Constructiespeelgoed

Samen bouwen.

C001 IQ Twist

Leeftijd: vanaf 6 jaar

Leg alle puzzelstukken op het spelbord. 100 uitdagingen van makkelijk tot razend moeilijk. Compact, dus ook ideaal als reisspel.


 

C002 LAQ Basis 201

Leeftijd: vanaf 5 jaar

LaQ is constructiespeelgoed, waarbij kinderen gestimuleerd worden om na te denken over vormen, bochten en vlakken. De stukjes van LaQ bestaan hebben 7 verschillende vormen. 2 basis vormen en 5 verschillende verbindingstukken. LaQ Dankzij de vele verschillende vormen is het mogelijk alles te maken.

C003 Duplo Circus (10504)

Leeftijd: 2 – 5 jaar

Komt dat zien, komt dat zien! Het grote LEGO DUPLO Circus is in de stad! Koop een kaartje voor een plaats in de grote tent waar acrobaten door de lucht vliegen en een clown en een koorddanser hun kunsten. Voor de grote finale komen een olifant, een paard en een leeuw de arena binnen! 

C004 Hide and seek - Safari


Leeftijd: vanaf 7 jaar

Kijk uit wat je doet tijdens deze Safari! Leg de 4 puzzelstukken op het spelbord, zodat er van elke soort evenveel dieren zichtbaar blijven als er op de opdracht staan. Logisch denkspel voor jong én oud met 48 opdrachten van heel makkelijk tot razend moeilijk. Aantal onderdelen: 1 Spelbord 4 puzzelstukken 1 opdrachtenboek

C005 Dreumes DUPLO-set

Leeftijd: 1 - 3 jaar

Geheel nieuwe 'Bouwen en Slepen' set waarmee peuters creatief kunnen experimenteren en spelen! De extra-grote LEGO DUPLO stenen vormen de perfecte kennismaking met creatief bouwen voor peuters.

Aantal onderdelen: 52

C006 Puzzel danseresje met bloem

Leeftijd: vanaf 4 jaar

Wat zijn die danseresjes toch mooi en hoeveel staan er nu eigenlijk op de puzzel? Maak deze puzzel en bewonder hem daarna eens goed!Door de goede kleurstelling is het maken van deze puzzel voor kleuters goed te doen. Aantal onderdelen: 36 stukjes

C007 Smartmax basic

Leeftijd : vanaf 1 jaar 

Reuzegrote magnetische staven en bollen, makkelijk te hanteren. Kennismaking met magnetisme en zwaartekracht. Vormen en kleuren leren. Ruimtelijk inzicht ontwikkelen. Vormen en structuren bouwen.  

C009 Puzzel Pinokkio

Leeftijd: vanaf 5 jaar

Met deze puzzel leg je 3 scenes uit het verhaal van Pinokkio neer. Prachtige puzzel waarbij de doos alleen al uitnodigt tot puzzelen!

Aantal onderdelen: 50 stukjes

C010 Puzzel Ridder bij de Draak


Leeftijd: vanaf 4 jaar

De doos ziet er al spannend uit, maar als je eenmaal aan deze puzzel begint wil je de draak en de ridder zo snel mogelijk afpuzzelen.
Als de puzzel af is kun je er nog mooie verhalen bij bedenken, want wat zie je allemaal op de tekening?

Aantal onderdelen: 36 stukjes

C011 Maxi LOCO – Verkeersexamen en Spelling

Leeftijd: 7 -12 jaar

Het allerleukste leerspel
Met Loco Maxi oefenen kinderen op een andere en leuke manier met wat ze op school geleerd hebben. Met dit unieke spelsysteem kunnen kinderen zelf controleren of ze de opdrachten goed hebben gemaakt.
Aan het eind van de basisschool doen veel kinderen in Nederland het verkeersexamen van Veilig Verkeer Nederland. Met de opdrachten in dit boekje oefent je kind alle relevante onderwerpen van dat examen.

C012 Kapla + boek

Aantal onderdelen: 41 20 plankjes rood 20 plankjes oranje 1 instructieboek nr 22

C013 Duplo Brandweerauto

Leeftijd: 2 - jaar

Blus alle brandjes in huis met 3 brandweermannen en auto met ladder

 

C008 Boeket maken

Leeftijd: 3+

Ontwikkelt de fijne motoriek en creativiteit. Het kind zal zijn verbeelding kunnen gebruiken om talrijke boeketten te realiseren.

