Terugblik Opening expositie Doel

Gepubliceerd op: 20 mei 2015 13:05

Op dinsdag 12 mei opende wethouder Minderhoud, van Pijnacker-Nootdorp, een kleinschalige expositie in de bibliotheek van Pijnacker.

DOEL werkt al jaren samen met deze bibliotheek en heeft ook een kunstuitleen op deze locatie. Maaike van Veen sprak de aanwezigen toe en vertelde hoe belangrijk deze vorm van dagbesteding is, ook op dit soort plaatsen, voor mensen met een psychiatrische achtergrond. Ze uitte ook haar zorg over het toekennen van indicaties, nu de gemeente daarvoor verantwoordelijk is.

De wethouder gaf aan dat de gemeente niet van plan is om wie dan ook een indicatie te ontzeggen, en was verheugd met het initiatief om nog meer mensen kennis te laten maken met werk van de doelgroep. Samen met Maaike sneed hij de taart aan en deelde die met de aanwezigen. Journalist Sjaak Oudshoorn was ook aanwezig, dus we houden de Telstar in de gaten voor een mooi bericht!