Zintuiglijk speelgoed

Dit speelgoed bevordert het ruimtelijk, creatief denkvermogen.

Z001 Baby Dragon

leeftijd: vanaf 1 jaar

Tijdens het spelen leert het kind de eigenschappen (vorm, kleur, volume, gewicht, verhoudingen) herkennen. Bevordert het ruimtelijk, abstract, creatief en constructief denkvermogen. De kinderen leren tijdens het stapelen, plaatsen, weghalen en neerleggen.

Z002 Chicco Fantasy Island

leeftijd: vanaf 1 jaar

Met dit activiteiten centrum is het heerlijk spelen; de ballen glijden van 3 verschillende glijbanen over het hele Fantasy Eiland, de ballen zijn de dieren en ook hoor je verschillende melodieën.
 

Z003 Parum Pum Pum

Leeftijd: vanaf 2 jaar

De duizendpoot drumsticks en andere dieren voegen humor toe en intensiveren de speel waarde - zoals de jingling mier, bezige bij maraca, rups de tamboerijn en een shaker ei. In totaal zijn er zeven instrumenten in de mooie trommel verpakking. Allemaal in heldere prachtige kleuren die uw kind enorm zullen aanspreken!

Z004 Kermis Little People

leeftijd: vanaf 2 jaar

Leuke kermis om uren mee te spelen Aantal onderdelen: Grote 8-baan met 1 blauwe poot, 2 rode baandelen, draaimolen met geluid, aapje aan parachute, paarse klep boven op baan. Einde vd baan paars bord met ster. 1 reuzenrad met 4 stoeltjes met geluid 1 paars autootje 1 bruine beer met ballon 1 mannetje met bril 1 meisje met ijsje 1 witte hond 1 gele scooter met rode wagen met paarse cirkel erop (los) en gele wagen met paars dopje

Z005 Little Tikes Activiteitentuin

Leeftijd: tot 3 jaar

Met de Little Tikes activiteiten tuin kunnen kinderen van zes maanden tot drie jaar oud motoriek en cognitieve vaardigheden te ontwikkelen tijdens het spelen met allerlei speelgoed. Kinderen zullen genieten van de stimulerende kleuren, vormen en texturen. De set is voorzien van een crawl-through hindernisbaan, een bal-drop bloempot, deuren die open en dicht gaan, een telescoop, postbus. 

Z006 Muzikale houten treinbaan

Leeftijd: vanaf 1,5 jaar 

Houten treinbaan met diverse muzikale elementen. 
Voor de allerkleinsten een leuke trein om mee te spelen. 

Z 007 Kalenderklok

Leeftijd: 3+

Een houten klok met alle maanden, de dagen van de maand, de dagen van de week, de seizoenen en het weer. Hierdoor kan het kind op een visuele manier leren hoe alles samenhangt.

Z008 Nijntje Loopwagen

leeftijd: >1 jaar

Deze babyloopwagen van Nijntje leert je kindje staan en de eerste stapjes te zetten in een veilige situatie. Daarnaast bevat het leuke activiteiten; eerst speelt je kindje voor de babyloopwagen en later loopt het achter de walker.

 

Z009 Geluidsdoos

leeftijd: 3+

Deze spelletjes, die zijn gebaseerd op het identificeren van leuke afbeeldingen en van gemakkelijk te herkennen geluiden, doen beroep op het visueel en het auditief geheugen.
Dit spel bevordert de concentratie en het auditieve geheugen. Er moeten 2 identieke geluiden worden herkent en 6 geluidsparen worden nagebootst. Dit spel is zelfcorrigerend omdat elk vakje is gemarkeerd met een kleur: 2 identieke geluiden hebben dezelfde kleur.

Z010 Peppa Big Speelset

leeftijd: 3 - 7 jaar

Maak een ritje met Peppa en haar ouders in een auto die zelf rijdt! In deze rode Push & Go Auto zitten Mama en Papa Big voorin en Peppa achterin. Druk gewoon op Papa Big en de auto gaat rijden!

Z011 V-tech Dierendraaitol

leeftijd: vanaf 1 jaar

Tuimel en tol met de dolle dieren. Met de deze Dieren Draaitol leert je kindje op een leuke manier dieren, cijfers, geluiden en muziek herkennen. Druk op de rode knop en de dieren gaan draaien. Tijdens het draaien worden verschillende lichteffecten getoond. Dit maak het spelen nog leuker.

Z012 Fisher Price Kassa

Leeftijd: 2+

Kinderen vinden het leuk om deze kassa van Fisher-Price te bedienen. De bel gaat af wanneer de la openspringt. Wordt geleverd met kleurrijke muntstukken voor het herkennen en vergelijken van vormen.

