Primair Onderwijs

Voortgezet Onderwijs

 • Het Weer Infographics

  Chris Oxlade

  Kijk uit! Waar viel de grootste hagelsteen? Waar komen de meeste orkanen voor? In de serie Infographics maken nieuwsgierige lezers kennis met deze kleurrijke, leuke en informatieve afbeeldingen. Het weer Infographics gaat over regen, hagel, sneeuw, zon, wind, en nog veel meer weerweetjes.

  E-book

  Bekijk details van Het Weer Infographics

 • De ontdekking van...Noord-Amerika

  Tim Cooke

  Noord-Amerika was al bewoond toen Christoffel Columbus er in 1492 voet aan wal zette. Hij dacht dat hij in Indië was, maar hij had zonder dat hij het wist Amerika ontdekt voor de Europeanen. Die zagen het gebied als hun Nieuwe Wereld, een wereld om rijk van te worden. In de 16e en 17e eeuw waagden steeds meer Europese avonturiers zich de Atlantische...

  E-book

  Bekijk details van De ontdekking van...Noord-Amerika

 • Over engelen, goden en helden

  Janny van der Molen

  Adam, Mohammed, Siddharta, Jezus, Vishnu, Maria, Ganesha... Het zijn allemaal belangrijke figuren uit de vijf grote wereldreligies: christendom, islam, jodendom, boeddhisme en hindoeïsme. Janny van der Molen verzamelde de mooiste en belangrijkste verhalen uit die religies, en Els van Egeraat maakte er prachtige kleurenillustraties bij. De verhalen uit...

  E-book

  Bekijk details van Over engelen, goden en helden

 • Wat leeft er in de rivier?

  John-Paul Wilkins

  In een rivier leven natuurlijk vissen. Maar ook heel andere dieren zoals kreeften, mossels, spinnen en krokodillen. Er leven ook planten. Sommige hebben lange wortels, andere doen het zonder wortels. Alle dieren en planten zijn aangepast aan het leven in en bij het water.

  E-book

  Bekijk details van Wat leeft er in de rivier?

 • Valse trucs - Geheimen van de goochelkunst

  Stephanie Turnbull

  Maak indruk op je vrienden met deze spectaculaire verzameling valse trucs (met attributen). Met behulp van duidelijke instructies, ontdek je hoe je je toverstaf laat krimpen of uit zichzelf laat bewegen, hoe je een magisch luciferdoosje maakt, en nog veel meer.

  E-book

  Bekijk details van Valse trucs - Geheimen van de goochelkunst

 • Indische Oceaan

  Louise Spilsbury, Richard Spilsbury

  * Wat gebeurt er in het moessonseizoen? * Waarom trekken de kustgebieden zo veel toeristen? * Waarom noem je een doejong ook wel een zeekoe? In het warme water van de Indische Oceaan kun je lekker zwemmen, maar pas op voor cyclonen en walvishaaien! Vaar mee door het Suezkanaal en speur in de zeebodem naar olie en mineralen.

  E-book

  Bekijk details van Indische Oceaan

 • Wielrennen, Supersnelle Sporten

  Suzanne Slade

  Wist je dat racefietsen niet van metaal worden gemaakt maar van koolstof? Of waarom een racefiets zo veel versnellingen heeft? Weet je wat wielrenners eten en waarom? Je leest het allemaal in Wielrennen hi-tech.

  E-book

  Bekijk details van Wielrennen, Supersnelle Sporten

 • De ontdekking van...Australië en het Grote Oceaangebied

  Tim Cooke

  In de 17e en 18e eeuw zochten veel Europeaanse zeevaarders in opdracht van hun regeringen nieuwe handelsroutes naar Oost-Azië en de specerijeneilanden. De Nederlander Abel Tasman bracht in opdracht van de VOC delen van Australië in kaart, net als de Engelse ontdekkingsreiziger James Cook een eeuw na hem. Maar pas aan het einde van de 18e eeuw wisten...

  E-book

  Bekijk details van De ontdekking van...Australië en het Grote Oceaangebied

 • Queen Carrion's Big Bear Hug

  Karen Wallace

  King Cudgel keeps having nightmares about Queen Carrion and a bear and wonders if these could reveal the whereabouts of his missing wife. So he consults Crackle the Court Magician, who finds out that strong magic is at work. If the King ever wants to see his Queen again, he needs to go deep into the forest in search of the wicked fur witch. In this...

  E-book

  Bekijk details van Queen Carrion's Big Bear Hug

 • Insecten en andere minidieren

  Clare Lewis

  In de serie Onder de loep leer je veel over de lichaamsdelen van allerlei groepen dieren. In elk boek wordt uitgelegd hoe de verschillende lichaamsdelen eruitzien en waar ze voor dienen. Je leest en ziet ook hoe lichaamsdelen verschillen tussen diersoorten en hoe ze nodig zijn om te overleven. Dit boek gaat over lichaamsdelen van insecten.

