Gepubliceerd op: 15 juni 2015 16:04

Woensdagmiddag 10 juni was het nationale buitenspeeldag.

Sam, Timo en Fleur blij met hun prijs!

De eerste Buitenspeeldag georganiseerd door speel-o-theek de Vlieger, onderdeel van bibliotheek Oostland was een groot succes. De hele middag speelde de kinderen met het speelgoed dat bij de speel-o-theek geleend kan worden. Er was een springkussen voor de kleintjes, een water- en zandbaktafel, er werd geoefend met steltlopen, getekend met stoepkrijt en nog veel meer. Aan het eind kregen de kinderen nog een leuk cadeautje mee. Het was een hele geslaagde middag.

Speel-o-theek de Vlieger kunt u vinden in de vestiging Bleiswijk van Bibliotheek Oostland.
Meer dan 50 kinderen kwamen even buiten spelen op het pleintje achter de bibliotheek. Ze konden hun naam achterlaten op een kaartje en daaruit werden 3 winnaars getrokken.
Op 11 juli was de prijsuitreiking met speelgoed om mee buiten te spelen en een boek. Timo, Sam en Fleur waren heel blij met de mooie prijzen.