Altijd al een schrijver willen interviewen?

Gepubliceerd op: 23 oktober 2020 09:00

Meld je dan aan voor Ontmoet Schrijvers Online. Gedurende 4 weken krijg je de kans om verschillende schrijvers via een webinar te ontmoeten en vragen te stellen! Elke week organiseert een bibliotheek uit Zuid-Holland het webinar Ontmoet Schrijvers Online waarbij het eerste half uur een lokale interviewer een gesprek voert met de schrijver. Vervolgens hebben de deelnemers van Ontmoet Schrijvers Online een half uur de tijd om hun eigen vragen te stellen. De deelnemer met de leukste/origineelste vraag wint een boek! Het thema familiegeschiedenis staat centraal bij de interviews.

Momenteel is het lastig voor schrijvers om fysiek een bibliotheek bezoeken om voor te lezen, geïnterviewd te worden en met hun lezers in gesprek te gaan. Ontmoet Schrijvers Online is hier een mooi alternatief voor! Ook leuk om te doen: Lees van tevoren samen met je boekenclub een boek van de schrijver, zodat je tijdens het interview vragen kunt stellen over het boek dat je met z’n allen gelezen hebt. Ook als je niet bent aangesloten bij een boekenclub, ben je natuurlijk van harte welkom!

Ontmoet Schrijvers Online vindt iedere donderdagavond van 19.30 tot 20.30 uur plaats via het Goto webinar systeem van de Koninklijke Bibliotheek. Je kunt je aanmelden voor één of meerdere webinars via de registratielinks in de planning hieronder. Wil je een interview terugkijken? Dat kan op dit YouTube-kanaal.

Datum / Bibliotheek Schrijver Interviewer Reistratielink
5 nov / Rotterdam Raoul de Jong Simone van Hulst Registratielink
12 nov / Boekenberg Judith Koelemeijer Alek Dabrowski Registratielink
19 nov / Aan den IJssel Murat Isik Hetti Koster Registratielink
26 nov / Katwijk Susan Smit Carolien van Egmond Registratielink

Ontmoet Schrijvers Online - Splinter Chabot

Ontmoet Schrijvers Online Marijke Schermer