Fantasiespeelgoed

.

F001 Poppenhuis – Playmobil (5167)

Leeftijd : 4+

Wanneer je dit prachtige meeneem-poppenhuis openklapt vind je op alle verdiepingen volledig ingerichte kamers. Laat de familieleden zitten in de woonkamer of een maaltijd bereiden in de keuken. Of misschien willen ze liever buiten met de honden spelen?
 

F002 Kassa Little tikes

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Met deze Little Tikes Count & Play kassa leert het kind vormen en nummers herkennen en combineren. De kassa opent met de hendel aan de zijkant. Met munten, biljetten en een credit card.

F003 Dierenkliniek en terreinwagen

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Dierenkliniek (4343) en terreinwagen (4345) Little Tikes blauwe grondplaat 4 witte palen en 2 witte hoekpalen 2 dichte blauwe muren 1 blauwe voorkant met wit kozijn met 2 deuren (incl 4 blauwe deurknoppen) en geel raam bord met clinic erop 2 lampen (3delig) 1 witte lage kast 2 kleine hokken (1 stuk) met 2 gele hekjes 1 grijs dak 

 

F004 Little Pony – Pinky Pie Sweet Shop

Leeftijd : vanaf 3 jaar

Bouw je eigen pony en snoepwinkel met de Pinkie Pie Sweet Shop. Je klikt gemakkelijk je overheerlijk uitziende winkeltje in elkaar. Je kunt het afwisselen door de onderdelen van de verschillende pony’s met elkaar te combineren.
Ieder avontuur zal nu nog smakelijker worden dan de vorige met de Pinkie Pie Sweet Shop!

F005 Houten Poppenhuis met interieur

Leeftijd: vanaf 4 jaar

Speel met dit prachtige poppenhuis je eigen verhalen en richt het in zoals jij het mooi vindt. Wil je het toch anders? Nou, gewoon nog een keer alles inrichten.
Er zit een papa en een mama in. Maar ook hun kinderen: een meisje en een jongen.

F006 Pet shop clubhuis

Leeftijd: vanaf 4 jaar

1 oranje clubhuis met paarse schommel/ roze mand/ groen plateau (met aan de buitenkant een draaiwiel)/groene stang/2 oranje haken/ groene T/ bovenop groen hekje (dit zit allemaal vast in het clubhuis) 5 dieren: aap/ varken/ konijn/ grijs stinkdier/ geel diertje met paarse vleugels + voelsprieten enz.

F007 Kinderboerderij Playmobil

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Boerderij met meer dan 20 diertjes, een vijver en echt werkend waterrad. Met 4 poppetjes erbij.  

F008 Baby Born Doktersset

Leeftijd: vanaf 3 jaar

BABY born heeft een eigen dokterspraktijk. Hier maakt ze alle kleine en grote patiënten beter. Help BABY born haar patiënten te helpen en gebruik het uitgebreide pakket met accessoires. In het pakket zitten onder andere luiers, een speen, potje, een klassieke dokterjas, legging, voorhoofdlamp en comfortabele schoenen voor de lange dagen in de praktijk.

F009 Fisher Price Garage

leeftijd: 3-6 jaar

Een spannende nieuwe uitvoering van de garage, speciaal voor kleuters. De Fisher-Price Little People garage is inclusief: drie verdiepingen hoge, spiraalvormige helling, lift die het geluid van een bel laat horen als hij naar boven of beneden gaat, automatisch stopteken dat naar beneden komt als de lift boven is en omhoog gaat als de lift weer op de eerste verdieping is.

F010 Zeermeerminnenkasteel Little Pony

Leeftijd: vanaf 4 jaar

Kasteel met licht, geluid en geheime schelp slaapkamer. Met 4 pony's. In zee veranderen de pony's in prachtige zeemerminntjes.

