Bibliotheek Oostland en coronamaatregelen

Gepubliceerd op: 14 oktober 2020 12:00

Er zijn weer nieuwe coronamaatregelen van kracht. Reden voor Bibliotheek Oostland om nogmaals te benadrukken dat voor leden, die om wat voor reden dan ook, verband houdend met corona, niet naar een bibliotheekvestiging kunnen komen, het mogelijk is om geleende boeken aan huis te laten bezorgen.

Bibliotheek Oostland bezorgt de boeken aan huis in; Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Delfgauw, Nootdorp en Pijnacker.

Bibliotheek Oostland is open op de reguliere openingstijden, maar hanteert wel een aantal maatregelen. Het dragen van een mondkapje is verplicht. Als u komt om een boek te lenen of terug te brengen vragen wij u de handen te reinigen en een DVD-hoesje mee te nemen. Zodat wij weten hoeveel mensen er in ons gebouw zijn. Wilt u bij ons studeren of werken aan één van de daarvoor bestemde plaatsen, wordt u verzocht een reservering te maken via de website of ter plekke aan de deur. Uiteraard gaan wij zeer zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.

Voor de vestigingen met horeca, zoals Buurt & Zo, Pijnacker en CulturA & Zo, Nootdorp geldt dat de horecafunctie tot nader order gesloten is. De nieuwe maatregelen hebben als gevolgen voor de theatervoorstellingen dat er maximaal 30 bezoekers in de theaterzaal aanwezig mogen zijn. Klanten die kaarten gekocht hebben worden hierover geïnfomeerd via de mail.

Vragen over uw bibliotheekbezoek? Bel tijdens openingstijden uw vestiging.

• Voor vestiging Berkel en Rodenrijs, bel 010 511 59 72

• Voor vestiging Pijnacker, Buurt & Zo, bel 015 369 44 30