C014 Laser Pegs – Oceans

Leeftijd: vanaf 5 jaar

Ga op een reis door de oceaan met deze 6 in 1 set van LaserPegs. Met deze set kan je maar liefst 6 unieke oceaanbewoners creëren, deze fantastische en leuke set is ontwikkeld in samenwerking met National Geographic. LaserPegs Oceans is leuk, kleurrijk en bovenal leerzaam. Zoals alle bouwsets van LaserPegs kunnen ook deze oceaandieren allemaal verlicht worden, hierdoor zijn ze in het donker nog mooier!
 

C015 Puzzel tuinierende slak

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Met deze puzzel en alle kleine details die erop te zien zijn is de puzzel goed te maken voor beginnende puzzelaars. De mooie vormgeving van de puzzel zorgt ervoor dat als je de puzzel gemaakt hebt je hem nog even goed kunt bewonderen, want wat staat er nu allemaal op?

Aantal onderdelen: 24 stukjes

C016 Smartmax Bloemen

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Met deze set set kan je een hele variatie aan mooie bloemen maken! De bloemblaadjes zijn magnetisch zodat je ze in verschillende laagjes kan samentellen! De bloemen kunnen op 101 manieren gecombineerd worden, waarbij dezelfde logica gebruikt wordt als bij de staven: Alleen de juiste kleurcombinaties trekken elkaar aan! Bovendien kunnen ze worden gecombineerd met alle bestaande SMARTMAX® sets. 

C017 Xoomy

Leeftijd: 7+

De Xoomy Tekenmachine heeft de vorm van een praktische koffer, al het materiaal kan daarin worden opgeborgen en meegenomen. Met de films kun je meer dan 200 afb. naar keuze combineren en grappige tafereeltjes maken. Het leuke is dat met behulp van de LED zoomlamp alle elementen tot 2 keer toe vergroot kunnen worden. Laat je fantasie de vrije loop!

C018 Hello Kitty huis

Leeftijd: vanaf 1,5 jaar

In het Hello Kitty Huis beleeft het schattige poesje Kitty de leukste avonturen met haar vriendjes en vriendinnetjes. Ze gaan lekker buiten in het zonnetje zitten en als ze moe zijn gaan ze slapen. Maak nu je eigen Hello Kitty verhaal met het Hello Kitty Huis. De set is 59-delig en bestaat uit losse onderdelen en wordt met 3 Hello Kitty figuren geleverd. De onderdelen van deze set passen ook op de normale Duplo stenen.

C019 Malle Magnetische Gezichten

Leeeftijd: 3+

Met dit grappige boek kunnen kinderen honderden hilarische gezichten maken!

De keuze uit 36 verschillende monden, neuzen en ogen maakt het mogelijk om wel heel erg malle personages te creëren….

C020 Fantacolor

Leeftijd: vanaf 2 jaar

Zijn eerste mozaïek om kleuren te combineren is van KicoNico. Grote, aangepaste stukken om de ontwikkeling van de handigheid te bevorderen. Ze kunnen 16 voorbeeldmodellen maken door de gekleurde fiches op de vakjes met dezelfde kleur te leggen. Met handvat, veiligheidssluiting en 2 pootjes om het blad recht te zetten en de werkjes te tonen. Aantal onderdelen: 1 koffer, 2 rode pootjes, voorbeeldvellen, 48 fiches(12 blauw, 12 geel, 12 rood en 12 groen)

C021 Ordeningsspel – Beestachtig Telplezier

Leeftijd: vanaf 1,5 jaar

1, 2, 3 of 4, hoeveel slakken zie je hier?
De kinderen ordenen de houten plankjes en leren zo de hoeveelheden van 1 tot 5 kennen en onderscheiden. Daarna wordt het onderste stuk van het legplankje eraan gepuzzeld. Hierop staan voor de kinderen het bijpassende getal en de hoeveelheid stippen aangegeven.
 

C022 Natural World City

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Bouw je eigen stad! Koffertje dat je kan omvormen tot een stadscircuit met personages, straten om aan te leggen en openbare voertuigen. Alles van hout! Basis van duurzaam hout. Een volledige wereld die de verbeelding prikkelt. Aantal onderdelen: 11 circuitstukken om het circuit op de koffer te verlengen, 1 brandweerwagen, 1 brandweerman, 1 politiewagen, 1 politieagent, 1 wegversperring, 1 benzinepomp, 2 verkeerssignalen.

