Primair Onderwijs

Voortgezet Onderwijs

 • Snowboarden, Supersnelle Sporten

  Lori Hile

  Wist je dat een van de eerste snowboards gemaakt was van twee aan elkaar gebonden ski’s? Of dat er wel vijf verschillende soorten sneeuw bestaan? Weet je wat snowboarders eten en drinken, en waarom? Je leest het allemaal in Snowboarden hi-tech.

  E-book

  Bekijk details van Snowboarden, Supersnelle Sporten

 • De aard van het beestje

  Frits Vaandrager

  Een wijze uil, een domme gans en een stelende raaf. In literatuur, uitdrukkingen en sprookjes krijgen dieren menselijke eigenschappen toegemeten. Bijen zijn bezig, kikkers zijn koel en vossen zijn slim. Maar in werkelijkheid trekken dieren zich weinig aan van de karakters die wij ze geven. Zo bedrijft de kikker vurig de liefde, laat de vos zich domweg...

  E-book

  Bekijk details van De aard van het beestje

 • Expeditie sneeuw - Outdoor avontuur

  Neil Champion

  Snowboarden en skiën zijn enorm populaire wintersporten. Van besneeuwde hellingen afzoeven is voor veel mensen een uitdaging. In dit boek kom je alles te weten over deze avontuurlijke sporten. Je leest welke uitrusting je nodig hebt en hoe je voor je veiligheid zorgt, ook in barre weersomstandigheden. Er staan in het boek ook waargebeurde verhalen over...

  E-book

  Bekijk details van Expeditie sneeuw - Outdoor avontuur

 • De Berg op met Robbie en Robine, Maak je eigen machines

  Gerry Bailey

  Iets naar boven dragen is zwaar! Hoe steiler de helling, hoe zwaarder. Dus… hoe minder steil de helling, hoe lichter! Met hellingen kun je leuke dingen doen: glijbaantje spelen, een roltrap bouwen, een knikkerbaan maken... Let goed op hoe Robbie en Robine dat doen. Dan kun je het zelf ook!

  E-book

  Bekijk details van De Berg op met Robbie en Robine, Maak je eigen machines

 • Paars, Kleuren

  Sarah Schuette

  Onze aarde is vol kleuren. In dit boek lees je alles over paars. Weet jij waar je deze kleur allemaal tegen komt? Paars is overal! In de natuur, in het verkeer, op school en zelfs bij jou in huis! Leer aan de hand van een leuke activiteit hoe jij zelf de kleur paars kunt maken.

  E-book

  Bekijk details van Paars, Kleuren

 • Noordelijke IJszee

  Louise Spilsbury, Richard Spilsbury

  * Wat is een gletsjer? * Wie wonen er al 4000 jaar in het noordpoolgebied? * Waarom heeft een ijsbeer het niet koud? De Noordelijke IJszee is dan wel de kleinste oceaan, maar op de bodem liggen huizenhoge bergen. Ga mee op reis naar de Noordpool en ontdek welke mensen en dieren er in de ijzige kou overleven.

  E-book

  Bekijk details van Noordelijke IJszee

 • Grote Oceaan

  Louise Spilsbury, Richard Spilsbury

  * Waar ligt het diepste punt op aarde? * Hoe ontstaat een tsunami? * Waarom staan sommige huizen op het strand op palen? Ontdek de allergrootste oceaan op aarde. Lees over de gevaarlijke Ring van Vuur en reis mee naar de drukke haven van Shanghai. En vergeet niet je neus dicht te knijpen bij de grootste vuilnisbelt ter wereld!

  E-book

  Bekijk details van Grote Oceaan

 • Takelen met Robbie en Robine, Maak je eigen machines

  Gerry Bailey

  Hoe kun je zware gewichten met gemak optillen? Gewoon, met een katrol. En hoe maak je zelf een katrol? Heel eenvoudig. Let goed op hoe Robbie en Robine een katrol maken. Dan kun je het zelf ook!

  E-book

  Bekijk details van Takelen met Robbie en Robine, Maak je eigen machines

 • Zuidelijke Oceaan

  Louise Spilsbury, Richard Spilsbury

  * Wat is een gletsjer? * Wie wonen er al 4000 jaar in het noordpoolgebied? * Waarom heeft een ijsbeer het niet koud? De Noordelijke IJszee is dan wel de kleinste oceaan, maar op de bodem liggen huizenhoge bergen. Ga mee op reis naar de Noordpool en ontdek welke mensen en dieren er in de ijzige kou overleven.

  E-book

  Bekijk details van Zuidelijke Oceaan

 • Tijger - Grote Beesten

  Stephanie Turnbull

  Een tijger is ENORM groot. Een tijger is de grootste wilde kat in de wereld. Hij springt boven op zijn prooi. Zijn klauwen zijn zo scherp als een mes. In dit boek lees je alles over de tijger. In duidelijke tekst en met mooie fotos. Tijger laat zien waar en hoe deze spannende dieren leven. Je ontdekt ook wat ze eten en hoe ze hun jongen opvoeden.

