Theater CulturA & Zo

Sinds augustus 2019 heeft Bibliotheek Oostland het beheer en de exploitatie van Theater CulturA in de Dorpstraat in Nootdorp overgenomen. Vanaf oktober 2019 is ook de bibliotheek verhuisd naar CulturA & Zo. Stichting CulturA & Zo heeft de wens mensen en initiatieven te verbinden via cultuur. CulturA & Zo wordt de ontmoetingsplek bij uitstek voor iedereen.

Voorstellingen

Ticketverkoop

De programmering is onder te verdelen in professionele, culturele en sociaal-maatschappelijke programmering. In de agenda van Bibliotheek Oostland vindt u alle voorstellingen terug op datum, maar ziet u ook welke activiteiten er in de andere vestigingen van Bibliotheek Oostland gepland staan.

Openingstijden

CulturA & Zo zal vanaf 1 oktober zeven dagen per week geopend zijn. Gegarandeerd van 9.00-21.00 uur, maar ook tot later als een voorstelling dat mogelijk maakt. Tijdens deze uren kunt u te allen tijde terecht via de zelfbedieningszuilen voor het lenen en retourneren van boeken van Bibliotheek Oostland. Op bepaalde tijden kunt u terecht bij informatie- en adviesmedewerkers.

Horeca | Ont- Moeten

Tijdens de openingstijden kunt u terecht bij Jules en Jessica van ‘Ont-Moeten’. Zij beheren de locatie en zorgen dat u iets lekkers kunt eten en drinken.

Voor meer informatie over de locatie en de horecafaciliteiten kunt u mailen naar Jules (j.altingvongeusau@culturaenzo.nl) en Jessica (j.copier@culturaenzo.nl).

Verhuur

Bibliotheek Oostland wordt één van de grootste huurders van het gebouw. Maar er zijn nog veel meer gebruikers van dit schitterende pand in de mooiste straat van Nootdorp. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het huren van ruimtes, waaronder ook de prachtige theaterzaal met 174 zitplaatsen, mail dan naar verhuur@culturaenzo.nl.

Doe-het-zelfpodium

Heeft u altijd al uw kunsten willen vertonen op een echt podium met enthousiast publiek? Dat kan! Wij staan open voor al uw kunstzinnige ideeën, try-outs of tips hoe wij zelf een leuke act kunnen boeken. Durf mee te denken en doen! Mail naar Manuela Bijl (m.bijl@culturaenzo.nl)

Theater en Bedrijven

Ook voor bedrijven ligt de rode loper van Theater CulturA & Zo uit. Zet uw bedrijf, uw medewerkers of klanten in de spotlights en bespreek met ons uw wensen en onze mogelijkheden. Mail naar Manuela Bijl (m.bijl@culturaenzo.nl)

SBJ | Samen Sterk

SBJ | Samen Sterk is het samenwerkingsverband tussen Bibliotheek Oostland, SWOP en Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden-Holland. Deze netwerkpartners werken samen om ontmoetingen via culturele verbindingen tot stand te brengen.

Meer weten over SBJ | Samen Sterk? Bezoek de website

Theater ’t Web

Naast Theater CulturA & Zo bestaat ook het kleinere, maar niet minder leuke Theater ’t Web in Bleiswijk. De locatie van 't Web in Bleiswijk is een samensmelting van het culturele leven in Lansingerland. Bibliotheek Oostland en Theater 't Web hebben hier ook hun krachten gebundeld en zetten op deze manier een prachtige stap naar een kunstzinnige toekomst in Lansingerland.

Klik hier verder voor de programmering in Bleiswijk

Verbouwing van CulturA & Zo

Journalist Paul Houkes van de lokale nieuwssite Pijnacker-Nootdorp Actueel maakte een mooi videoverslag van de werkzaamheden die nu uitgevoerd worden in CulturA & Zo. Aannemer Hoogerbrugge is druk aan het verbouwen en vanaf september zal gestart worden met de herinchting. 

Kennismaken met Jules en Jessica

Jules Alting von Geusau en Jessica Copier gaan het gebouw CulturA beheren en zorgen voor de horeca. Deze Pijnackenaren wilden al langere tijd ergens in het dorp een cultuurcafé openen onder de naam Ont-Moeten. Ze vonden hun plek in Nootdorp, tijd om eens nader kennis te maken. Nieuwssite Pijnacker-Nootdorp Actueel ging een kijkje in de keuken nemen.