F011 Combi poppenwagen

Leeftijd: 3+

Met deze fraaie poppenwagen van You & Me zijn de kleinste poppenmama´s meteen compleet uitgerust.
Met 2 draaibare wielen kun je de poppenwagen eenvoudig duwen en hindernissen snel uit de weg gaan. De verstelbare duwstang zorgt voor de optimale instelling van de hoogte.
Onder de zitting bevindt zich een klein net met wat opbergruimte, zodat je voor onderweg wat spulletjes kunt meenemen.
Is jouw pop iets ouder geworden, dan is de wagen met de kleine handgrepen meteen in een buggy omgebouwd.
Voor poppen tot 46 cm.

F013 Indianentipi

Leeftijd : 4+


Wees een echte indiaan met deze mooie tipi.
Aantal onderdelen: 5
4 stokken
1 tipi-doek

F014 Thomas de Trein - Drakeneiland Kabelbaan

Leeftijd : 3 – 6 jaar

Thomas beleeft een spannend avontuur op Drakeneiland!
Wanneer Thomas op Misty Island een schild vindt, besluit hij op zoek te gaan naar de legendarische draak van Drakeneiland. Terwijl Thomas van Misty Island naar Drakeneiland rijdt, is er een vulkaanuitbarsting en moet Thomas vluchten! Hij rijdt via de helling de drakenbrug op. Lukt het Thomas om veilig terug te keren naar Misty Island?

F015 Porsche 911 Targa 4S (5991)

Leeftijd : 4+

Terwijl je in de leren zetels in het autosalon wacht op een verkoper, kan je de nieuwste Porsche 911 Targa 4S al bewonderen in de boekjes en op groot scherm! De verkoper komt eraan en hij glundert wanneer hij je naar de nieuwste Porsche begeleidt. Dit is hem! Wow, wat een stoere auto!

F016 Alecto – Walkie Talkie

Leeftijd: 7+

Met 8 verschillende kanalen kan je elkaar zeker weten terug vinden! Het scherm wordt verlicht en geeft aan hoeveel batterij jij nog over hebt. 

 

F018 Little People Vliegtuig

Leeftijd: vanaf 1 jaar

Vlieg met dit vliegtuig mee en ontdek de wereld! Als je op de piloot drukt, zie je knipperende lichtjes en hoor je muziek.

F019 Verjaardagsset Vosjes

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Er is er een jarig, hoera hoera...! Vier de verjaardag met dit geweldige houten serviesje van Djeco. De theeset bestaat uit verschillende accessoires: een taart met kaarsjes, een dienblad, kopjes, schotels, theelepeltjes, theezakjes, een suikerpotje en een theekannetje.

F020 Sneeuwitje, 7 dwergen en huisje

Leeftijd: vanaf 4 jaar

Beleef samen met sneeuwwitje en de 7 dwergen leuke avonturen.

F021 Piratenschatkist

Leeftijd: vanaf 4 jaar

Een verlaten en eenzaam eiland in de grote oceaan is de perfecte plaats voor de slimme piraten. Ze houden zich hier al jaren verborgen. Alle piraten zijn tot de tanden toe bewapend om toe te kunnen slaan als dat nodig is. Pas geleden hebben ze nog een schip veroverd en een flinke buit kunnen verdienen. Ze hebben hun schatkist flink gevuld en deze verborgen onder de rotsen.

F022 Mickey Mouse Clubhouse

Leeftijd: vanaf 2 jaar

In het Mickey Mouse Club House vind je al je favoriete vriendjes uit de serie! Het clubhuis wordt geleverd met twee figuurtjes van 7 cm (Mickey en Minnie). De deur kan echt open zodat jij het clubhuis binnen kan! Druk op het paarse valluik om de figuurtje van de glijbaan te laten glijden. Jouw figuurtje komt weer tevoorschijn door de doei-deur en landt daarna op het groene platform. 