De munten zijn groot, zodat kinderen er niet in kunnen stikken. Begin je eigen winkeltje met de kassa van Fisher-Price!

Z013 Babywalker

leeftijd: 6 maanden - 2 jaar

Een leuke uitdaging voor de kinderen. Met geluid, leuke zinnetjes, opbergvakje, dieren, vormpjes.Ontdek samen alle activiteiten die erop zitten. Er zit een volumeschakelaar op en een automatische uitschakeling. Aantal onderdelen: 9 1 boot met 4 wielen, touwtje en paars stuurwiel 3 dieren (pinquin, dolfijn, schildpad) 5 vormen (paars, geel, blauw, rood, groen).

Z014 Fisher price Geluiden dierentuin

leeftijd: vanaf 2 jaar

Met deze interactieve dierentuinspeelset komen de dieren echt tot leven dankzij een speciale technologie! Plaats een Little People-diertje met identificatie op de pin bij de hut om de naam en het bijbehorende dierengeluid te horen! De speelset bevat 4 woongebieden (savanne, poolgebied, oerwoud en water) met leuke activiteiten waarmee meerdere kinderen tegelijk kunnen spelen.

Z015 Mini Trampoline met stang

Leeftijd : 2 – 8 jaar

Kindertrampoline voor binnen- en buiten gebruik. Veilig springen door extra handvat.
 

Z016 Auto Transporter

Leeftijd : 2+

Transportwagen met klep om auto's te laden en lossen. Inclusief 2 sportwagens. In onverwoestbare Little Tikes kwaliteit.

Vrachtwagen met aanhanger en klep
1 rode auto
1 gele auto

Z017 Ark van Noach

Leeftijd : 1,5 – 3 jaar

In deze ark van Noach neem je alle dieren mee. Het bootdek is afneembaar en eronder vind je bergruimte. Het dak kan je openklappen en de boot kan ook nog echt drijven. Voorzien van vele dieren zoals giraffen, olifanten, vogels, zebra's etc. Wordt geleverd met twee figuren.

Z018 Chicco Mini Golf

Leeftijd : 2 – 5 jaar

Deze leuke mini golf set van Chicco is een geweldige manier om je kleintje het golfen te leren. Heeft twee elektronische spellen, bemoedigende geluiden en lichteffecten.

Z019 Muzikale treinset Winnie de pooh

leeftijd: vanaf 1 jaar

Leuke treinset winnie de pooh en zijn vriendjes van Mega Bloks treinrails stukken. Winnie en zijn vriendjes. Het treintje rijdt automatisch ook los met verschillende muziekjes door druk op de fluitknop. Verschillende bouwblokken om bijv. brug of huizen te bouwen.

Z020 Dansen en Wiebelen Rockit

Leeftijd: 6 tot 36 maanden

Dit schattige tweetal reageert op elkaar en op je kindje met interactieve lichtjes, liedjes, geluidjes en zinnetjes over het alfabet, kleuren, tellen en meer.
Kleintjes vinden het leuk om met deze twee vriendjes te spelen en te zien hoe ze op elkaar (en op kinderen) reageren met vrolijke lichtjes en coole bewegingen.
 

Z021 Kidizoom Touch

Leeftijd: vanaf 5  tot 12  jaar

Maak mooie foto's van alles en iedereen met deze geweldige camera van VTech met 3 inch touchscreen, 256 MB geheugen, 2.0 mega pixels en 4 x digitale zoom. Met de Kidizoom Touch camera maak jij jouw eigen foto's en filmpjes en bewerk deze met de leuke functies en grappige effecten.
Luister naar de muziek van jouw favoriete band of artiest met de ingebouwde MP3-speler. Je kunt de Kidizoom aansluiten op Explor@ Park voor extra effecten, thema's en spelletjes!

 

Z022 Sleutelspel

Leeftijd : 18 mnd+

Sleutel en schroef de verschillende vormen op en af. Geweldig voor de ontwikkeling van motoriek en gevoel voor vorm en plaats. Met een blijvende werking van de schroefdraad en perfecte pasvorm van de draaischijfjes. Kortom, een perfect motoriekspel. 

 

Z023 OombeeCube

Leeftijd : 10mnd+

De OmbeeCube is een origineel en geweldig speeltje voor baby's. Deze kubus heeft zes vrolijke vormen aan zich vast. De vormpjes kunnen dus nooit kwijt raken! Deze symmetrische vormen passen precies in de uitsparingen op de kubus. 

Z024 Beer Puzzelbord

Leeftijd : 2+

Met dit houten bord kun je een kind op een leuke en grappige manier bepaalde basisvaardigheden leren! Op het bord staat een houten beer in vrolijke kleuren afgebeeld. Je kunt de beer in stukjes aankleden. Met elk stukje oefent je kind een vaardigheid die past bij het aan of uitkleden. 

