Bibliotheekabonnement in de schoen of onder de boom

Bibliotheekabonnement in de schoen of onder de boom

De decembermaand is weer begonnen en iedereen is druk op zoek naar het perfecte schoencadeau of pakje onder de boom. Bibliotheek Oostland doet u graag ideetjes aan de hand.

Want heeft u grote of kleine lezers in de familie, of in de vriendenkring? Kent u diegene die nooit boeken genoeg heeft om te lezen? Vindt u het te kostbaar om iedere keer een boek te kopen? Geef dan eens geen boek cadeau, maar wel onbeperkt toegang tot boeken, e-books en luisterboeken.

Geef een bibliotheekabonnement cadeau.

Toegegeven, u heeft de boeken dan niet in eigendom, u kunt ze niet in de kast zetten, maar lenen bij de bibliotheek heeft vele voordelen. Voor de prijs van twee gekochte boeken leent u al een jaar onbeperkt via de Bibliotheek. Ook heeft u toegang tot de onlinediensten, zoals het lenen van e-books en luisterboeken, geschikt voor pc, laptop, mobiel of tablet.

Een lidmaatschap op de bibliotheek geeft gemak: overal uw gegevens inzien en het zelf beheren van de eigen gegevens, het verlengen vanuit huis of met de app, boeken reserveren en downloaden.

Tot 18 jaar is het lidmaatschap van de bibliotheek gratis. Vanaf 18 jaar is er de keus uit verschillende soorten en de daarbij horende voorwaarden. Een standaard jaarabonnement kost 49,75 euro. Zie hier alle tarieven.

Vakantieabonnement

Bent u geen lid van de bibliotheek, wilt u alleen maar een korte periode boeken kunnen lenen, bijvoorbeeld als u met vakantie gaat?

Het vakantieabonnement kost € 15,00 en is geldig voor 2 maanden. De leentermijn is 4 weken.