F023 Eenhoornkoffer (6179)

Leeftijd : 4 – 10 jaar

Terwijl mama-eenhoorn drinkt van de magische waterval, genieten de baby-eenhoorns van het prachtig groene gras. Daar komt de fee aan... en ze heeft iets bij. Oh, het magische feeënkruid! Daar zullen de eenhoorns lekker van smullen. Om het hoekje verschijnt een konijntje. De fee merkt dit op en roept het konijntje erbij.

F024 Lalaloopsy Muzikale Taartspeelset

leeftijd: 4 tot 10 jaar

Iedereen is uitgenodigd voor de Lalaloopsy Super Silly Party! De Lalaloopsy vieren alles wat hen zo speciaal maakt! Het is een tijd vol frivoliteiten en verrassingen! De Mini Lalaloopsy Lalaloopsy Minis Muzikale taartspeelset is de perfecte speeltuin voor al je Lalaloopsy Minis! De poppen kunnen met de draaiende taart spelen, over de koekjesbrug lopen, picknicken, van de glijbaan naar beneden glijden of zwieren op de donutschommel! 

F025 Pinypon hotel

Leeftijd: vanaf 4 jaar

Met verschillende kamertjes, accessoires, geheime sleutel om het hotel te openen. 1 diertje en 4 pinypon poppetjes. Bij deze poppetjes kan je de kleren, het haar en de accessoires verwisselen. Zo stel je iedere keer weer een ander poppetje samen.

F026 Speeltuin Playmobil

Leeftijd: vanaf 4 jaar

De kinderen van groep 3a gaan met hun klas op schoolreisje naar de grote speeltuin. Heerlijk een dagje schommelen, glijden en rondjes draaien. Van de juf mogen de kinderen zelf gaan spelen. Max gaat in de zandbak spelen en bouwt een groot zandkasteel, terwijl Emma en Marieke op de krokodillenwip zitten. Na de lunch gaan ze met ze allen in de draaimolen. 

F027 Zoobies Garden speelset

Leeftijd: vanaf 4 jaar

Maak je Zooble wakker met de bloemen douche. Laat de Zooble naar beneden glijden, zodat hij gelijk onder de douche kan. Druk op de bloem en de Zooble wordt lekker schoon en wakker. Wanneer een Zooble zich verstopt, rolt hij zichzelf op als een klein bolletje... En wanneer je het niet verwacht, springt hij tevoorschijn om je te verrassen! 

F028 Bulldozer Playmobil

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Eeen leuke bulldozer voor urenlang speelplezier. Verplaats de bijgeleverde rotsblokken met deze mega bulldozer met echt werkende grijparm. De bouwvakker heeft een bezem en een schep om het kleine puin te verwijderen terwijl de imposante bulldozer de grote rotsblokken moeiteloos opruimt.

F029 Speelhuis My little Pony

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Zorg goed voor je eigen pony. De pony is op zoek naar een lief baasje en laat zich graag verzorgen. De baby pony is nog erg klein en heeft veel aandacht en verzorging nodig. In dit huisje voelt ze zich erg op haar gemak. Het huisje heeft een slaapkamer, een badkamer en een huiskamer.

F030 Playmobil Dierentuin (6634)

Leeftijd : 4 – 10 jaar

In de Grote zoo valt er veel te zien en veel te beleven. Kom samen met het hele gezin alles te weten over de wonderen der natuur. 
Stenen ingang, pinguinverblijf, leeuwenverblijf, kiosk en Info-bord op 2 witte standaards en klok met wijzers.

F031 Thomas de Trein – Jungle Avontuur

leeftijd: vanaf 3 jaar

Kindjes kunnen Thomas helpen bij zijn zoektocht naar de zeldzame edelsteen. Laat Thomas over de baan rijden en druk op de hendel. Druk drie keer om Thomas helemaal naar boven te laten rijden, waar hij wordt opgewacht door de gorilla! Als Thomas de top bereikt, valt de smaragd in de klauw van de gorilla. 

