Een leescadeau cadeau!

Gepubliceerd op: 17 november 2020 09:00

Met de decembermaand voor de deur is iedereen weer op zoek naar leuke cadeaus. Ook Bibliotheek Oostland heeft nagedacht hoe zij op de verlanglijst van leesgrage mensen kan komen te staan. Weet je iemand die graag leest. Die zijn of haar boekenkast al uit heeft? Iemand die ook duurzaam bezig wil zijn, geld uit wil sparen of denkt aan het milieu? Geef dan eens een bibliotheekabonnement cadeau. Er kan op voorhand een pasje gemaakt worden, maar een fleurige bon krijgen is natuurlijk veel leuker!

Op een standaard abonnement van de bibliotheek kun je onbeperkt lenen. Dit abonnement biedt toegang tot de landelijke Online Bibliotheek voor het lenen van luisterboeken en e-books en je hebt de keus uit zo’n 28.000 e-books en 4.000 luisterboeken. Een greep uit de materialen in de collectie van de bibliotheek, zo’n 118.000 titels: boeken, leermaterialen, dvd’s, lees en informatieboeken voor de jeugd vanaf 3 maanden, anders lezen, speelgoed, grote letterboeken, tijdschriften

En wil je dit abonnement als Sintcadeautje geven, maar is dichten niet je sterkste kant? Hierbij alvast een kort rijmpje waar je mee voor de dag kunt komen.

Sint zag je zitten in coronatijd
Op je telefoon, tot zijn spijt

Probeer toch eens een lekker boek
Ga naar de bibliotheek bij jou om de hoek

Daarvan krijg je echt geen spijt
Probeer het maar, je vergeet de tijd

Je gaat even mee op reis
Een nieuwe ervaring is het bewijs

Sint geeft je iets bijzonders cadeau
Lid worden van de bieb, dat doe je zo!

De bibliotheek, overal in de buurt, in Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland. Kijk voor adressen, openingstijden, nieuws en informatie op deze website.