Mantelzorgmonologen

Maandag 25 november 2019, 16.30 uur in CulturA & Zo in Nootdorp

Zorgen voor een partner, kind, zus, ouder of vriend is voor de meeste mensen vanzelfsprekend Ze zijn er gewoon voor hun naasten wanneer zij hulp nodig hebben Maar mantelzorgers dienen dan ook ondersteund en gefaciliteerd te worden om in balans te blijven Samenwerking met (in)formele zorg is hierbij belangrijk Dit leidt tot de centrale vraag van deze bijeenkomst Hoe kunnen we het samenspel tussen de (in)formele zorg, vrijwilligers en mantelzorgers optimaliseren en wat kunnen zij voor elkaar betekenen?

Wat zijn de mantelzorgmonologen?

In een theatervoorstelling maakt u op indringende wijze kennis met drie verschillende mantelzorgers. De monologen zijn gebaseerd op werkelijke verhalen. De voorstelling biedt een intensieve beleving waarbij u in de huid kruipt van een mantelzorger en ervaart wat het betekent om mantelzorger te zijn.

Voor wie

Deze voorstelling wordt speciaal georganiseerd voor sociaal- en zorgprofessionals en voor vrijwilligers van (maatschappelijke) organisaties en (sport) verenigingen.
 

Programma

  • 16.30 uur Start voorstelling
  • 17.15 uur Nabespreking
  • 17.30 uur Pauze met soep en broodjes
  • 18.00 uur Start training samenspel
    * Gespreksvoering met mantelzorgers
    * Bewustwording wat uw rol kan betekenen voor mantelzorgers
  • 20.30 uur Afsluiting

Maandag 25 november 2019, 16.30 uur in CulturA & Zo

U kunt zich aanmelden via de onderstaande link. Aanmelden kan tot en met 24 november 2019. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

https://forms.gle/TWqti31nzsytKnpj9

De mantelzorgmonologen zijn geaccrediteerd door het accreditatie bureau Kwaliteitsregister V&V, register Zorgprofessionals, kwaliteitsregister Social Work (registerplein), Accreditatie Bureau Cluster 1 (huisartsen, specialisten, ouderengeneeskunde en artsen voor verstandelijk gehandicapten) en KABIZ-Doktersassistenten (CADD van de NVDA)