Speelotheek Harlekino

Speelotheek Harlekino

Jeugdleden van Bibliotheek Oostland kunnen lid worden van Speelotheek Harlekino, deze is gevestigd in Buurt & Zo in Pijnacker. Speelotheekleden kunnen telkens 2 stuks speelgoed voor 4 weken lenen. Hiervoor contributie voor een Speelotheek Harlekino lidmaatschap bedraagt €20 per jaar. Speelgoed lenen en inleveren kan tijdens de openingstijden van de bibliotheek.

Meer informatie over de werkwijze van de speelotheek en de leenvoorwaarden zijn te vinden op de website van Speelotheek Harlekino.

Speelgoed

Speelotheek Harlekino heeft een ruime collectie speelgoed in de uitleen. De collectie is met name gericht op kinderen van 0 t/m 8 jaar, maar bevat ook speelgoed voor oudere kinderen. Het speelgoed is in de bibliotheek catalogus geregistreerd, hierin kan ook bekeken worden of een item beschikbaar is of uitgeleend.

Het speelgoed is ondergebracht in categorieën:

B – Bewegingsmateriaal (grove motoriek)
C – Constructiemateriaal
E – Expressiemateriaal en muziekmateriaal
F – Fantasiemateriaal
G – Gezelschapsspellen
L – Leerzaam materiaal
T – Themadozen
V – Verkleedkleren
Z – Zintuiglijk materiaal (fijne motoriek)

Feestpakket

Speelotheek leden kunnen voor verjaardagen en andere feesten een feestpakket lenen. Het feestpakket stelt u zelf samen door 10 items te kiezen uit onze brede collectie feestpakket items, allerlei gezellige spellen voor binnen en buiten. 

Vrijwilligers gezocht

Speelotheek Harlekino draait op vrijwilligers. Zij kunnen advies geven, controleren het ingeleverde speelgoed en zorgen voor de aanschaf en reparatie van speelgoed. We zijn nog op zoek naar vrijwilligers voor ondersteuning van verschillende taken en activiteiten.

Vragen?

Heb je een vraag? Mail ons via

speelotheek.harlekino@live.nl

Volg Speelotheek Harlekino op sociale media: