Buitenspeelgoed

Hier kunt u al het speelgoed vinden dat buiten gebruikt kan worden.

B001 Swing & Catch

Leeftijd :  6+

Een net met 2 handvatten om de bal op te gooien en te vangen. Je gooit de bal niet omhoog, maar je wipt hem. De bal ligt in het netje en dan trek je met een snelle beweging de 2 handvatten uit elkaar. Dan springt de bal omhoog. Je kunt het in je eentje doen of met meer personen en dan naar elkaar overspelen.
 


B003 Skatebeschermset

Met knie- elleboog- en polsbeschermers Aantal onderdelen: 6: 2 kniebeschermers 2 elleboogbeschermers 2 polsbeschermers. Te lenen bij B006, B008 en B012, B024, B028

B004 Skatebeschermset

Te lenen bij B006, B008 en B012, B024, B028

 

 

 

 

 

 

B007 Junior Space Scooter

Leeftijd: 5+ 

Deze stoere step is de nieuwe sensatie onder kinderen op de straten en het schoolplein. De Space Scooter Junior is voorzien van een cool design. De scooter is eenvoudig in te klappen zodat je deze makkelijk kan opbergen of meenemen op reis.  

De Space Scooter is geschikt tot een gewicht van ca. 60 kilogram. Voorzien van een handrem. Stevig materiaal met goedkeuring voor gebruik in EU-landen. Anders dan bij de normale Space Scooter kun je de Space Scooter Junior niet op de gewone stepstand zetten. 


B006 Vis en Spetter - Watertafel

leeftijd: 2 tot 6 jaar

Met deze watertafel kunnen kleine vissers kleurrijke vijverbewoners vangen en tellen in hun eigen achtertuin! De kleintjes kunnen naar hartenlust vullen, gieten en spetteren om waterpret nog leuker te maken! Vul de vissenkom met water en zie hoe het water omlaag klettert, of probeer de beestjes op het lelieblad terecht te laten komen. Inclusief 10 accessoires voor volop waterpret!
 

B008 Eenwieler fiets

Leeftijd: vanaf 5 jaar

Oefen voor het circus en probeer eens op deze eenwieler te rijden. Voor extra balans zitten er 2 kleine wieltjes aan de voorkant en een groot wile aan de achterkant met een handgreep.

B009 Reuze Domino

Leeftijd: vanaf 6 jaar

Met dit foam domino spel kun je buiten samen met 3 anderen een spannend spel domino spelen. Weer eens wat anders dan binnen op een tafel! Aantal onderdelen: 28 28 foam domino 'stenen'

B010 Plasmacar Rood

Leeftijd: van 2 - 8 jaar

Trappen, steppen of duwen is niet nodig! En juist dat maakt de Plasmacar uniek en spannend voor kinderen. Een eenvoudige draai aan het stuur zorgt ervoor dat je vooruit komt, zonder ook maar één voet aan de grond te zetten…..! Dit is niet alleen heel erg leuk, maar verbetert ook de balans en coördinatie van kinderen.
Het unieke ontwerp zorgt voor optimale stabiliteit waardoor kinderen zich op een veilige manier kunnen voortbewegen en uiterst wendbaar zijn. De Plasmacar is geschikt voor gebruik zowel binnen- als buitenshuis.

B011 Springkasteel

Leeftijd: niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. 
In de bibliotheek reserveren van te voren of per telefoon. Te leen van za tot za en de kosten zijn € 7,50 per week. Breng het pretpark naar je eigen tuin! De glijbaan is voorzien van zijranden en het springgedeelte is voorzien van deuren en zijwanden. Pak het kasteel uit de draagtas en sluit de opblaas-motor aan op het stroomnet. Binnen twee minuten staat je springkasteel overeind en springen de kinderen een gat in de lucht. Het spingkasteel heeft een formaat van a. 310 x 244 x 147 cm. Het maximale gewicht voor op het kasteel is 45 kilo. Incl. 8 haringen, opblaasmotor en draagtas.

