Voordeel met de Rotterdampas

Korting bij de bieb

Heeft u een Rotterdampas en wilt u lid worden van de bibliotheek? Vanaf 1 maart 2018 krijgen nieuwe leden, die een Rotterdampas in hun bezit hebben, 25% korting op het standaard jaarabonnement (i.p.v. €49,75 nu € 37,31) of het plus jaarabonnement (i.p.v. € 70,00 nu € 52,50)

Al lid?

Bent u al lid van de bibliotheek en u betaalt met automatische incasso? Wilt u gebruik maken van de korting met de Rotterdampas?

Kom minstens 5 weken voor het verstrijken van de abonnementsperiode met de Rotterdampas naar de bibliotheek tijdens de informatie en advies uren en het wordt voor u geregeld.

Rotterdampas

De Rotterdampas is een kortingspas van Rotterdam en de regio en geeft gratis toegang of korting bij meer dan 750 attracties zoals bijvoorbeeld musea, diergaarde Blijdorp. Iedereen kan een Rotterdampas kopen. Rotterdampashouders krijgen in het nieuwe pasjaar kortingen in Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp o.a. bij Bibliotheek Oostland, Boerderij Het Lansingerland, Outdoor Valley, Pannenkoe, Badminton Club Pijnacker, Basketballvereniging Squirrels, Martialfit, Theater Vlammen en Muziekspel.

Zoveel plezier voor zo weinig geld.

De pas kost standaard € 60,-, maar als je een inwoner van de gemeente Lansingerland of Pijnacker-Noortdorp bent en je hebt een laag inkomen, kun je in aanmerking komen voor het reductietarief van € 5,-. Inwonende kinderen van 0 t/m 17 jaar ontvangen dan een gratis pas.

www.rotterdampas.nl