C023 To Be… Car Service

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Met dit monteurskoffertje kun jij alle auto’s in je huis maken en wie weet wat nog wel meer!Ga aan de slag met de koffer en kom erachter hoe handig jij bent. En mocht je het repareren nog moeten leren… geen probleem met deze gereedschapskoffer.Aantal onderdelen: 171 moersleutel 1 tang 1 boormachine met 1 boorkop1 hamer 3 pluggen 3 schroeven met moeren1 veiligheidsbril 1 boekje 1 gereedschapskist1 handvat met 2 verwisselbare schroevendraaiers (ook voor de boormachine)

C024 Geomag

Leeftijd:vanaf 7 jaar

Geomag is een ingenieus en toch eenvoudig constructiesysteem met magnetische staven en verchroomde, stalen bollen. Met Geomag maak je oneindig veel geometrische figuren, alle denkbare structuren, groot of klein, knappe tweedimensionale en realistische driedimensionale constructies. 

C025 Kinderfeestjes Kist


Leeftijd: vanaf 4 jaar

Inhoud:
• Ballengooi Jungle. Een nieuwe variant van het ouderwetse blikwerpspel. • Bowlingspel. Lukt het jou om een spare of strike te gooien? • Ringwerpen. Wie gooit de meeste punten?• Zaklopen. Race tegen elkaar ! • Jeu de Boules. Wie rolt de bal het dichtst bij de startbal? • Hinkeltwister. Voor hilariteit is dit spel altijd goed.

C026 Magnetics Mickey Mouse

Leeftijd: 3 -8 jaar

Met Magnetics creëer je je eigen, unieke wereld met je favoriete figuren! Het is een uniek concept, omdat het geen spel is maar ook geen puzzel. Magnetics zorgt keer op keer voor urenlang speelplezier!
Onderdelen: 28 Disney-magneten, 1 magnetisch bord.

 

C027 Houten puzzel kasteel

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Bouw keer op keer een ander kasteel door de blokken anders op de houten pinnen te zetten

C028 MegaBloks Bouw en Leer Tafel

Leeftijd: 1 – 5 jaar

Deze 3-in-1 speeltafel is gemakkelijk mee te nemen en biedt opbergruimte. De speeltafel bevat First Builders blokken, 1 voertuig en 1 figuurtje. Dit speelgoed is speciaal ontwikkeld om de creativiteit van uw kind te stimuleren. Aantal onderdelen: 78

C030 Camelot Junior

leeftijd: 4 - 9 jaar

Een romantische uitdaging met Camelot Junior! Bouw een weg zodat de ridder en prinses bij elkaar kunnen komen. De ridder en prinses kunnen enkel over een muur of trap lopen. Ze kunnen dus niet springen of klimmen.Camelot Jr is een unieke puzzel waarbij je logica, ruimtelijk inzicht en fijne motoriek combineert om de oplossing te vinden.

C031 Berg Moov Street Kit

Leeftijd : 5 - 12 jaar

Maak met behulp van de handleiding en de diverse onderdelen maar liefst 10 verschillende bouwwerken! Wat de MOOV extra leuk maakt is dat je zelf ook kunt bedenken wat je gaat bouwen. Je hebt geen gereedschap nodig en als je iets anders wilt maken is het model gemakkelijk te demonteren.
 

C032 Zolotopia

Leeftijd : > 5 jaar

Maak je eigen fantasiedieren met de diverse foam en kunststof onderdelen.

Aantal onderdelen: 1 ronde doos met deksel, 16 foam onderdelen
1 ovaal plastic vel, 9 ogen, 10 insteek basis onderdeel
8 stekers, 23 staven
 

C033 Squigz

Leeftijd : > 3 jaar

Kleine zuignapjes in meerdere kleuren om ontelbare verschillende bouwsels mee te maken.

Aantal onderdelen: 50
6 oranje met 1 zuignap, 14 blauw met 2 zuignappen, 12 groene met 2 zuignappen
6 paarse met 2 zuignappen,4 geel met 3 zuignappen, 4 rode met 3 zuignappen
2 donker blauwe met 4 zuignappen, 2 witte met 6 zuignappen
 

C34 Vormensorteerset

Leeftijd : > 2 jaar

Leuke vormenpuzzel met diverse vormen, kleuren en patronen.
Aantal onderdelen: 19
1 bord, 3 groene driehoeken, 3 groene ringvormige blokken
3 blauwe 8 hoeken, 3 blauwe ringvormige blokken
3 rode vierkanten, 3 rode ringvormige blokken

C035 Pompom – Magnetische Rekendoos

Leeftijd: 4 - 6 jaar

Jouw kleuter maakt op school kennis met getallen. Met deze rekendoos kunnen kinderen getallen herkennen, leggen en tellen. Als je kleuter al iets verder is, kan hij zelfs sommetjes maken.
Je kind legt een werkblad in de deksel van de rekendoos. Vervolgens legt hij de magneetjes op het gekozen werkblad. Doordat de doos magnetisch is, hoef je niet bang te zijn dat je kind de losse stukjes verliest.
Rekenen is nog nooit zo leuk geweest!
 