B012 Inline skates

Maat: 32 - 36

Deze skates zijn verstelbaar voor maat 32 t/m 36. Ze zijn zwart/grijs/rood met blauwe gespen

B013 EzyRoller

Leeftijd: 4 - 9 jaar
Het kind neemt allereerst plaats op de comfortabele stoffen zitting en plaatst zijn of haar voeten op de stang. Nu de benen op en neer bewegen met de voeten op de stang en zie...de EzyRoller begint al te rijden! Oefening baart kunst, er kan een snelheid worden gehaald van wel 15 kilometer per uur.

B014 Loopfiets

Leeftijd: vanaf 2 jaar

Omschrijving: Leuke kleine loopfiets om het evenwicht te leren bewaren. Kan ook als step gebruikt worden.

B015 Trampoline met steun

leeftijd: vanaf 2 jaar

Trampoline springen is leuk, maar moet vooral ook veilig zijn. Ook bij hoger springen blijft de trampoline stabiel en kan onmogelijk kantelen. Gezien de compacte afmetingen is deze trampoline zowel binnen als buiten te gebruiken. De Jump4Fun kindertrampoline is goed voor de ontwikkeling van het evenwichtsgevoel, de motoriek maar ook het zelfvertrouwen van uw kind. Uw kind gaat meer bewegen. Het handvat van de trampoline kan er desgewenst afgehaald worden.


B016 Glijbaan

Leeftijd: 1,5 - 4 jaar

Voor de allerkleinsten is er deze gemakkelijk opvouwbare glijbaan. Met extra profiel op de treden en geïntegreerde handgrepen.

B017 Swingball

Leeftijd: vanaf 6 jaar

Geleverd in superhandige kunststof draagbox die tevens dient als voet. Rackets, paal en bal eruit, water of zand erin en spelen maar! Of je nu een betegelde binnenplaats hebt of op het strand wil spelen? Alles kan met de Swingball All Surfaces tennistrainer. Dus ook binnenshuis te gebruiken! De handige draagbox is meteen de voet.

Aantal onderdelen:1 draagbox (alle onderdelen kunnen hierin) 2 rode rackets 3 grijze staven 1 touw met tennisbal eraan vast

B018 Fiets Puky - Geel

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Lichaamslengte: vanaf 95 cm Fietsje met zowel terugtraprem als handrem.
Leuk fietsje om je eerste fiets-meters mee af te leggen. Fiets met vlag, bel, Puky-stootkussen bij stuur, reflector bij voorstang, fiets-standaard, handrem en 2 zijwielen

B019 Step Puky - Groen

leeftijd: vanaf 5 jaar

Lichaamslengte: vanaf 105 cm.
Mooie groene step met handrem.
Groene step met handrem, bel, stootkussen en step-standaard.

B020 Loopfiets

Leeftijd: vanaf 1 jaar

Je eerste loopfiets met 4 wieltjes zodat je stabiel kunt rijden

B021 Graafmachine met Kruiwagen

Leeftijd: vanaf 4 jaar

Nú kun je samen met anderen aan de slag in de zandbak met deze complete constructie-set. De set bestaat uit een graafmachine en een kruiwagen, beide van metaal! 


B022 Trapauto New Beetle

Leeftijd: 2 - 5 jaar

Volkswagen New Beetle - eigentijds design geïnspireerd op de beroemde Kever. De Volkswagen New Beetle wordt gekenmerkt door zijn ronde lijnen en harmonische vormgeving. Samen met zijn grote ronde koplampen een uiterst vrolijke verschijning. Gemaakt onder licentie van Volkswagen.

B023 Aluminium stelten

Leeftijd: vanaf 5 jaar

Stelten gemaakt van stevig materiaal en in hoogte verstelbaar. Voorzien van zachte handvatten. Geschikt tot een gewicht van 50 kilogram. Afmeting: lengte stelten op de hoogste stand 145 cm

B024 Inline Skates

Maat 32

Viper, zwart met rode gespen

B028 Waveboardstep

Geschikt voor: 3 tot 5 jaar

B029 Waterplay Niagara

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Deze zeer uitgebreide set is uitgerust met echte hoogteverschil ! Pomp meegeleverd !! Een stroomversnelling en een innovatieve stromingsversneller, die omhoog en omlaag geplaatst kan worden. Bij deze NIAGARA waterfall kan een stoere watervliegtuig natuurlijk niet ontbreken. Afmetingen artikel: 130x90x22cm Merk: BIG

B030 Loopfiets 2+

Leeftijd: vanaf 2 jaar

Voor de kleinsten die ook op zo’n stoere loopfiets willen.

