Bieb dicht: bezorgen aan huis en afhalen op afspraak

Gepubliceerd op: 15 december 2020 12:00

Sinds 14 december zijn er weer nieuwe coronamaatregelen van kracht. Dit betekent dat het telefonisch spreekuur weer is gestart. Elke dag zitten medewerkers klaar van 10.00-13.00 uur om vragen te beantwoorden. In tegenstelling tot eerdere gesloten periodes is het nu dagelijks, en uitsluitend op afspraak, mogelijk om boeken tussen 12.00 en 13.30 uur af te halen. Met uitzondering van vestiging Bergschenhoek, Ontmoet!. De overige gereserveerde boeken worden aan huis bezorgd.

Boeken bezorgen

De bezorgdagen zijn maandag en vrijdag.

Bibliotheek Oostland bezorgt de boeken aan huis in; Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Delfgauw, Nootdorp en Pijnacker.

Boeken ophalen, op afspraak.

Uw reserveringen zelf bij de vestiging ophalen? Graag een afspraak maken. Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 10.00 en 13.00 uur. Met uitzondering van vestiging Bergschenhoek, Ontmoet!, jeugdpunt Triangel in Delfgauw en jeugdpunt Driesprong in Bergschenhoek.
De medewerkers zitten voor u klaar op de volgende telefoonnummers:

• Voor vestiging Berkel en Rodenrijs, bel 010 511 59 72
  • Voor vestiging Pijnacker, Buurt & Zo, bel 015 369 44 30
  • Voor vestiging Bleiswijk, 't Web, bel 010 529 93 80
  • Voor vestiging Nootdorp, CulturA & Zo, bel 015 310 52 51

Boeken terugbrengen

Boeken e.d. kunnen in

• vestiging Berkel en Rodenrijs,
  • vestiging Bleiswijk, 't Web
  • vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

teruggebracht worden in de daarvoor bestemde buitenbussen.

In vestiging Nootdorp, CulturA & Zo kan men dagelijks materialen inleveren tussen 10.00 en 13.30 uur in de boekenkar bij de entree. Donderdagen, weekend en feestdagen uitgezonderd.

Voor speelotheek Harlekino in vestiging Pijnacker, Buurt & Zo geldt dat er géén speelgoed gereserveerd of ingeleverd kan worden.

Taalhuis

De bijeenkomsten van het Taalhuis gaan weer zoveel mogelijk digitaal plaatsvinden.
Het Taalhuis is op werkdagen telefonisch bereikbaar:

• Ilse van der Bilt: 06-49269589
  • Kimberly Steenbergen: 06-45684590
  • Esther de Wit: 06-53615876

Theaters dicht

Theater ’t Web in Bleiswijk en Theater CulturA & Zo in Nootdorp hebben ook de deuren gesloten. Er wordt druk gewerkt aan het informeren van alle theaterbezoekers.