Video Overzicht Jeugd

Resultaat 1 - 10 (van 28)

 • Joyce vertelt over filosofie Bekijk details

  April is de Maand van de Filosofie. Onze bibliotheek / Team4Talent medewerkster Joyce legt uit wat filosofie is en hoe kinderen er tegenaan kijken.

  Bekijk details van Joyce vertelt over filosofie

 • Dag van de Duurzaamheid: vlog van Anne Fleur Bekijk details

  In het kader van de Dag van de Duurzaamheid plaatsten wij een vlog van Anne Fleur

  Bekijk details van Dag van de Duurzaamheid: vlog van Anne Fleur

 • Voorstelling 'Spekkie en Sproet, vrienden door dik en dun!' Bekijk details

  Vlog door Ko Strube; Hij vlogt over de uitverkochte voorstellingen in Theater 't Web in Bleiswijk en hij interviewt tevens Vivian den Hollander en Mattie Poels.

  Bekijk details van Voorstelling 'Spekkie en Sproet, vrienden door dik en dun!'

 • Stijn introduceert Voorleeshond Freddie Bekijk details

  De schoolvakantie is net voorbij en dat betekent dat Stijn weer kan gaan voorlezen aan Freddie! Elke maand komt hij naar de Bibliotheek Oostland om te horen over piraten, koningen en woeste zeeën. Hoe dat is? Daarover vertelt Stijn in deze vlog.

  Bekijk details van Stijn introduceert Voorleeshond Freddie

 • Codeclub Oostland in Berkel en Rodenrijs Bekijk details

  Ontdek de wereld van de toekomst! In april konden nieuwsgierige kinderen hun hart weer ophalen in Codeclub Oostland. Een kennismaking met de digitale wereld en alle mogelijkheden. Ditmaal: Ozobot - 's werelds kleinste programmeerbare robotje - en Bibberbotje - zelf een robotje bouwen én mee naar huis nemen.

  Bekijk details van Codeclub Oostland in Berkel en Rodenrijs

 • Codeclub Oostland in Pijnacker 2018 Bekijk details

  Ontdek de wereld van de toekomst! In april kunnen nieuwsgierige kinderen hun hart weer ophalen in Codeclub Oostland. Een kennismaking met de digitale wereld en alle mogelijkheden. Ditmaal: Ozobot - 's werelds kleinste programmeerbare robotje - en Bibberbotje - zelf een robotje bouwen én mee naar huis nemen.

  Bekijk details van Codeclub Oostland in Pijnacker 2018

 • 2018 Codeclub Oostland in Pijnacker Bekijk details

  Ontdek de wereld van de toekomst! In april kunnen nieuwsgierige kinderen hun hart weer ophalen in Codeclub Oostland. Een kennismaking met de digitale wereld en alle mogelijkheden. Ditmaal: Ozobot - 's werelds kleinste programmeerbare robotje - en Bibberbotje - zelf een robotje bouwen én mee naar huis nemen.

  Bekijk details van 2018 Codeclub Oostland in Pijnacker

 • Codeclub Oostland in Pijnacker Bekijk details

  Tijdens de Codeclub Oostland maken kinderen kennis met de digitale wereld en allerlei mogelijkheden en leren zij zelf computational thinking, onderdeel van de 21e-eeuwse vaardigheden die belangrijk zijn om mee te kunnen in de maatschappij.

  Bekijk details van Codeclub Oostland in Pijnacker

 • Codeclub Oostland in vestiging Pijnacker Bekijk details

  Op woensdagmiddag 19 april 2017 jongstleden waren kinderen van 8 tot 14 jaar van harte welkom in onze vestiging in Pijnacker, om kennis te maken met nieuwe snufjes op digitaal- en programmeergebied. Er was een breed aanbod van workshops waaraan de kinderen gratis konden deelnemen.

  Bekijk details van Codeclub Oostland in vestiging Pijnacker

 • Codeclub Oostland: Ontdek de wereld van vandaag… en morgen! Bekijk details

  Op woensdagmiddag 30 november 2016 jongstleden waren kinderen van 8 tot 14 jaar van harte welkom in onze vestiging in Berkel en Rodenrijs, om kennis te maken met nieuwe snufjes op digitaal- en programmeergebied. Er was een breed aanbod van workshops waaraan de kinderen gratis konden deelnemen.

  Bekijk details van Codeclub Oostland: Ontdek de wereld van vandaag… en morgen!