Terugblik: Voorlichting Anders Lezen

Gepubliceerd op: 10 juni 2016 10:44

Medewerkers van Koninklijke Visio waren op 27 mei aanwezig in Bibliotheek Oostland om informatie en advies te geven over diverse leeshulpmiddelen. Van 15.00 uur tot 17.00 uur konden leden en niet-leden in vestiging Pijnacker terecht met al hun vragen.

Voor in de bibliotheek waren de diverse hulpmiddelen opgezet, zodat geïnteresseerden gemakkelijk de plek konden vinden. Verschillende loepen, daisyspelers, tablets en overige leeshulpmiddelen waren uitgestald op de tafel. Veel geïnteresseerden verbaasde zich over het grote assortiment dat beschikbaar is om op een andere manier toch te kunnen lezen.

De medewerkers van Koninklijke Visio hebben uiteindelijk vijf mensen kunnen informeren. Hiervan zullen minimaal twee gesprekken een verder vervolg krijgen. De adviseurs denken deze mensen weer plezier in het lezen te kunnen geven.
De voorlichting was een succes en zal zeker een vervolg krijgen.