Primair Onderwijs

Voortgezet Onderwijs

 • Geel, Kleuren

  Sarah Schuette

  Onze aarde is vol kleuren. In dit boek lees je alles over geel. Weet jij waar je deze kleur allemaal tegen komt? Geel is overal! In de natuur, in het verkeer, op school en zelfs bij jou in huis! Leer aan de hand van een leuke activiteit hoe jij zelf de kleur geel kunt maken.

  E-book

  Bekijk details van Geel, Kleuren

 • Friet in de kliniek

  Marit Brugman

  Positief verhaal over de strijd tegen anorexia. Friet in de kliniek is het autobiografische boek van Marit Brugman over haar herstel van anorexia. In tegenstelling tot de vele boeken die eerder over de ziekte zijn verschenen, wordt in Friet in de kliniek op een positieve, hoopgevende manier het proces van beter worden beschreven. Met de nodige zelfspot...

  E-book

  Bekijk details van Friet in de kliniek

 • Robot-kampioenen, Robots in actie

  Kathryn Clay

  Ontwerpers maken robots waarmee ze wedstrijden doen. Sommige robots voetballen tegen elkaar, andere doen aan gewichtheffen, boksen of vechtsporten. Maar er zijn ook wedstrijden voor muziekrobots en reddingsrobots. Lees er alles over in Robot-kampioenen.

  E-book

  Bekijk details van Robot-kampioenen, Robots in actie

 • Kaartentrucs - Geheimen van de goochelkunst

  Stephanie Turnbull

  Maak indruk op je vrienden met deze spectaculaire verzameling kaartentrucs. De duidelijke instructies leggen je uit hoe je raadt welke kaart je publiek in gedachten heeft, hoe je vier azen achter elkaar uit een kaartspel trekt en hoe je een door het publiek gekozen kaart uit een kaartspel laat springen.

  E-book

  Bekijk details van Kaartentrucs - Geheimen van de goochelkunst

 • Zuidelijke Oceaan

  Louise Spilsbury, Richard Spilsbury

  * Wat is een gletsjer? * Wie wonen er al 4000 jaar in het noordpoolgebied? * Waarom heeft een ijsbeer het niet koud? De Noordelijke IJszee is dan wel de kleinste oceaan, maar op de bodem liggen huizenhoge bergen. Ga mee op reis naar de Noordpool en ontdek welke mensen en dieren er in de ijzige kou overleven.

  E-book

  Bekijk details van Zuidelijke Oceaan

 • Close-up trucs - Geheimen van de goochelkunst

  Stephanie Turnbull

  Maak indruk op je vrienden met deze spectaculaire verzameling close-up trucs. De duidelijke instructies leggen je uit hoe je een glas door de tafel laat smelten, hoe de beroemde truc met de beker en de balletjes werkt, hoe je munten laat verdwijnen, en nog veel meer.

  E-book

  Bekijk details van Close-up trucs - Geheimen van de goochelkunst

 • Expeditie sneeuw - Outdoor avontuur

  Neil Champion

  Snowboarden en skiën zijn enorm populaire wintersporten. Van besneeuwde hellingen afzoeven is voor veel mensen een uitdaging. In dit boek kom je alles te weten over deze avontuurlijke sporten. Je leest welke uitrusting je nodig hebt en hoe je voor je veiligheid zorgt, ook in barre weersomstandigheden. Er staan in het boek ook waargebeurde verhalen over...

  E-book

  Bekijk details van Expeditie sneeuw - Outdoor avontuur

 • Lichaamsdelen van zoogdieren

  Clare Lewis

  In de serie Onder de loep leer je veel over de lichaamsdelen van allerlei groepen dieren. In elk boek wordt uitgelegd hoe de verschillende lichaamsdelen eruitzien en waar ze voor dienen. Je leest en ziet ook hoe lichaamsdelen verschillen tussen diersoorten en hoe ze nodig zijn om te overleven. Dit boek gaat over lichaamsdelen van zoogdieren.

  E-book

  Bekijk details van Lichaamsdelen van zoogdieren

 • Ontdek

  Janneke van Reenen

  Door goed om je heen te kijken kun je veel over de schepping te weten komen. Nog leuker is het om zélf te ontdekken hoe de wereld in elkaar steekt. Dat kan met de proefjes die in dit boek staan. Er staan 35 leuke experimenten in, die je alleen of met elkaar kunt uitvoeren. Door deze proefjes te doen wordt duidelijk: wat zit de wereld om ons heen wonderlijk...

  E-book

  Bekijk details van Ontdek

 • Oranje, Kleuren

  Sarah Schuette

  Onze aarde is vol kleuren. In dit boek lees je alles over oranje. Weet jij waar je deze kleur allemaal tegen komt? Oranje is overal! In de natuur, in het verkeer, op school en zelfs bij jou in huis! Leer aan de hand van een leuke activiteit hoe jij zelf de kleur oranje kunt maken.