B031 Skelter

Leeftijd: vanaf 6 jaar
Snel, sneller, snelst. De BERG Rally heeft super mooie velgen met luchtbanden, zodat je niet alleen heel snel, maar ook comfortabel over de weg raast! Voor de deur, in de straat of op je favoriete veldje. Houdt samen met je vriendjes competities. De Rally is compact en simpel op te bergen. 

 

B033 Loopfiets Puky - groen

Leeftijd: tot 3 jaar

Loopfiets voor de allerkleinsten. Een goede start om te gaan oefenen met je evenwicht bewaren

B034 Smart Trike Breeze - Rood

Omschrijving:
10-15 maanden: Als je kindje in deze fase nog behoefte aan extra steun en stevigheid. Hierdoor is het dan ook fijn om de zijleuningen van het fietsje. Met de stuurstang kan jij zelf de driewieler duwen en sturen.
15 maanden – 2 jaar: Jij kan nu zelf kiezen of jouw kindje mee kan trappen. Met de stuurstand kan er indien nodig met een druk op de knop nog bijsturen. De zij- en rugsteunen kunnen nu ook worden verwijderd.
Vanaf 2 jaar: Als jouw kindje klaar is om zelf te fietsen op de driewieler kan jij de stuurstang weghalen en kan jouw kindje zelfstandig meefietsen!

B035 Pedalo Classic

Leeftijd: vanaf 4 jaar
Een Pedalo is een behendigheidsspelletje met twee plankjes en zes wieltjes waarop men staat. Door gecoördineerd het gewicht van de linker- naar de rechtervoet te verplaatsen (en omgekeerd) kan men een voor- of achteruitgaande beweging in gang zetten. Dit komt door de krukas-opstelling van de plankjes ten opzichte van de wielen.

 

B036 Waveboard

Leeftijd : > 3 jaar
Waveboarden is skaten, surfen en snowboarden in één! Door een natuurlijke vloeiende lichaamsbeweging krijgt het waveboard vaart. Het is net alsof je aan het snowboarden of surfen bent, maar dan op straat. Je drijft het waveboard dus met je eigen lichaamsbeweging aan zonder dat je voeten de grond raken. Je hoeft niet meer af te zetten.

 

B037 Buitenset

Leeftijd : 6+
Diverse materialen om samen een spel te doen, of je behendigheid te oefenen. 39 Onderdelen: 6 komeetballen 10cm diameter; 2 diabolo’s (diabolo met 2 stokjes verbonden met touw) met boekje; 6 chinese borden & 6 stokjes; 6 estafette stokjes; voetbal maat 4; softballbat met 2 ballen; 6 jongleerballen; 2 opvouwbare voetbaldoelen in hoes

 

B038 Buzzy Berg

Leeftijd : 2+
Hij is klein, hij is mooi, hij is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar! Leren trappen was nog nooit zo makkelijk! Met de BERG Buzzy doe je de eerste trapervaring op. En door het verstelbare stuur en zadel groeit de BERG Buzzy met je mee. Erg stabiel en veilig door de vier EVA banden die nooit lek gaan. Wil je meteen met deze bolide wegrijden? Trappen en rijden maar!  


B039 Slak balansbord

Leeftijd : 3+

Ga op het balansbord staan met je blote voeten en beweeg de bal naar het middelpunt.

Maximaal gewicht van 80kg!

 

B040 KUBB

Leeftijd : 12+

Vikingschaakspel
Het spel kan 1 tegen 1 gespeeld worden, maar ook in teams van meerdere personen. In de competitie speelt men 6 tegen 6.
Het speelveld bakent men af met de 4 hoekstokken. Elke team zet 5 torens op de achterlijn. De koning zet men in het midden. De bedoeling van het spel is om met de stokken alle torens van het andere team om te gooien. Uiteindelijk wint het team dat de koning om gooit!