C036 Hubelino Knikkerbaan

Leeftijd : 4 – 12 jaar

Met deze knikkerbaan van Hubelino kan je de mooiste glijbaan maken in heel veel variaties. Het is een aanvulset op je eigen Duplo stenen. Voeg de Trechter van Hubelino toe aan je knikkerbaan. Laat de knikkers rondtollen en ze vervolgens wegschieten met deze uitbreiding en maak je knikkerbaan nog nét een stuk toffer.

C038 Barbapapa vloerpuzzel

Leeftijd : 3 – 6 jaar

Grote vloerpuzzel in een mooie opbergdoos. De puzzel is gemaakt van stevig karton, met puzzelstukjes in de vorm van onder andere een weg, een lantaarnpaal en een stoplicht.
 

C039 Borstelblokjes

Leeftijd : 2+

Vroeger was NOPPER de naam van dit constructie speelgoed waarvan de blokjes heel eenvoudig op elkaar passen. Tegenwoordig heet het borstelblokjes. Met dit constructie materiaal kan je al vanaf 2 jaar leuke dingen bouwen omdat het zo eenvoudig in elkaar past. 

 

C040 MagnaDisc Dubbel

Leeftijd : 4+

Doel van het spel is om zo snel mogelijk de magneetringen te stapelen volgens een voorbeeldkaart. Hierbij gaat het niet alleen om de kleur, maar ook om de juiste stand van de magneet, waarmee de afstand tussen de schijven wordt bepaald. Afstoten of juist aantrekken van de magneten. 

C041 Gizmos tandwielset

Leeftijd : 7+

Deze set bevat verschillende maten tandwielen, maar ook spiralen en veren om de meest vreemde constructies mee te maken. Je maakt de meest vreemde bewegende constructies en krijgt steeds meer inzicht in hoe het ene ding het andere ding in beweging zet. 

C042 Box’n Balls

Leeftijd : 6+

Met de 8 houten kubussen en de 8 balletjes kun je rollen, stuiteren, stapelen, gooien, mikken en nog veel meer. Op de zijkant van elke kubus staat een basis spelvorm uitgelegd. Wanneer je de basisspelletjes onder de knie hebt, kun je nog veel spelmanieren bedenken.

C043 Experimenteren met buizen

Leeftijd : 2 – 5 jaar

Kinderen zijn er dol op te onderzoeken hoe dingen werken, en met deze set kunnen ze al hun ideeën uitproberen door te onderzoeken, te testen en te bouwen.
 

C045 Opsteekspel - Dierlijke Vrienden

Leeftijd: vanaf 1,5 jaar

Kleine bouwmeesters kunnen de kleurrijke houten stukken naar believen samenvoegen tot drie grappige dieren of er een heel lang dier mee maken. Welke kop krijgt het grote dier? Dat is altijd opnieuw heel leuk en bevordert de fijne motoriek.

C044 Grote sjablonen

Leeftijd : 3+

Deze sjablonen zijn wel 42 x 32,5 cm! Daarmee passen ze precies op een A3 papier. Maar ze zijn ook zeer geschikt om te gebruiken op bijvoorbeeld een schoolbord of schoolplein.

 

C046 Duplo Treinset + spoorwegbrug

Leeftijd: vanaf 2 jaar

Omschrijving: Superleuke grote baan met div. huizen en poppetjes. Trein met 4 wagons en een mooie spoorwegbrug erbij.

C047 Rijgspel - Tinas Tuinhuisje

Leeftijd: vanaf 2 jaar

Bij dit rijgspel mogen de kleintjes meebeslissen: de plankjes kunnen naar believen op het huisje worden geregen. Zo ontstaat langzaam maar zeker een prachtig tafereeltje.

C048 DUPLO – Mijn eerste wagens en trucks

Leeftijd : 1,5 - 5 jaar

Jonge kinderen kunnen allerlei wagens bouwen door combinaties te verzinnen van de onderstellen metwielen en de vrolijk gekleurde stenen met LEGO DUPLO Mijn eerste wagens. 