F032 Grote houten boog - Zee

Leeftijd: 1+

Een grote houten boog, met heel veel verschillende speelmogelijkheden: oefenen van balans houden, picknicktafel, tunnel, dakje, glijbaantje, autobaan, etc

F033 Grote speelset – De ZOO

Leeftijd: vanaf 1,5 jaar

Welkom in de ZOO! Hier wonen een heleboel wilde dieren die door oppasser Sjors worden verzorgd: hij maakt de hokken schoon, geeft ze te eten en speelt met hen. Alle kleine zoo-fanaten kunnen met de dieren steeds weer nieuwe rollenspellen verzinnen.

F034 Lego duplo Politie

Leeftijd: vanaf 2 jaar

Zorg jij dat alles veilig is en blijft? Met de politieauto, politieboot, politiemotor en politie helikopter gaat dat zeker lukken!

F035 Flipsies Droomhuis

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Met deze VTech Flipsies – Sandy & droomhuis/luxe jacht set voel jij je als een echte dolfijnentrainer.
Sandy droomt ervan om dolfijnenverzorgster te zijn! Transformeer haar droomhuis naar een luxe jacht en maak samen de leukste tochtjes. Druk op de magische ketting om alles over Sandy te weten te komen of plaats haar op één van de 8 Magic Points en luister naar de vrolijke reacties.

F036 Masha en de Beer – Misha’s huis

leeftijd: van 3 tot 10 jaar

Het huis van Misha, de circusbeer, is de perfecte plaats om te spelen met zijn vriendin Masha. Laat je kind alle televisie-avonturen van het vrolijke duo herbeleven en naspelen of zelf verzinnen!

F037 Baby Born Interactive

Leeftijd: 3 - 8 jaar

Geef de pop eten en drinken, breng het naar bed en doe het andere kleren aan als je op bezoek gaat. De oogjes gaan dicht als je haar te slapen legt.

F038 Bulldozer Little Tikes

Leeftijd: vanaf 2 jaar

Lekker in de zandbak of op het strand spelen met deze stoere, grote bulldozer. Schep de bak vol met zand en kiep deze leeg op de een andere plaats. De bulldozer is groot en stevig en met zijn stevige wielen rijdt hij makkelijk door het zand! Zowel binnen als buiten kun jij met deze bulldozer de weg vrij maken.

F039 Mandala Princess

Leeftijd: vanaf 6 jaar

Om mooie tekeningen te maken met behulp van een mandala. Je kunt veel verschillende tekeningen maken. Aantal onderdelen: 1 doosje potloodjes (4) 1 zwarte fineliner 1 vierkant paarse designer met roze draaischijf 1 x uitleg

F040 Paw Patrol Patroller

leeftijd: van 3 tot 8 jaar

Transformeert van vrachtwagen naar mobiel hoofdkwartier incl. geluiden uit de serie. De PAW Patroller komt met 1 rescue racer. Er passen 6 rescue racers in of 3 basic vehicles. Bekend van de tekenfilmserie PAW Patrol.

F041 Speedboot + auto Little Tikes

Leeftijd: vanaf 1,5 jaar

Leuke extra grote auto voor de kleinsten, met een stoere boot.

F042 Dieren adoptiecentrum

Leeftijd: vanaf 4 jaar

Verzorg en speel met je dierenvriendjes in het Dieren Adoptiecentrum. Klap de speelset open voor nog meer speelmogelijkheden. Inclusief 2 dierenvriendjes en accessoires

F043 Playmobil Meeneemset Ridder

Leeftijd: 4 – 10 jaar

In deze donkere 6156 Playmobil Ridder Schatkamer vechten de zwarte en rode ridder om de gouden schat! Open zelf deze geheimzinnige box met de sleutel! Als de box is opengeklapt kan het gevecht gaan beginnen! Wie zal er winnen?

F044 Prinsessenpaleis Lego Duplo

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Dit magische koninklijk paleis heeft alles wat een prinses ooit heeft gedroomd. Beklim de hoge torens en wals door de feestzaal. De klok doet is het tijd zeggen bed? Laten we in plaats daarvan nemen een meer ritje op de draaimolen ronde! De set bevat vele accessoires, een prins en twee prinses poppen met haren die kunnen worden geborsteld!