  E-book

  Bekijk details van Tijger - Grote Beesten

 • Keerpunten in de Geschiedenis: De Middeleeuwen

  Charlie Samuels

  Van de 6de tot de 12de eeuw was Europa verdeeld tussen verschillende grote rijken en machtsgebieden. Het oosten werd bestuurd door Byzantium, het oude West-Romeinse RIjk. Een groot deel van het noorden was in handen van de Vikingen. Hun verwanten, de Normandiërs, veroverden Engeland en Sicilië. In Frankrijk en Duitsland heersten de Franken. Dit boek...

  E-book

  Bekijk details van Keerpunten in de Geschiedenis: De Middeleeuwen

 • Kaartentrucs - Geheimen van de goochelkunst

  Stephanie Turnbull

  Maak indruk op je vrienden met deze spectaculaire verzameling kaartentrucs. De duidelijke instructies leggen je uit hoe je raadt welke kaart je publiek in gedachten heeft, hoe je vier azen achter elkaar uit een kaartspel trekt en hoe je een door het publiek gekozen kaart uit een kaartspel laat springen.

  E-book

  Bekijk details van Kaartentrucs - Geheimen van de goochelkunst

 • De Witte Ruimte

  Michaël Boele van Hensbroek

  Ze ging rechtop zitten in haar ruimtobiel en probeerde te bedenken hoe ze dit kon stoppen, en wel zo snel mogelijk. Ze besloot op de rode steen van haar ring te drukken en weer naar de Witte Ruimte terug te keren. Toen schrok ze verschrikkelijk. Kijkend naar de beelden van haar leven was ze helemaal vergeten om te controleren of ze al aan het verdwijnen...

  E-book

  Bekijk details van De Witte Ruimte

 • Wat leeft er in de tuin?

  John-Paul Wilkins

  Ook in de tuin vinden planten en dieren voedsel en een schuilplaats. Bomen en bloemen, maar ook onkruid. Vogels, wormen en slakken, maar ook eekhoorns. Alle planten en dieren zijn goed aangepast aan het leven in een tuin.

  E-book

  Bekijk details van Wat leeft er in de tuin?

 • Grotonderzoek, Ruige Sporten

  Stephanie Turnbull

  Vind je het spannend om je in een vreemde, fantastische ondergrondse wereld te wagen? Lijkt het je wel wat om grotten te verkennen? Lees dan dit boek!

  E-book

  Bekijk details van Grotonderzoek, Ruige Sporten

 • Geschiedenissen in beeld

  Peter Boer

  Dit boek bevat drie stripverhalen die de geschiedenis van Nederland tot leven brengen. Karel de Grote in gevaar Arnulf en Winfried hebben een grote wens: ridder worden. Maar dat is niet weggelegd voor eenvoudige boerenzoons. Als Karel de Grote het gebied bezoekt waar ze wonen, wordt hun droom toch werkelijkheid: ze krijgen een paard en wapen,...

  E-book

  Bekijk details van Geschiedenissen in beeld

 • Autosport, Supersnelle Sporten

  Karen Latchana Kenney

  Wist je dat dragsters meer dan vier keer zo snel optrekken als Formule 1-wagens? Of waarom raceauto’s soms maar een paar centimeter afstand van elkaar houden? Weet je hoe een motor werkt? Je leest het allemaal in Autosport hi-tech.

  E-book

  Bekijk details van Autosport, Supersnelle Sporten

 • Friet in de kliniek

  Marit Brugman

  Positief verhaal over de strijd tegen anorexia. Friet in de kliniek is het autobiografische boek van Marit Brugman over haar herstel van anorexia. In tegenstelling tot de vele boeken die eerder over de ziekte zijn verschenen, wordt in Friet in de kliniek op een positieve, hoopgevende manier het proces van beter worden beschreven. Met de nodige zelfspot...

  E-book

  Bekijk details van Friet in de kliniek

 • Levensloop van een kikker

  Charlotte Guillain

  - Hoe verandert een kikkervisje in een kikker? - Hoe kan een kikker blijven leven in het water? - Hoe komt een kikker aan zijn eten? In Levensloop van een kikker ontdek je hoe een kikker verandert. Eerst is hij een eitje in het kikkerdril. Dan wordt hij een kikkervisje en dan een echte kikker!

  E-book

  Bekijk details van Levensloop van een kikker

 • appzurt

  Léon Biezeman

  Ben je tussen 11 en 15 jaar, dan is dit boek speciaal voor jou geschreven! Je vindt veel informatie in dit boek. En je leest dat de geleerde Albert Einstein en de bekende schrijver Roald Dahl dyslectisch waren. Als je dacht, dat dyslexie iets te maken zou hebben met dom, zit je fout. In dit boek lees je waar je allemaal tegenaan kunt lopen als je...

  E-book

  Bekijk details van appzurt

Kinderopvang

Openingstijden vandaag

Berkel en Rodenrijs
10:00 - 20:00
Pijnacker
10:00 - 20:00
Bergschenhoek, Ontmoet!
09:00 - 18:00
Bleiswijk
gesloten
Nootdorp
gesloten
Delfgauw
gesloten
Bergschenhoek, Driesprong
gesloten