C049 DUPLO – Kampeer avontuur

Leeftijd:  2 – 5 jaar

Bouw je eigen camping met deze set. Op de camping beleef je iedere dag nieuwe avonturen! De set bevat 3 figuren, een auto en een caravan om zelf op te bouwen, een strandhoekje en een barbecuezone, inclusief stenen met opdruk. Maak een kanotochtje op het meer, speel op het strand en maak een heerlijke maaltijd klaar op de barbecue. Zet de figuurtjes aan de tafel voor het avondeten en laat ze daarna heerlijk slapen in de caravan, zodat ze de volgende dag fris ontwaken en weer op pad kunnen!

050 DUPLO - Sofia het prinsesje

Leeftijd:  2+

Beleef talloze koninklijke avonturen met het Disney Sofia het Prinsesje Koninklijk kasteel in de magische wereld van prinses Sofia! Sofia gaat samen met haar stiefzus, prinses Amber, graag op verkenning in het koninklijke kasteel, waar prinsessenpret en magische verrassingen om elke hoek te vinden zijn. Speel met Clover het konijn in de troonzaal, ontdek de schatkist in de kelder en zet je beste beentje voor op de draaiende dansvloer.

C051 Magische Puzzel - Spookhuis

Leeftijd: 4 – 8 jaar 

Originele en speelse puzzel met vrolijke kleuren en verstopte personages en voorwerpen onder een zwarte laag. Door de warmte van de vingers komt hetgeen je zo graag wilt zien, snel tevoorschijn. Na enkele seconden wordt de afbeelding weer zwart. De onregelmatige omlijningen van de stukken maken het moeilijker.

C052 Perplexus Original

Leeftijd: 8+

Het doel van het spel is om het balletje te manoeuvreren (langs de genummerde paden) door een 3D-doolhof in een plastic bol. Maar let op de helse spiraal en de helling van gevaar!

Enkel wie beheersing en geduld uitoefent, zal slagen in dit spel!

C053 Edulovormen

Leeftijd: 3+

Edulo vormen is een spel met een oplopende moeilijkheidsgraad om speels en eenvoudig kennis te maken met geometrie. Principe: het kind verzamelt de stukken volgens de aanwijzingen en maakt de afbeelding na op het model of naast de kaart.

C054 Technico Hout Expert

Leeftijd: 3+

Kleine timmermannen kunnen de bouwkits al schroevend in elkaar steken.

C055 Weg-puzzel

Leeftijd: 3+

Maak je eigen weg voor je auto’s en gebruik de verkeersborden om het verkeer goed te regelen.

C059 Funny Bricks

Leeftijd: 4+

Bouw zelf met deze stenen een netwerk van draaiende tandwielen. Gebruik je fantasie en probeer uit hoe je alles kunt laten draaien.

C061 Primo duplo

Leetijd: 6 maanden

Lekker bouwen voor de allerkleinsten, met o.a. diverse rammelende dieren, flexibele rups.

C062 Playmobil 123 boerderij

Leeftijd: vanaf 2,5 jaar

Leuke boerderij voor de kleinsten

C066 Brio treinset

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Houten treinset, nodigt uit tot veel uren treinplezier

C070 Dino pret duplo

Leeftijd: 1,5 - 5 jaar

Altijd polulair bij kleine kinderen zijn dino's! LEGO DUPLO Dino's is een serie van kinderen vanaf 2 jaar.

C072 Vorkheftruck

Vanaf 4 jaar

Verplaats de spullen naar waar je wil

C073 Smart Max Sterke Voertuigen

Leeftijd: 3-5 jaar

Met deze uitgebreide set kan je een heel wagenpark samenstellen!
Maak een graafmachine, een bulldozer, een wagen met ladder, een heftruck, een sleepwagen, een takelwagen, een pick-up of een laadwagen!
De cabines, graafarmen, wielen en andere opzetstukken kunnen makkelijk op de magnetische staven worden vastgeklikt.
Alle onderdelen kunnen worden gecombineerd met alle bestaande SMARTMAX® sets.
Samen met de staven en de metalen ballen, zorgen ze voor heel wat mogelijkheden.

C076 Bosvriendjes

Leeftijd: 1,5 - 5 jaar

Basisset met een boom, bij, bloemen en diverse bosvriendjes.

C080 Bambino Loco

Leeftijd: 3-5 jaar

Samen met papa of mama kun je nu al vanaf 3 jaar met de Loco spelen. Er staan speciale opdrachten in deze boekjes voor peuters, met diverse moeilijkheidsniveau's.  

C082 Megabloks kar + stenen

Leeftijd: vanaf 1 jaar

Bouw kastelen, huizen of wat je maar wilt met de blokjes die in een handige kar zitten.