Boekverfilmingen voor uw eReader

eBooks lenen / account aanmaken

De bibliotheek app

om eBooks te lezen op smartphone of tablet

Veelgestelde vragen over eBooks

Het eBook advies op maat.

Met een bibliotheekabonnement kunt u zonder extra kosten eBooks lenen. De uitgebreide collectie is te lezen op een eReader, smartphone, tablet of computer. Men maakt eenmalig een account aan via www.onlinebibliotheek.nl/eBooks en downloadt de eBooks vanuit de luie stoel. In de eBookcollectie vindt men duizenden titels: literaire romans, thrillers, kinderboeken, poëzie en natuurlijk non-fictie over bijvoorbeeld werk en studie, geschiedenis en politiek, mens en maatschappij. 

Lukt het maar niet om de eBooks van de bibliotheek op een tablet of eReader te zetten of een account aan te maken op het eBookplatform? Of is er een andere vraag over het lenen van eBooks of de apps van de bibliotheek? 

Dan kunt u een afspraak maken bij de eBooks adviseurs: Louise en Rachel geven u graag persoonlijke, een-op-een uitleg en technische ondersteuning. De uitleg is gratis en ze zijn per telefoon bereikbaar op 015-3694430 op maandag, woensdag en vrijdag. Mailen kan ook: l.dietz@bibliotheekoostland.nl of r.anderson@bibliotheekoostland.nl.
 

Adobe Digital Editions

Via deze link kun je de software downloaden om eBooks van de Bibliotheek te kunnen lezen op je eReader. Je hebt wel een Adobe account nodig, het zogeheten Adobe ID. (Let op: download de software op je computer om de versleutelde eBooks van de bibliotheek te openen en vervolgens op je eReader te zetten, de Adobe Digital Editions app is voor deze handeling ongeschikt.)