Korting met de Rotterdampas

Heeft u een Rotterdampas en wilt u lid worden van de bibliotheek? Vanaf 1 maart 2018 krijgen nieuwe leden, die een Rotterdampas in hun bezit hebben, 25% korting op het standaard jaarabonnement (i.p.v. €49,50 nu € 37,10) of het plus jaarabonnement (i.p.v. € 70,00 nu € 52,50)

Rotterdampas

De Rotterdampas is een kortingspas van Rotterdam en de regio en geeft gratis toegang of korting bij meer dan 750 attracties zoals bijvoorbeeld musea, diergaarde Blijdorp. Iedereen kan een Rotterdampas kopen. 

Rotterdampashouders krijgen in het nieuwe pasjaar kortingen in Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp o.a. bij Bibliotheek Oostland, Outdoor Valley, Sportclub Sushiho, Survival Workout en Theater Vlammen.

De pas kost standaard € 60,-, maar als je een inwoner van de gemeente Lansingerland of Pijnacker-Noortdorp bent en je hebt een laag inkomen, kun je in aanmerking komen voor het reductietarief van € 5,-. Inwonende kinderen van 0 t/m 17 jaar ontvangen dan een gratis pas. Bereken jouw voordeel met de Rotterdampas in 3 stappen via de website van de Rotterdampas. Gratis naar de film, het zwembad, de Euromast en Spido. Stap zo vaak je maar wilt gratis binnen bij musea in Rotterdam, Den Haag en Delft. Krijg flinke korting bij Diergaarde Blijdorp, Plaswijckpark en talloze attractieparken. Pak een gratis ijsje, een koffie en proef eens iets anders met korting. Leer bij met een workshop en reis af naar de mooiste bestemmingen. Heel het jaar door worden acties toegevoegd. Bekijk alle jaar-, seizoens-, maand- en lastminute-acties in het actie-overzicht.

Al lid?

Bent u al lid van de bibliotheek en u betaalt met automatische incasso? Wilt u gebruik maken van de korting met de Rotterdampas?

Kom minstens 5 weken voor het verstrijken van de abonnementsperiode met de Rotterdampas naar de bibliotheek tijdens de informatie en advies uren en het wordt voor u geregeld.