Winnaars Kerstmarkt 't Web

Gepubliceerd op: 20 december 2018 14:43

Winnaars Kerstmarkt Bleiswijk ’t Web bekend

Woensdag 12 december stond ’t Web op de Kerstmarkt. Daar kon iedereen kennis maken met de activiteiten in ’t Web. Door aan te geven in welke organisatie men geïnteresseerd is en het raden van het aantal kerstballen in een tas, konden prijzen worden gewonnen.

35, zoveel kerstballen zaten er in de tas bij de kraam van ’t Web. En dat is niet een, maar zelfs twee keer geraden! Door de familie Harreman en door de familie Van Boheemen. Zij winnen een jaar lang gratis lidmaatschap bij de Bibliotheek Oostland. Ook konden er kaarten gewonnen worden voor twee voorstellingen in Theater ’t Web. Daarvan zijn de gelukkige winnaars Dick van Poppel en familie Harreman. Zij gaan naar een voorstelling van Klaas Prins of TRYO.

De locatie van ’t Web in Lansingerland is een samensmelting van het culturele leven. In ’t Web zitten naast de bibliotheek en Speelotheek De Vlieger ook een teken- en schildervereniging, de muziekvereniging Crescendo, Shiatsu de Blauwzone, fotoclub Lansingerland, Jazzcombo Lansingerland en Theater ’t Web. Ook Seniorweb en het Taalhuis organiseren hier regelmatig activiteiten. Bent u benieuwd geworden naar een van deze of meerdere activiteiten, kom naar ‘t Web.