Young Beats: Maak je eigen raptrack!

Gepubliceerd op: 25 september 2020 09:00

Lijkt het jou gaaf om onder leiding van rapartiest Siggi Florentina te werken aan je rap skills, om vervolgens een track te schrijven, op te nemen én te performen samen met een rapper Pjotr? Dan is dit iets voor jou.

De rapcursus Young Beats is voor jongeren uit Pijnacker-Nootdorp en Leidschenveen-Ypenburg tussen de 13 en 18 jaar oud die hun eigen muziek maken, en zich daar verder in willen ontwikkelen onder professionele begeleiding. De cursus bestaat uit workshops onder leiding van Siggi Florentina, een masterclass van Pjotr (getekend onder het label van Snelle!), opnametijd in de studio met Thijs Muus en een optreden in de theaterzaal van CulturA & Zo in Nootdorp.

Deelname is gratis, maar er wordt wel van je verwacht dat je op alle cursusdata aanwezig bent en het traject helemaal af maakt. Meer informatie over het project en de specifieke data kun je vinden op www.koo.nl/youngbeats.

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Meld je dan snel aan door een email te sturen naar siske@koo.nl Wees snel want er zijn maar 8 plekken beschikbaar. De uiterlijke aanmelddatum is vrijdag 23 oktober.

Young Beats is een samenwerkingsproject tussen het KOO (Kunst Onderwijs Organisatie), Bibliotheek Den Haag, Voor Welzijn, Cultuurankers, Stichting Jeugd en Jongerenwerk Midden-Holland en CulturA & Zo.