• Vrijwilligers gevraagd!

  Voor de vestigingen in Nootdorp, Delfgauw (servicepunt in basisschool De Triangel) en Pijnacker zijn wij op zoek naar extra hulp. Wij zoeken gastheren en gastvrouwen die het leuk vinden een paar uurtjes in de week te helpen in de verrassend leuke wereld van boeken en boeiende activiteiten. 

 • Verhalentafel over vroeger

  Schuif in de maanden juli en augustus aan bij de zomereditie van de Verhalentafel. Hier wisselt u acht donderdagmiddagen met de andere deelnemers verhalen uit over verschillende thema’s uit het leven van vroeger. Het is leuk om oude voorwerpen of foto’s mee te nemen om de verhalen weer tot leven te brengen. De Verhalentafel biedt de gelegenheid om op een bijzondere manier andere mensen te ontmoeten. De zomereditie start op 4 juli. 

 • We zoeken digitale slimmerds

  Bibliotheek Oostland zoekt twee enthousiaste vrijwilligers die hun digitale kennis graag willen overdragen aan anderen die weinig of geen ervaring hebben met digitale hulpmiddelen. 

  De Bibliotheek zoekt vrijwilligers die het leuk vinden om deelnemers aan de cursus Klik & Tik de beginselen van computergebruik bij te brengen. Voor deze activiteit, altijd op de vrijdagmiddag van 13.00 – 16.00 uur in de vestiging Pijnacker, staan twee vacatures open.

 • Week van de Gezonde Leefstijl

  Van 12 tot en met 19 juni organiseert SBJ Samen Sterk in de hele gemeente Pijnacker-Nootdorp de Week van de Gezonde Leefstijl. Het doel van de week is om aandacht te vragen en bewustwording op gang te brengen voor een gezonde leefstijl. 

  De week zit boordevol leuke activiteiten, voor jong, wat ouder, samen of alleen. Overal in Pijnacker-Nootdorp.