F045 Havenkraan Playmobil

leeftijd: vanaf 4 jaar

De krachtige arm van de kraan is volledig beweegbaar en de kraan is eindeloos draaibaar. De cabine van de kraanmachinist is te openen en opklapbaar. De kraan kan tot 400g heffen. De afmeting van de kraan is 26cm lang x 26cm breed x 57cm hoog.

F046 Houten Poppenkast

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Leuke houten poppenkast van Eichhorn. De poppenkast heeft twee decors voor eindeloos speelplezier. Inclusief 8 handpoppen.
 

F047 Playmobil Waterspeeltuin

Leeftijd: 4 – 10 jaar

Met dit thema opent Playmobil het nieuwe waterpretpark seizoen. Wie gaat als eerste van de glijbaan? Let wel op dat het licht van de kleine octopus op groen staat. Daarna kan er een verfrissende douche genomen worden onder de echt werkende waterpomp. De waterwip is ideaal om mee te experimenteren: eerst verzamelt het water zich in de emmer van de wip. Als de emmer gevuld vol is, gaat het speelfiguurtje op de wip naar boven. Het water loopt er vanzelf weer uit. De rooster onder de douche vangt het water terug op, zodat er geen water wordt verspild.

F048 Draaimolen (5548) en Schiettent (5547)

Leeftijd: 4 – 10 jaar

Zweefmolen met:
1 vrouw met roze/witte trui en bruin haar
1 vrouw met lang blond haar, roze vest en blauwe broek
1 meisje met bruin haar in staart en opdruk op groen T-shirt
1 jongen met bruin haar
6 stoelen aan standaard  blauwe ondergrond met hendel om te draaien

F048 Schiettent (5547) en Draaimolen (5548)

Leeftijd: 4 – 10 jaar

Schiettent met:
1 man met geel T-shirt en 2 rode strepen
1 jongen met blauwe hoodie
6 grijze blikjes
4 rode kegels
1 groene kanon op blauwe ondergrond
zwarte tafel in schiettent
Gekleurde ombouw

F049 HABA Paardenmanege

Leeftijd: vanaf 3 jaar 

Pippa, de witte merrie met grijze stippen, staat in haar box en wacht op ... wortels! Wat krachtvoer voor de wedstrijd is belangrijk. Vanavond krijgt ze dan haar paardenvoer. En Kasper? De bruine hengst met de zwarte manen rent nog op het weiland. Als ruiters verzorgen we alle paarden samen. Voeren, roskammen, boxen uitmesten ... op de manege van de Little Friends is er een boel werk, maar we maken ook altijd enorm veel plezier!

F050 Toverdoos met Cape

Leeftijd: 6 – 10 jaar

Box met benodigdheden voor 20 goocheltrucs.
In het boekje: geheime codes om de uitleg van een professionele tovenaar te bekijken op de website: www.djeco.com/magic

F052 Jongenspop – Paul 36cm

Leeftijd: 3+ 

Babypop Paul is een echte jongens-pop met een glad hoofdje. De pop heeft blauwe slaapogen met wimpers. Om de pols hangt een blauw poppenspeentje. De babypop is gekleed in een zacht blauw hemdje en broekje, wat makkelijk aan- en uitgetrokken kan worden. Het anatomisch correcte lijfje van de speelpop is van vinyl met de geur van een vleugje vanille.

F054 Hamsters in a house – Hamsterhuis

Leeftijd: 4 - 8 jaar

Er is zo veel te doen in de wereld van Hamsters in a House! De schattige hamsters komen tot leven en zitten vol verassingen! Kijk toe als ze trillen en bewegen, je weet nooit wat ze zullen doen in hun steeds groeiende wereld.
Geef een feestje in het ultieme hamster huis! Het huis heeft 4 kamers een glijbaan en een draaiend rad voor je Hamsters en heeft 16 verschillende geluidseffecten.

