Costa CulturA Club weer van start!

Gepubliceerd op: 5 augustus 2022 14:00

De laatste twee weken van de zomervakantie gaat de Costa CulturA Club weer verder! Voor elke leeftijd zijn leuke activiteiten. De activiteiten zijn op woensdag en vrijdag.

Klik hier voor het gehele programma en kaartjes

Mario Kart spelen op groot scherm

Hou je van gamen, racen, Mario, Yoshi, Bowser en grote bioscoopschermen? Woensdagavond 10 augustus organiseert de Costa CulturA Club een groot Mario Kart event! In de theaterzaal gaan je de strijd met elkaar aan op het grote scherm en misschien is er zelfs nog wel iets te winnen?

Op vrijdag 12 augustus kun je knutselen, slijm maken en bingo spelen. Of ga je lekker met de voetjes van de vloer tijdens de minidisco of juist de voetjes omhoog bij de film Monsters versus Aliens.

Dansen met je vrienden

Woensdag 17 augustus gaan de voetjes van de vloer bij de Costa CulturA Club tijdens het Just Dance event (12+)! Dans jij ook mee samen met je vrienden in onze theaterzaal met groot scherm?

Film en knutselen

De Costa CulturA Club heeft volop leuke activiteiten op vrijdag 19 augustus. Kom deze dag knutselen, stoepkrijten, kijken naar de film piratenplaneet, swingen in de minidisco of verstoppertje spelen.

Monsters vs Aliens (NL trailer)

Piratenplaneet | Liedje: Ik Ben Hier

Klik hier voor het gehele programma en kaartjes