Nieuws: Stof tot Taal

Gepubliceerd op: 9 november 2018 11:34

Het Taalhuis van de Bibliotheek Oostland is gestart met ‘Stof tot Taal’. Op woensdagmiddag kun je in de vestiging Berkel terecht om gezamenlijk creatief bezig te zijn.

Met ‘Stof tot Taal’ het Nederlands oefenen en/of mensen ontmoeten

Op 7 november is in Taalhuis van de Bibliotheek Oostland gestart met ‘Stof tot Taal’. Op woensdagmiddag kun je in de vestiging Berkel terecht om gezamenlijk creatief bezig te zijn. Zoek je gezelligheid, wil je graag tips bij het handwerk of wil je de Nederlandse taal te oefenen, iedereen is welkom. (let op: op 14 november is er geen Stof voor Taal i.v.m. CodeClub)

Er zijn materialen aanwezig om te haken en te breien maar je mag uiteraard ook eigen werk meenemen. Inloop is vanaf 13.30 uur, rond 15.00 uur ‘breien’ wij er weer een eind aan.
Deelname is gratis en je krijgt een lekker kopje koffie of thee.