  E-book

  Bekijk details van Oranje, Kleuren

 • Mission Impossible - Overlevers

  Jim Pipe

  Ontmoet mensen die in de wildernis hebben overleefd! De kaders Overlevingsvaardigheden vertellen je over beslissingen die het verschil maken tussen leven en dood. Lees wat je moet doen als je in het oerwoud of in de bergen bent gestrand.

  E-book

  Bekijk details van Mission Impossible - Overlevers

 • Hoe werkt een auto?

  Sarah Eason

  Heb je altijd al willen weten hoe een auto precies werkt? In dit boek ontdek je het allemaal! Je ziet hoe de motor werkt, de versnellingen, de remmen enzovoort. Maar je leest ook hoe de auto is ontstaan, hoe veilig een auto is en hoe auto’s er in de toekomst zullen uitzien.

  E-book

  Bekijk details van Hoe werkt een auto?

 • Paars, Kleuren

  Sarah Schuette

  Onze aarde is vol kleuren. In dit boek lees je alles over paars. Weet jij waar je deze kleur allemaal tegen komt? Paars is overal! In de natuur, in het verkeer, op school en zelfs bij jou in huis! Leer aan de hand van een leuke activiteit hoe jij zelf de kleur paars kunt maken.

  E-book

  Bekijk details van Paars, Kleuren

 • Dit is elektriciteit: Geleiders en isolatoren

  Chris Oxlade

  Dit boek gaat over geleiders en isolatoren. Wat zijn dat en waarvoor gebruiken we ze? Het boek is speciaal voor jou geschreven. De zinnen zijn kort en duidelijk. De foto’s en tekeningen zijn leuk en herkenbaar. Door dit boek leer je veel over geleiders en isolatoren en elektriciteit.

  E-book

  Bekijk details van Dit is elektriciteit: Geleiders en isolatoren

 • Mission Impossible - Stuntteams

  Jim Pipe

  Ontmoet mensen die de dood tarten, voor de lol! De kaders Stuntvaardigheden vertellen je over de trucs die experts gebruiken om ongelooflijke stunts veilig uit te voeren. Lees over koordlopers, ontsnappingskunstenaars, motorspringers en een auto die zeven keer over de kop ging.

  E-book

  Bekijk details van Mission Impossible - Stuntteams

 • Games ontwerpen voor kids voor Dummies (eBook)

  Derek Breen

  Ben je een geboren ontwerper? Is tekenen je grootste passie? Gebruik je vaardigheden dan bij het ontwerpen van games. Het enige wat je nodig hebt zijn dit boek en de gratis programmeertaal Scratch, die je makkelijk kunt downloaden of online kunt gebruiken. In dit boek lees je over simpele programmeertechnieken, verspreid over drie projecten. Deze laten...

  E-book

  Bekijk details van Games ontwerpen voor kids voor Dummies (eBook)

 • De Verenigde Staten, Land inzicht

  Michael Hurley

  In dit boek worden de Verenigde Staten van Amerika bekeken vanuit verschillende invalshoeken. Er wordt gekeken naar de natuur, naar politiek, economie, geschiedenis, onderwijs, cultuur, en zo verder. Het boek staat vol interessante feitjes en prachtige foto’s die typerend zijn voor het land.

  E-book

  Bekijk details van De Verenigde Staten, Land inzicht

 • Keerpunten in de Geschiedenis: De Middeleeuwen

  Charlie Samuels

  Van de 6de tot de 12de eeuw was Europa verdeeld tussen verschillende grote rijken en machtsgebieden. Het oosten werd bestuurd door Byzantium, het oude West-Romeinse RIjk. Een groot deel van het noorden was in handen van de Vikingen. Hun verwanten, de Normandiërs, veroverden Engeland en Sicilië. In Frankrijk en Duitsland heersten de Franken. Dit boek...

  E-book

  Bekijk details van Keerpunten in de Geschiedenis: De Middeleeuwen

 • Expeditie ondergronds - Outdoor Avontuur

  Neil Champion

  Het is reuze spannend en soms zelfs gevaarlijk om ondergronds te gaan. Overal ter wereld vinden mensen het een uitdaging om grotten te verkennen. Ze gaan verder naar binnen en dalen dieper af dan ooit te voren. In dit boek kom je alles te weten over deze avontuurlijke sport. Je leest welke uitrusting je nodig hebt en hoe je diep onder de grond voor...

  E-book

  Bekijk details van Expeditie ondergronds - Outdoor Avontuur

 • Dit is elektriciteit: Elektriciteit gebruiken

  Chris Oxlade

  Dit boek gaat over elektriciteit in het algemeen. Wat is elektriciteit? Hoe werkt het? Het boek is speciaal voor jou geschreven. De zinnen zijn kort en duidelijk. De foto’s en tekeningen zijn leuk en herkenbaar. Door dit boek leer je veel over het gebruiken van elektriciteit.

  E-book

  Bekijk details van Dit is elektriciteit: Elektriciteit gebruiken

Kinderopvang

Openingstijden vandaag