 2017