Duidelijkheid Bibliotheek Oostland, Week van de Mantelzorg en theaters

Gepubliceerd op: 6 november 2020 12:00

De tasjes worden gevuld met gereserveerde boeken en op vrijdag tijdens aan huis bezorgd.

Zijn de vestigingen van Bibliotheek Oostland nu dicht of open? De vestigingen blijven tot waarschijnlijk 19 november dicht, maar er mogen besloten activiteiten voor de doelgroep kwetsbare mensen georganiseerd worden, natuurlijk in overleg. Er vinden taalbijeenkomsten plaats, zowel digitaal als in de vestigingen. De gereserveerde boeken worden aan huis bezorgd, 1 x per week, op vrijdag. De theaters ’t Web en CulturA & Zo zijn dicht. De Week van de Mantelzorg in Pijnacker-Nootdorp gaat in afgeslankte vorm door.

Het laatste nieuws van de regering biedt meer bewegingsvrijheid voor de vestigingen van Bibliotheek Oostland, maar alles gaat natuurlijk in nauw overleg met de medewerkers van de bibliotheek, want de vestigingen blijven generiek gesloten. Bel dus voor de mogelijkheden naar één van de vestigingen.

vestiging Berkel en Rodenrijs 010 511 59 72
vestiging Pijnacker, Buurt & Zo 015 369 44 30
vestiging Bleiswijk, 't Web 010 529 93 80

Week van de Mantelzorg

De Week van de Mantelzorg gaat in afgeslankte vorm plaatsvinden. De High Tea en het Healthy Happy Hour gaan door, maar de lekkernijen worden òf aan huis bezorgd of kunnen afgehaald worden. De deelnemers zijn hierover geïnformeerd. Meer informatie? Kijk op www.sbjsamensterk.nl of www.swop.nl/mantelzorg

Theaterbezoek

De theaters ’t Web (Bleiswijk) en CulturA & Zo (Nootdorp) blijven de gehele twee weken gesloten. Het wordt afwachten of de theaters na deze periode weer mondjesmaat publiek mogen toelaten. Ook hierover vindt correspondentie plaats met de bezoekers. Check de relevante websites voor actuele informatie.