Donatie Lions voor Speelotheek

Gepubliceerd op: 3 juni 2019 12:42

Lionsclub Berkel en Rodenrijs heeft in april een grote donatie kunnen doen van speelgoed aan de Speelotheek van Bibliotheek Oostland. Vorige week vond de overhandiging plaats aan Marty Koek, manager kleine bibliotheken Bibliotheek Oostland door Chris Persoon, voorzitter van Lionsclub Berkel en Rodenrijs.

Bijzondere donatie

Chris Persoon, voorzitter Lionsclub Berkel en Rodenrijs: "We zijn als Lionsclub Berkel en Rodenrijs blij dat we door samenwerking en inzet kunnen bijdragen aan het geluk van zoveel spelende kinderen, die het thuis niet breed hebben. Aan de inwoners van Lansingerland die hebben bijgedragen en deze donatie mogelijk maakten: hartelijk bedankt!"

Persoon: "De Lions zijn in Berkel en Rodenrijs dit jaar 35 jaar actief. We zetten ons belangeloos in om lokaal en wereldwijd anderen te helpen die hulp nodig hebben, waarin niet door de reguliere kanalen wordt voorzien. Lions zijn mensen die zich belangeloos inzetten om lokaal en wereldwijd anderen te helpen die hulp nodig hebben, waarin niet door de reguliere kanalen wordt voorzien. Lions staan zelfstandig en zelfbewust in het leven en zijn graag bereid zich onbaatzuchtig in te spannen voor het goede doel. Dat doen ze bij voorkeur met mensen van uiteenlopende beroepsgroepen. Door kennis te nemen van elkaars achtergrond en invalshoek, bewijzen ze elkaar onderling ook een dienst. De drie kernwaarden van de Lions zijn externe hulp, zelfontplooiing en vriendschap. Lionsclub Berkel en Rodenrijs ontmoet elkaar tweewekelijks en organiseert diverse activiteiten. Bekende projecten zijn het Lionsbos, de Lichtjesavond, de Badeendjesrace en de Kerstpakkettenactie en de inzameling van DE-koffiepunten en oud geld. Deze kinderspeelgoedactie hoort hier zeker ook bij."

Ook actief worden bij Lionsclub Berkel en Rodenrijs? Persoon: "We organiseren regelmatig open avonden en bezoeken voor belangstellenden, zoals aanstaande woensdag een ontbijt met BNI. Zelfstandige en zelfbewuste bewoners uit Berkel en Rodenrijs die zich graag inzetten voor het goede doel zijn van harte welkom voor een kennismaking!"