Z025 Pop-Up Dino’s

Leeftijd : 1 – 3 jaar

Door op de knoppen te drukken, schuiven of draaien, breken de eitjes open en komen er kleine baby dino's uit.

 

Z026 Houten gereedschap

leeftijd: vanaf 3 jaar

Superstevig houten gereedschap in een stoffen opbergtas.
De 5 delige gereedschapset bestaat uit een hamer, een schroevendraaier, een moersleutel, een waterpas en een echte rolmaat.
 

 

Z027 Rijdende Xylofoon

leeftijd: van 1,5 tot 4 jaar

Een mooie en muzikale xylofoon met verschillende kleuren van Janod Tatoo. Een leuk instrument om muziek mee te maken!

Z028 Sorteerbox Curioso

Leeftijd: vanaf 2 jaar

Wat past waar?
Deze vormenstoof maakt met vormen en kleuren vertrouwt.
 

Z029 Baby’s eerste tablet

Leeftijd: 6 – 36 maanden

Druk, rol en leer. Keer op keer ! Kleintjes zullen volop speelplezier beleven met deze tablet. Negen knipperende activiteit-toetsen laten kleintjes kennismaken met dieren, kleuren, letters en muziek! Rol de bal en kijk naar de mooie lichtpatronen op de tablet. Dankzij het handige formaat neem je de tablet overal mee naartoe!

Z030 Smartville Treinstation

Leeftijd: vanaf 1 jaar

Treinstation met 8 dieren en voorwerpen. Leert o.a. letters, woorden, cijfers, vormen, kleuren, dieren en hun geluiden. Met LCD scherm voor animaties en lichteffecten, klok en pianotoetsen. Met echt sprekende dieren.

Z032 Fisher price Roze muzikale schoolbus

leeftijd: 1 - 5 jaar

Vrolijke verrassingen in de schoolbus. Klap het stopbord uit voor lichtjes, geluiden en een kiekeboe verrassing. Druk op het figuurtje in de bestuurdersstoel voor lichtjes en muziek. Achter- en zijportieren kunnen open en dicht. Aantal onderdelen: 1 roze schoolbus met muziek en 1 stopbord 1 buschauffeur.

Z034 Laptop Mickey & Friends

leeftijd: vanaf 3 jaar

Speel en leer de laptop gebruiken met de stem van Mickey. 22 Interactieve activiteiten om de taal, rekenen, het geheugen en logisch denken te oefenen. Talloze leuke melodietjes en spellen. Groot LCD scherm met leuke animaties. Geluidssterkte en contrast LCD scherm zijn instelbaar.

Z035 Vtech Console - V Smile

leeftijd: 5 - 10 jaar

De eerste educatieve spelconsole voor de kleintjes. Dit interactieve TV learing systeem is plug en play; aansluiten op de TV en het speel- en leerplezier kan direct beginnen. Maak kennis met letters, kleuren, dieren, muziek en nog veel meer. Met controller voor zowel links- als rechtshandig gebruik. 

Z037 Zand- en watertafel little tikes

leeftijd: vanaf 2 jaar

Deze Little Tikes Endless Adventure zand & watertafel is ook te gebruiken als gewone tafel. Het watergedeelte heeft een weg, brug en haventje. De 2 spinners zorgen voor echte stroming in het water. Inclusief 2 bootjes. Als je het water laat weglopen dan kun je de tafel omklappen en heb je een leuke tafel met een glad oppervlak met ingebouwde ruimtes voor je pennen en stiften (niet inbegrepen). Aan de zijkant zit een handig net. 

Z038 Mijn 1e muziekinstrumenten

leeftijd: vanaf 3 jaar

Tamboerijn (14 cm doorsnee) Jingle bells, Castagmetten , Rasp-guiro (l=20 cm) 2-delig, 1 Sambabal , Klepperratel .

Z039 Giraffe kogelbaan fisher price

leeftijd: vanaf 9 maanden

Een hele leuke kogelbaan van 45 cm. Met licht, muziek, grappige geluidjes en ballen. Aantal onderdelen: 1 giraffe hoofd 2 stukken glijbaan (oranje) middenstuk (geel) 2-delig geel onderstuk 4 voeten (blauw, paars, rood, groen) 3 ballen (rood, groen, blauw)

Z041 Baby’s eerste laptop

Leeftijd : > 1 jaar

Baby’s Eerste Laptop is een interactieve laptop speciaal ontwikkeld voor de allerkleinsten. Deze vrolijke laptop bevat drie speelstanden: Ontdekken, Leren en Muziek. Druk op de vormtoetsen om vrolijke zinnetjes, grappige geluidjes en melodietjes te horen. 

