Codeclub Oostland

Ontdek de wereld van de toekomst!

Codeclub Oostland zijn mediawijze middagen voor kinderen van 8 - 14 jaar met wisselende inhoud in vestiging Berkel en Rodenrijs en vestiging Pijnacker. Tijdens Codeclub Oostland maken kinderen kennis met de digitale wereld en allerlei mogelijkheden en leren zij zelf computational thinking, onderdeel van de 21e-eeuwse vaardigheden die belangrijk zijn om mee te kunnen in de maatschappij. In november biedt de Codeclub:

1. LEGO WeDo 2.0. Voor jongens én meisjes heeft LEGO een methode waarbij je zelf een kleine robot bouwt: LEGO WeDo. De kleurrijke bouwwerkjes, zoals grappige dieren of voertuigen, nodigen uit om de eerste stappen van het programmeren te zetten en als hij af is, kun je hem besturen met een app.

2. Repair Kid. Vind je het leuk om te onderzoeken hoe apparaten eigenlijk in elkaar zitten? En er daarna weer iets anders mee in elkaar te zetten? Met allerlei restanten kun je kunst maken, echt helemaal NIETS hoeft te worden weggegooid. Na afloop mag je je kunstwerk meenemen naar huis.  

Aanmelden

Aanmelden is verplicht, vol is vol! Aanmelden kan via onderstaande knoppen.

Toegang is €3,50  per persoon.

Woensdag 14 november 2018: UITVERKOCHT!
Locatie: vestiging Berkel en Rodenrijs, Nieuwstraat 25
Tijd: 14.00 tot 16.30 uur

Woensdag 21 november 2018:
Locatie: vestiging Pijnacker, Julianalaan 47
Tijd: 14.00 tot 16.30 uur

Leeftijd: 8 - 14 jaar