• Vrijwilligers gevraagd voor Delfgauw en Pijnacker

  Voor de vestigingen in Delfgauw (servicepunt in basisschool De Triangel) en de vestiging in Pijnacker zijn wij op zoek naar extra hulp. Wij zoeken gastheren en gastvrouwen die het leuk vinden een een paar uurtjes per dag in de week te helpen in de verrassend leuke wereld van boeken en boeiende activiteiten. 

 • Informatieavond Digitaal Nalaten

  Wat doe je als nabestaande met de goed beveiligde apparaten, applicaties (apps), accounts, sociale mediaprofielen en abonnementen van de overledene wanneer deze niets heeft overgedragen?

  Op 20 februari is er een informatieavond over dit onderwerp in de vestiging Berkel en Rodenrijs.

 • Lezing helende verhalen

  Eveline van Dongen, van de praktijk InnerTreasure, houdt op 21 februari een interactieve lezing over het systemisch werken met helende verhalen. 

  Al eeuwen lang worden verhalen in de vorm van sprookjes, mythen en sagen gebruikt om wijze levenslessen van generatie tot generatie over te brengen. Van samenkomsten rondom een kampvuur tot gesprekken aan de keukentafel. Verhalen zijn nog steeds heel actueel als het gaat om verbinden en versterken. Eveline vertelt in Bergschenhoek in Ontmoet! hoe dat heden ten dage nog steeds werkt.