Z042 Bord “Achter slot en grendel”

Leeftijd : > 2 jaar

Ontdek wat er verstopt zit achter de afgesloten panelen!

Aantal onderdelen: 1 bord

Z43 Tobbles

Leeftijd : > 6 mnd

Bouwen, wiebelen, draaien en kantelen. Voor urenlang speelplezier!

Aantal onderdelen: 7
6 halve bollen
1 basisbol

 

Z044 Geluidenpuzzel

Leeftijd : > 1 jaar

Omschrijving:
Plaats de stukken in de puzzel om echte instrumenten te horen.

Aantal onderdelen: 9:  1 bord en 8 puzzelstukjes
 

Z045 Puzzelstad Haba

leeftijd: vanaf 1,5 jaar

Leuke gekleurde blokken, sommige met figuurtjes erop. Voor urenlang speelplezier.

Z046 Kiekeboetrein fisher price

leeftijd: 6 maanden - 2 jaar

Met licht, muziek en beweging. De verschillende kiekeboeblokken kunnen op allerlei manieren gestapeld en gecombineerd worden. Aantal onderdelen: 1 oranje locomotief met geluid 1 blauwe wagon met 4 wielen 2 vierkante blokken 2 ronde blokken

Z048 Autotransporter

leeftijd: vanaf 2 jaar

Leuke vrachtauto met 4 auto's en met echte autogeluiden. De achterste klep kan open
Aantal onderdelen: 1 autotransporter met laadklep 4 auto's (2 geel, 1 groen, 1 blauw)

Z049 Auto Happy Holiday

leeftijd: vanaf 1,5 jaar

Met 3 speelmogelijkheden: woordjes leren, verhaaltjes vertellen en raadsels. Met licht en geluid. Aantal onderdelen: 1 blauwe auto 1 geel boekje (koffer)  

Z050 Muzikale traktor

leeftijd: 1 - 4 jaar

Muzikale traktor met trailer en dierfiguren. Druk op de uitlaat en de tractor rijdt weg. Met muziek, motor en claxongeluid.

Z051 Dierendraaiboom

leeftijd: 1 - 4 jaar

Druk op de knopjes en hoor liedjes, zie lichtjes en leer woordjes.

Z053 Hobbelpaard

Leeftijd: vanaf 1 jaar

Durf jij met dit lieve paard in galop, of ga je liever zachtjes hobbelen?  

Z054 Zebra Step V-tech

leeftijd: 1,5 - 3 jaar

3 in 1: loopwagentje (vanaf 18 maanden), loopfiets (vanaf 24 maanden) en een step (vanaf 24 tot 36 maanden) *Groeit mee met het kind *Eenvoudig om te bouwen naar de verschillende gebruiksmogelijkheden *Plaats de telefoon, kompas en de zaklamp op het hoofd van de zebra om grappige geluiden en zinnetjes te horen *Leert cijfers, kleuren en dieren *Met een elektronisch speelpaneel *5 knipperende dierentoetsen *Aanmoedigende geluids- en lichteffecten.

Z055 Sprekende boerderij

leeftijd: 6 maanden - 3 jaar

Deze sprekende boerderij is een interactief leerspel, waarbij je kindje leert om dierennamen, geluiden, kleuren en cijfers te herkennen. Er zijn 4 verschillende speelmanieren: Druk op de toetsen om de dieren en de cijfers te leren kennen; Luister naar de geluiden en zoek de juiste dieren erbij; Luister naar de vragen en zoek het antwoord erbij; Luister naar de vragen en antwoord in de juiste volgorde. 

Z056 Vtech ToetToet Politie

leeftijd: 1+

Laat geen boef aan je ontsnappen! Je kan de autootjes naar beneden laat rijden. Ook kan je ze rondjes laten rijden over de rotonde. Kom je over een magische sensor? Dan worden er leuke liedjes en geluiden geactiveerd! Wanneer je een boef in het zicht hebt, kan je Piet Politie gelijk op pad sturen. Geen boef is nog veilig!

Z057 Soundblocks Dieren

Leeftijd : > 2 jaar

Aanschafdatum : 10-2015

Simpele blokkenpuzzel met dierengeluiden

Aantal onderdelen: 3: 2 blokken en 1 basis
 

Z058 Grendelbord

Leeftijd : > 2 jaar

Ontdek wat er verstopt zit achter de afgesloten panelen!

Aantal onderdelen: 1 bord
 

Z059 Soundblocks Voertuigen

Leeftijd : > 2 jaar

Simpele blokkenpuzzel met voertuigengeluiden

Aantal onderdelen: 3
2 blokken
1 basis