F055 Little People – Zit & Sta Racebaan

Leeftijd: vanaf 1,5 - 5 jaar

Met de Zit & Sta Racebaan kunnen kindjes zelf kiezen hoe ze willen spelen: staand of zittend.
Race met de Wheelies over de wegen en hellingen van het vlakke dorpje en stop onderaan om benzine te tanken bij de benzinepomp. Rij dan steeds verder en verder de steile bergweg op die bijna een meter hoog is!

F056 Little People - Supermarkt

Leeftijd: vanaf 1,5 - 4 jaar

De winkelier heeft een uitklapbare kassa met boodschappenband en een weegschaal om producten op te wegen. De appelmand past in het winkelwagentje. Op de versafdeling vind je allerlei lekkers en de grote koelkast ernaast kan echt geopend worden.
Zonder winkelwagentje is het slecht winkelen, dus laadt alles in om je inkopen naar de kassa te brengen.

F057 Playmobil 123 – Woonhuis

Leeftijd: 1,5 - 4 jaar

Laat jouw familie intrekken in dit mooie woonhuis. Dit gezin is dolblij met hun nieuwe woning! Het toilet maakt echte geluiden alsof het wordt doorgespoeld. Ook maakt de deurbel geluid zodat je het bezoek niet hoeft te laten wachten. Richt je huis in zoals jij het wil met de verschillende accessoires. Ook de hond voelt zich in zijn nieuwe hondenhok heerlijk thuis!

F058 Boswachtershuisje Playmobil

leeftijd: vanaf 4 jaar

Gezellig ingericht boswachtershuis. Uitgerust met ladder, bedden, kookfornuis, geitenweide, echte boomhut etc. Voeder de vele dieren. Compleet met zeer veel accessoires

F059 Bing Bing’s huis

Leeftijd: 2- 4 jaar

Maak kennis met Bing en zijn vriendjes! Bing is een schattig konijntje die samen met zijn vriendjes alledaagse avonturen van een peuter beleefd.
Aantal onderdelen: 9
 

F060 Vrolijke Vriendjes Pretpark

Leeftijd:   1 - 5 jaar

Kom mee en laten we plezier maken in het Pretpark! Plaats Max of een ander Vrolijk Vriendje op één van de drie Magic Points en luister naar de vrolijke reacties.
Druk op de draaimolen om deze te laten ronddraaien of beweeg de vliegattractie om het vliegtuigje te laten zigzaggen.
De vriendjes activeren het lichtje van de attracties!

F061 Ambulance (6685)

Leeftijd : 5 – 10 jaar

Met loeiende sirene en zwaailicht (1 x 1,5V AAA-batterij, niet inbegrepen) transporteert de ambulance het slachtoffer naar het kinderziekenhuis! Het slachtoffer ligt op de stretcher en kan ondertussen worden verzorgd met de nooduitrusting.

F062 Brandweerwagen (5362)

Leeftijd: 5 - 10 jaar

Een brandweer ladderwagen met licht en sirene. De brandweermannen nemen snel plaats in hun ladderwagen en zetten de sirene aan. De ladder is uitschuifbaar en draaibaar. Er is plaats voor vier brandweermannen.

Aantal onderdelen: 82
 

F063 Playmobil 123 – Racewagen met Transportwagen (6761)

leeftijd: 1,5 - 4 jaar

De transportwagen heeft een mooie raceauto om te vervoeren! Het vervoer gaat makkelijk en het op- en aflladen ook, want de transportwagen is kiepbaar!
Aantal onderdelen: 6
 

F064 Littlest Pet Shop – Fitness

Leeftijd: vanaf 5 jaar

Deze zachte dieren zijn dol op sporten en zitten dan ook in de sportschool! Er is zelf een diertje die kan touwtjespringen, daarnaast is er ook een voederbak aanwezig zodat de diertjes ook kunnen genieten van eten na het harde trainen!