  E-book

  Bekijk details van Insecten en andere minidieren

 • Met Paulus op reis

  J. Kranendonk-Gijssen

  Tijdens zijn reis naar Damaskus wordt Saulus stilgezet door een verblindend licht. De Heere Zelf geeft hem de opdracht om het Evangelie aan de heidenen te brengen. Zo wordt de eens zo vurige christenvervolger een nog vuriger prediker van Gods Woord. De Heilige Geest wijst Paulus de weg naar Filippi, Korinthe, Athene en vele andere plaatsen. In dit...

  E-book

  Bekijk details van Met Paulus op reis

 • Bergbeklimmen, Ruige Sporten

  Stephanie Turnbull

  Houd je van inspanning, opwinding en extreme hoogtes? Denk je dat het bergbeklimmen aankunt? Lees dan dit boek!

  E-book

  Bekijk details van Bergbeklimmen, Ruige Sporten

 • Mexico, Land inzicht

  Ali Brownlie Bojang

  In dit boek wordt Mexico bekeken vanuit verschillende invalshoeken. Er wordt gekeken naar de natuur, naar politiek, economie, geschiedenis, onderwijs, cultuur, en zo verder. Het boek staat vol interessante feitjes en prachtige foto’s die typerend zijn voor het land.

  E-book

  Bekijk details van Mexico, Land inzicht

 • IJsland, Land inzicht

  Melanie Waldron

  In dit boek wordt IJsland bekeken vanuit verschillende invalshoeken. Er wordt gekeken naar de natuur, naar politiek, economie, geschiedenis, onderwijs, cultuur, en zo verder. Het boek staat vol interessante feitjes en prachtige foto’s die typerend zijn voor het land.

  E-book

  Bekijk details van IJsland, Land inzicht

 • Noord-Korea, Land inzicht

  Elizabeth Raum

  In dit boek wordt Noord-Korea bekeken vanuit verschillende invalshoeken. Er wordt gekeken naar de natuur, naar politiek, economie, geschiedenis, onderwijs, cultuur, en zo verder. Het boek staat vol interessante feitjes en prachtige foto’s die typerend zijn voor het land.

  E-book

  Bekijk details van Noord-Korea, Land inzicht

 • Lichaamsdelen van zoogdieren

  Clare Lewis

  In de serie Onder de loep leer je veel over de lichaamsdelen van allerlei groepen dieren. In elk boek wordt uitgelegd hoe de verschillende lichaamsdelen eruitzien en waar ze voor dienen. Je leest en ziet ook hoe lichaamsdelen verschillen tussen diersoorten en hoe ze nodig zijn om te overleven. Dit boek gaat over lichaamsdelen van zoogdieren.

  E-book

  Bekijk details van Lichaamsdelen van zoogdieren

 • Gerrit leert je zorgen voor je gerbil

  Isabel Thomas

  Hoe pak je een gerbil op? - Wat eten gerbils? - Hoe kun je ervoor zorgen dat je gerbil genoeg beweegt? Gerrit de gerbil leert je hoe je voor je nieuwe gerbil kunt zorgen. Hij vertelt je waar je op moet letten als je een gerbil uitkiest, wat je allemaal nodig hebt en hoe je gerbil zich snel thuis zal voelen.

  E-book

  Bekijk details van Gerrit leert je zorgen voor je gerbil

 • Sylvia leert je zorgen voor je slang

  Isabel Thomas

  - Wat eten slangen? - Waar kun je het beste een slang kopen? - Wanneer moet je je slang naar de dierenarts brengen? Sylvia de slang leert je hoe je voor je nieuwe slang moet zorgen. Zij vertelt je waar je op moet letten als je een slang uitkiest, wat je allemaal nodig hebt en hoe je slang zich snel thuis zal voelen.

  E-book

  Bekijk details van Sylvia leert je zorgen voor je slang

 • Olifant - Grote Beesten

  Stephanie Turnbull

  Een olifant is ENORM groot. Een olifant heeft een lange, sterke slurf en grote slagtanden. En hij weegt evenveel als vier auto's. In dit boek lees je alles over de olifant. In duidelijke tekst met mooie foto's. Het boek laat zien waar en hoe deze spannende dieren leven. Je ontdekt ook wat ze eten en hoe ze hun jongen opvoeden.

  E-book

  Bekijk details van Olifant - Grote Beesten

 • Planteneters, Wat dieren eten

  James Benefield

  In dit boek kom je te weten wat planteneters eten en wat de kenmerken van deze dieren zijn, zoals de vorm van hun tanden en de stand van hun ogen.

  E-book

  Bekijk details van Planteneters, Wat dieren eten

Kinderopvang

Openingstijden vandaag

Berkel en Rodenrijs
10:00 - 20:00
Pijnacker
10:00 - 20:00
Bergschenhoek
09:00 - 17:30
Bleiswijk
14:00 - 17:30
Nootdorp
14:00 - 19:30
Delfgauw
14:00 - 16:00
Driesprong, Bergschenhoek
12:00 - 16:00