Cursus Samen Kunst Kijken

De Bibliotheek Oostland en kunstenares Naomi Lamens van Praktijk Eigen-Zinnig-Heid organiseren vanaf 24 april de cursus Samen Kunst Kijken in vestiging Pijnacker.

Deelnemers leren in deze vijfdelige cursus op een andere manier naar kunst kijken. Daarbij gaat het niet zozeer om de kunstenaar of de stijl, maar juist om het zien en het interpreteren van de details en het verhaal in een schilderij. Wat zie ik en wat betekent dat in het grote geheel?

Elke bijeenkomst van anderhalf uur is net even anders qua opzet, maar er worden standaard één of twee kunstwerken samen bekeken en besproken. Afsluitend wordt kort informatie over de kunstenaar en de stijl gegeven. Aan het einde van de reeks hebben de deelnemers een nieuwe manier van kijken naar kunst ontwikkelt. Zo wordt een museumbezoek dus een hele andere ervaring!

Na afloop van de cursusreeks krijgen deelnemers de bekeken kunstwerken geprint op stevig papier mee naar huis.

Kennis van kunst is natuurlijk altijd leuk, maar beslist niet nodig om aan Samen Kunst Kijken deel te kunnen nemen.

Lunch in Buurt & Zo
Dus cursus duurt van 10.30 u tot 12.00 u. Heb je na afloop trek gekregen? Schuif dan na afloop gezellig samen aan voor de lunch bij Buurt & Zo. Hiervoor is iedereen welkom, vooraf aanmelden is niet nodig.
 

Cursusdetails
Data: dinsdag 24 april tot en met 22 mei 2018 (vijf workshops op dinsdag)
Tijd: 10.30-12.00 uur
Locatie: de Bibliotheek Oostland - vestiging Pijnacker, Julianalaan 47. Leestafel bij de kunstuitleen
Kosten: leden € 35,00 | niet-leden € 45,00
Let op: er is plaats voor minimaal 6, maximaal 10 deelnemers.
 

Over Naomi Lamens
Naomi Lamens (1987) is sinds 2009 werkzaam als Kunstzinnig Therapeut vanuit haar praktijk Eigen-Zinnig-Heid. Door haar brede kennis over zowel kunstzinnige technieken als kunst geeft ze hiernaast ook kunstzinnige workshops zoals de cursus Samen Kunst Kijken. Lees meer over Naomi Lamens op de website van Eigen-Zinnig-Heid (www.eigen-zinnig-heid.nl).