• Nieuw website eBooks, cursussen en luisterboeken

  Leen je wel eens eBooks of volg je een online cursus via de Bibliotheek? Vanaf nu kom je dan in een gloednieuwe omgeving terecht: de online Bibliotheek met een frisse, moderne uitstraling.

  Je kunt hier een keuze maken uit ruim 15.000 eBooks, een van de tientallen cursussen volgen of informatie vinden over luisterboeken in de LuisterBieb app.

 • Vergroot de slagingskans van je theorie-examen

  Bij de Bibliotheek kun je gratis oefenen voor je theorie-examen scooter (bromfiets), auto of motor met het programma theorie-rijbewijs van Theorie.nl. Alle mogelijke vragen uit het CBR-examen zitten in het oefenprogramma verwerkt. Het is beschikbaar voor leden en niet-leden. Je kunt oefenen op een computer in de Bibliotheek of op je eigen mobiel, tablet of laptop mits deze is aangesloten op het WIFI netwerk van de bibliotheek

 • Niet zonder boeken op vakantie!

  De Bibliotheek helpt u aan extra leesvoer, in de periode van 19 juni tot en met 10 juli worden afgeschreven boeken te koop aangeboden.  
  Een boek van € 1,00 kan heel makkelijk meegenomen worden op reis om het dan vervolgens op het nachtkastje te laten liggen voor een volgende reiziger. 

 • Open Dag Buurt & Zo!

  Een keer per jaar laten de bibliotheek en de huurders op een open dag extra van zich horen met informatie, rondleidingen ( speelotheek, Buurt & Zo, bibliotheek), demonstraties (EHBO, muziek, zang) en workshops ( taallessen , schilderen). Van het Rode Kruis en Doel GGZ zijn zelfgemaakte spullen te koop. Voor afgeschreven boeken kan men ook terecht. Een tentoonstelling over de ontwikkeling van het schrift is de dag ook te bewonderen.

 • Het aanbod van de Avond Academie Oostland

  U kunt zich nu inschrijven voor één van de volgende workshops:
  Filosofie, Kunstgeschiedenis, Technologie/kunstmatige intelligentie of Meditatie/mindfulness welke op maandag 6, 13, 20 en 27 november 2017 plaats gaan vinden.

Online cursussen van de bibliotheek  meer informatie

Nieuwste toptitels (week 26)

Meer weten over toptitels?

Beeld en Geluid

Terugblikken

Archief

Evenementen die in de bieb hebben plaatsgevonden naderhand bekijken? Dat kan in ons archief.

eBooks eregalerij