Video Overzicht

Resultaat 1 - 10 (van 48)

 • Vluchtelingenbegeleiding Pijnacker-Nootdorp Bekijk details

  Het team van Vluchtelingenbegeleiding Pijnacker-Nootdorp bestaat uit enkele vaste medewerkers en een groot aantal enthousiaste vrijwilligers. Samen zetten zij zich in voor alle vluchtelingen die onlangs in de gemeente Pijnacker-Nootdorp zijn komen wonen.

  Bekijk details van Vluchtelingenbegeleiding Pijnacker-Nootdorp

 • Lezing over familiekroniek Land van Glas door schrijver Koen van Wijk Bekijk details

  Op woensdag 28 juni 2017 gaf Koen van Wijk, journalist/tekstschrijver.een lezing in het kader van zijn verschenen boek Land van Glas. De druk bezochte avond vond plaatst in onze vestiging in Berkel.en Rodenrijs.

  Bekijk details van Lezing over familiekroniek Land van Glas door schrijver Koen van Wijk

 • Lezing door Cees Huurman in Ontmoet! Bekijk details

  In onze vestiging in Ontmoetingscentrum Ontmoet! werd op 21 juni 2017 een lezing gehouden over de markante familie Vonk. Tot in de vijftiger jaren van de vorige eeuw een van de belangrijkste werkgever van Bergschenhoek.

  Bekijk details van Lezing door Cees Huurman in Ontmoet!

 • Bibliotheek Oostland bij WoonTips Bekijk details

  Op zaterdag 25 maart 2017 was onze vestiging in Pijnacker te bewonderen in RTL4's woonprogramma WoonTips. Presentatrice Liselotte de Groot maakte een praatje met Carla Holland en Petra Togni.

  Bekijk details van Bibliotheek Oostland bij WoonTips

 • SeniorWeb bestaat 20 jaar! - SeniorWeb Informatiemarkt Bekijk details

  Op zaterdag 21 januari 2017 was er feest in onze vestiging van Berkel en Rodenrijs omdat het landelijke SeniorWeb 20 jaar geleden is gestart. De bekende Tante Lien - Wieteke van Dort - werd tot verrassing van velen uitgenodigd om eveneens deel te gaan nemen aan de computercursus van SeniorWeb.

  Bekijk details van SeniorWeb bestaat 20 jaar! - SeniorWeb Informatiemarkt

 • De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween Bekijk details

  Afgelopen donderdag 12 januari 2017 was in onze vestiging in Berkel en Rodenrijs, verhalenverteller Eric Borrias, de Vertelambassadeur van 2016. Hij vertelde over het boek 'De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween' van Jonas Jonasson.

  Bekijk details van De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween

 • Kick-Off 'Op weg naar een mantelzorg vriendelijk gemeente' Bekijk details

  Stichting Welzijn & Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp, Bibliotheek Oostland en Stichting Jeugd- & Jongerenwerk Midden-Holland organiseerden een Kick-off avond, op maandag 14 november 2016 jongstleden, om aandacht te vragen voor waardering van mantelzorgers. Deze avond vond plaatst in het gemeentehuis van Pijnacker.

  Bekijk details van Kick-Off 'Op weg naar een mantelzorg vriendelijk gemeente'

 • Vrijwillig maar niet vrijblijvend Bekijk details

  Deze film is een ode aan al die vrijwilligers die zich elke dag op hun eigen gebiedje inzetten om de maatschappij draaiende te houden en een stukje leuker te maken. Ze doen dat vrijwillig, maar dat is niet vrijblijvend.

  Bekijk details van Vrijwillig maar niet vrijblijvend

 • Gemeente Lansingerland en het Taalhuis Bekijk details

  Wethouder Ankie van Tatenhove kijkt vooruit op de komende twee jaar van haar wethouderschap. Ze benadrukt het belang van een samenleving waarin iedereen mee kan doen. Daarom draagt de gemeente bijvoorbeeld bij aan het Taalhuis, zodat iedereen de taal begrijpt en mee kan doen in de samenleving. Vooral de jeugd moet kansen krijgen om zich te ontwikkelen op het gebied van sport en cultuur.

  Bekijk details van Gemeente Lansingerland en het Taalhuis

 • Buurt & Zo, het culturele centrum van Pijnacker. Bekijk details

  Buurt & Zo is de naam voor het verzamelgebouw dat op 1 januari 2016 is ontstaan door het samenvoegen van de bibliotheek in Pijnacker en het voormalig sociaal cultureel centrum van de gemeente. Buurt & Zo is een centrum waar iedereen terecht kan voor activiteiten, educatie, participatie, informatie ontmoeting en lezen.

  Bekijk details van Buurt & Zo, het culturele centrum van Pijnacker.