Terugblik: Talenten Podium op de Markt in Nootdorp

Gepubliceerd op: 11 juli 2016 09:00

Zaterdag 25 juni was het zover. Het eerste Talenten Podium Nootdorp werd door Wethouder Bernhard Minderhoud om 13.00 uur geopend. Hij speelde op de trommel mee met de enthousiaste Cnots-Boemband die begeleid werd door de majorettegroep van Ipse de Bruggen.

De talenten die zich verder presenteerden waren DJ Robin, Louka Philippens en Nanice Michiels traden op met viool en zang, zangeres Cealita en zanger Jarno van der Zwart. Valisha Jutte zong en begeleidde zichzelf op de gitaar. Dichter Gerard van de Schootbrugge las voor uit eigen werk. DJ Robin was van het begin tot het eind aanwezig en zorgde ook tussen de optredens voor muziek. Tae Kwon Do Nootdorp gaf een uitgebreide demonstratie.

De winnaar van het Talenten Podium Nootdorp was Jarno van der Zwart die een ontroerend levenslied zong. Hij kreeg een diner bon ter waarde van 50 euro die ter beschikking gesteld was door Tapas del Mundo. De jonge DJ Robin kreeg tot zijn verrassing een contract aangeboden van Jeugd- en Jongerenwerk om bij enkele evenementen te draaien.

Voor de bezoekers van het Talenten Podium was er een kraam met hapjes en drankjes verzorgt door Tapas del Mundo, de kraam van Stichting Vrienden van Luuk, een kraam van de bibliotheek en voor de kinderen een klimmuur. Het was een geslaagde middag. De middag is georganiseerd door de werkgroep cultuur, gezellig, zorgzaam Nootdorp in samenwerking met de VVE van de Markt. In de werkgroep zitten vertegenwoordigers van de SWOP, de Bibliotheek Oostland, Jeugd- en Jongerenwerk, Nootdorp NU en de gemeente Pijnacker-Nootdorp.