Muzikaal Voorlezen

Gediplomeerd Muziek op schoot-docent Rachel van Asten leest voor en maakt muziek met jonge kinderen van anderhalf tot 4 jaar in CulturA & Zo. Luister, kijk en kom gezellig meedoen! Natuurlijk is deze muzikale vertelling ook heel leuk voor (groot)ouders/verzorgers.

Rachel van Asten zorgt tijdens het muzikaal voorlezen dat de muziek en het boek samen een worden. Tijdens het voorlezen, waarbij de illustraties van het prentenboek groot worden getoond op het scherm, zal de muziek door het voorlezen geweven worden waardoor het lijkt alsof het erbij hoort. Na het boek gaat de muzikale reis verder en zullen er liedjes worden gezongen, muziek worden gemaakt en worden gedanst. Allemaal in het teken van het thema en het boek dat die maand centraal staat.

Het is gratis, maar aanmelden is verplicht.

Theaterzaal in Nootdorp, CulturA & ZoVerplicht

10:00 – 10:45 uur

Mogen we je op de hoogte houden van toekomstige activiteiten voor baby's, peuters en kleuters?Verplicht

Wij gaan vertrouwelijk met je gegevens om en zullen deze niet delen met derden zonder jouw uitdrukkelijke toestemming.

Vos gaat een stukje rijden – Susanne Strasser
Vos gaat op pad met zijn loopauto: door de velden, over steentjes, door de plassen. Wat klinkt dat leuk! Vos geniet maar heeft niet in de gaten dat eerst Muis, dan ook Mol en uiteindelijk een hele stoet dieren met hem meereist.

Feest voor Ilyas – Khadija Timouzar & Mijke Coebergh
Het is feest want Ilyas is jarig. Papa bakt een taart en Selim en mama hangen slingers op. Hoeveel verjaardagskusjes krijgt Ilyas van Sofie, en hoeveel appels neemt tante Naima mee? .

Help! Een verrassing! – Miriam Bos
Suusje Eekhoorn heeft een verrassing bedacht voor August de Vos. Maar wat zou die verrassing zijn? August is bang dat hij er niets aan vindt. Hij houdt van rust, en Suusje doet juist graag wilde dingen. Komt dat wel goed?