F065 Little People Achtbaan

Leeftijd : vanaf 1,5 jaar

Achtbaan liefhebbers opgelet! Race met je autootjes over deze leuke Fisher-Price Little People Achtbaan! Voor uren speelplezier.
 

F066 Houten fornuis met salade set

Leeftijd: vanaf 3 jaar


Dit minifornuis is perfect voor kleinere ruimtes en zal zeker in de smaak vallen bij de jonge chef-koks in de dop. De knoppen draaien, de klok leert ze de tijd in de gaten te houden en de plaat kan omgedraaid worden om als barbecue te gebruiken.

F070 Thomas Treinset

leeftijd: 3 jaar

Speel de avonturen van Thomas na in de trein. Met ook nog: Molly, Dennis en Henry. De rails is zo op elkaar te sluiten dat je diverse rondjes kunt rijden.  

F074 Triceratops met baby

leeftijd: vanaf 4 jaar

Triceratops met baby triceratops inclusief werkende vulkaan, geheime schuilplaats in de rots en 2 speelfiguren. De ledematen van de dinos zijn beweegbaar.

F080 Jumping Playmobil

leeftijd: vanaf 5 jaar

De paarden strijden om de het kampioenschap hindernisspringen. Alle hindernissen staan op hun plaats en de paarden zijn opgewarmd en klaar voor de grote wedstrijd waar ze zo hard voor getraind hebben. Wie gaat het toernooi winnen en komt op het podium te staan? De ruiters zijn een beetje zenuwachtig en willen allemaal die gouden beker winnen

F081 Cementwagen Playmobil

leeftijd: vanaf 5 jaar

Maak de weg vrij voor de zware betonmixer! In de draaibare trommel wordt de beton gemaakt die via de beweegbare stortgoot van de trommel naar de stortplek kan stromen. De trommel is draaibaar, de chauffeurscabine is klapbaar en de stortgoot kun je bewegen.

F082 Kasteel little people

leeftijd: 2 - 5 jaar

Met dit leuke kasteel kun je als meisje met de prinses spelen en als jongen stoere verhalen nadoen.

F083 Prinsessentoren Playmobil

leeftijd: vanaf 5 jaar

Een magisch prinsessentoren met éénhoorn, éénhoornveulen en prinses. De toren kan afgesloten worden. Bruiloftskoets Koninklijk bruidspaar

F092 Camper Playmobil

leeftijd: vanaf 5 jaar

Na een avontuurlijke dag, kan de familie zich ontspannen onder de intrekbare luifel. De grote familie-camper is uitgerust met de allernieuwste snufjes in de keuken, minibad/WC en slaapplaatsen voor het hele gezin. Het dak is afneembaar en er is genoeg opbergruimte voorzien voor het kampeermeubilair en tal van toebehoren.

F110 Winkelstraat Fisher Price

leeftijd: vanaf 2 jaar

Leuke, leerzame winkelstraat met o.a. een benzine pomp, brandweerauto, brievenbus, 3poppetjes en 1 poes.

F115 Vakantiehuis Playmobil

leeftijd: vanaf 6 jaar

Dit uitgebreide vakantie huis is ingericht met keuken, woon-, bad- en slaapkamer voor de hele familie. Inclusief terras met tuinmeubelen en barbecue. Voorzien van vele accessoires zoals fietsen, vader-, moederfiguur en twee kinderen etc. Afmetingen: 36 x 33 x 26 cm (LxBxH)

F120 Vikingschip Playmobil

leeftijd: vanaf 4 jaar

Hijs de zeilen! Op weg naar het avontuur! Deze stevige robuuste boot vaart met 8 stoere Vikingen op weg naar het avontuur. Met behulp van het beweegbaar zeil, het roer en de roeispanen navigeren de dappere Vikingen het schip door de woeste zee. De Vikingleider commandeert met behulp van zijn hoorn de bemanning en tuurt naar de horizon op zoek naar land.